Binnaz Abla

Ugga'ya fal baktıranlar ne baktırdınız acaba? Bir de detaylı ve uzun mu bakıyor?

Ben katina baktırırım ona..Aslında çok ta farketmiyor..O da başka şeylerden destek alıyor olmalı çünkü hisleri epey kuvvetli.

Detay olarak yani upuzun bir fal beklemeyin, orta..

Sana bunu soylemistm sanirm canm. Belki de daha cabuk unutup daha koly yolumuza bakacakkn fallara umit baglayip olmayck sey icn umit bgliyorz sadece. Olmdik sekilde cogu falcilar ayni tarhte ayni olaylardan bhsedincede daha da umidmz kbariyor ama bn bu topicte hic bir suru falciya bktrdm hpside tarhi tutturdu diyenini gormedim. Varsa da arkdslar dzeltsn gozmden kcmis olabilir. Onlar ayni tarhlere istedgmz sonucu soyluyorlar diye yere goge koyamiyorz ama surec sonunda elimizde kalan kocamaaaaan bi 0. Bn bunu anldm artk

Ben katina baktırırım ona..Aslında çok ta farketmiyor..O da başka şeylerden destek alıyor olmalı çünkü hisleri epey kuvvetli.

Detay olarak yani upuzun bir fal beklemeyin, orta..

Söylediklerinden yaşadığınız oldu mu peki?

Öncelikle Kerem Avşar'dan çıktım. Söyle söylemek istiyorum pembe tablocu değil :) bunu gayet iyi gördüm ahah. Ama elim ayağım titredi yazarken öyle söyleyebilirim. Benimle inanılmaz derece de enerjisi uyuştu. Bilmiyorum sizdede uyuşur mu ama cidden abi, arkadaş gibi oldu benim için. Bundan sonra benim için belirli falcılardan biri olarak kalacak. Çok beğendim ^^

Yaklaşımı,anlatimı cok farklı dimi arkadas psikolog gibi :)

Bende keremi cok begenmistim pembe tablocu bulmamana sevindim cunku falim cok olumluydu umarim cikar fallarimiz :)

Bende keremi cok begenmistim pembe tablocu bulmamana sevindim cunku falim cok olumluydu umarim cikar fallarimiz :)
Umarım çıkar:) ben çok inanıyorum bu konuda çünkü olumsuz şeylerde söyledi. Tellwe de boş konuşan insanları farketmemi sağladı ve aynı zamanda tutarlı gidenler de oldu. Vakit geldiği zaman tutan ve tutmayanları yazacağım

Kızlar suan uggayi asicicegi ve ilkay guru beklemedeyim fallarim gelsin yorum yapicam bir yolum vardaki ednayi deneyip mennun kalan var mi birde

Kızlar marseille nasıl? Baktıran yorum yapabilir mi? Baktırmak istiyorum tavsiye edersiniz aklım kaldı

Ester yorumlamış falımı ve yine bingo..Gayet başarılıydı..

Allahım bide kirazenin falını hatırlıyorum da, ne kadar saçmalamıştı ya..Demek ki gününde değilmiş.
Canım kirazeyle ester aynı kişiler mi bilmiyorum ama kirazenin ben her dediğini yaşadım şuan hayatımda herşey onun dediği gibi oluyor..

canimcim famaya baktirmis miydin ve bu fal famayla paralel miydi ?

Ben de baktirmistim Marseilleye anı cok iyi yorumlamisti evet ama gelecek icin soyledigi hicbir sey tutmadi malesef..
Uggaya gonderdim dun aksam onun gelmesini bekliyoeum hala. Fama fama dediler meraktan gittim baktirdim tam bi fiyaskoydu gercekten, pembe tablo hem de tozpembe yani seker pembesi, hayatim ne kadar mukemmel otesiymis ve daha da muhtesemlesicekmis de haberim yokmus falan filan
Bi su kerem avsari acayip merak ettim yakalayamadim bi, boylr bi topic olmasi gercekten harika olmus bilseydim yillardir 274738293 fal gondermeden once buraya gelirmisim :)

Kiraze-ester-nsibe ve miroskos favorilerim israrla soyluyorum kirazenin aylar once soyledigi AMAAN SACMALAMA dedigim seyin 3 aydir icindeyim inanilir gibi degil. Nesibem de ne dediyse bir bir bir yasiyorum yani beni bana degil nesibeme sorun o derece...miroskasa gelince ilk onu da pembe tablo sandim baktirdigim 5 kisi donmicek asla bitti dedi sadece miroskas bi tarih verdi bekle dedi israrla. ona da ssöyledim tek olumku konusan sensin diye bekle gor dedi gercekten de dedigi tarih bu gectigimiz cumartesiydi bekledigime degdi, pembe tabloysa da BİNGO PEMBE TABLO yani hakkini verdi bi yarismaya katilacaktim on elemelerini gecemicegimi soylediler digerleri, miroskas geciceksin bu ikinci senin yarisman ilkini nasil gectin ikincisini de geciceksin dedi ve dun onu da gectim aldigi ucrete bakilirsa kesinlikle fazlasini hakediyo bu saydigim 4 kisi ama iste sistem boyle....
Enerji uyumu gercekten cok onemli arkdslar yani mesela selenayi ovmeyen yok emeli ovmeyen yok geri sayfalara bakarsak ikisine de buyuk bi istahla gittim ikisinden de son derece emin olup deger bu paraya dedim birine 30 birine 50tl bayildim benim icin tamamen fiyaskoydu bilhassa emelinki hatta bu medyumemel ile ilgili farkettim bi durum var tamamen sahte yalan kopyala yapistit olduguna dair, merak edenlere burdan anlaticam ...
Emeli gercekten sevmiyorum ama selenanin benimle enerjisi asla tutmasa da iyi oldugunu dusunuyorum..
Nesibem de ayni enerjilerimiz tamamen uyusuyo miroskasim da ayni kirazem de ayni esterim de ayni ben cok seviyorum bunlari ya hepsi cocuklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…