Ugga'ya fal baktıranlar ne baktırdınız acaba? Bir de detaylı ve uzun mu bakıyor?
Kızlar falları falan bosverdım gercekten umıdım falan yok artık bıktımmmmm
Cıkmıycak hıc bırı KENDIMI KANDIRMAKTANDA yoruldumm ,elnızden gelenıde yapsanız karınızdakı nasıl anlamak ıstıyorsa oyle anlıyor fal falan hıkayee gercekten yoruldum artık
Ben katina baktırırım ona..Aslında çok ta farketmiyor..O da başka şeylerden destek alıyor olmalı çünkü hisleri epey kuvvetli.
Detay olarak yani upuzun bir fal beklemeyin, orta..
Söylediklerinden yaşadığınız oldu mu peki?
Yaklaşımı,anlatimı cok farklı dimi arkadas psikolog gibi :)Öncelikle Kerem Avşar'dan çıktım. Söyle söylemek istiyorum pembe tablocu değil :) bunu gayet iyi gördüm ahah. Ama elim ayağım titredi yazarken öyle söyleyebilirim. Benimle inanılmaz derece de enerjisi uyuştu. Bilmiyorum sizdede uyuşur mu ama cidden abi, arkadaş gibi oldu benim için. Bundan sonra benim için belirli falcılardan biri olarak kalacak. Çok beğendim ^^
Yaklaşımı,anlatimı cok farklı dimi arkadas psikolog gibi :)
Bende keremi cok begenmistim pembe tablocu bulmamana sevindim cunku falim cok olumluydu umarim cikar fallarimiz :)Öncelikle Kerem Avşar'dan çıktım. Söyle söylemek istiyorum pembe tablocu değil :) bunu gayet iyi gördüm ahah. Ama elim ayağım titredi yazarken öyle söyleyebilirim. Benimle inanılmaz derece de enerjisi uyuştu. Bilmiyorum sizdede uyuşur mu ama cidden abi, arkadaş gibi oldu benim için. Bundan sonra benim için belirli falcılardan biri olarak kalacak. Çok beğendim ^^
Umarım çıkar:) ben çok inanıyorum bu konuda çünkü olumsuz şeylerde söyledi. Tellwe de boş konuşan insanları farketmemi sağladı ve aynı zamanda tutarlı gidenler de oldu. Vakit geldiği zaman tutan ve tutmayanları yazacağımBende keremi cok begenmistim pembe tablocu bulmamana sevindim cunku falim cok olumluydu umarim cikar fallarimiz :)
Canım kirazeyle ester aynı kişiler mi bilmiyorum ama kirazenin ben her dediğini yaşadım şuan hayatımda herşey onun dediği gibi oluyor..Ester yorumlamış falımı ve yine bingo..Gayet başarılıydı..
Allahım bide kirazenin falını hatırlıyorum da, ne kadar saçmalamıştı ya..Demek ki gününde değilmiş.
canimcim famaya baktirmis miydin ve bu fal famayla paralel miydi ?Umarım çıkar:) ben çok inanıyorum bu konuda çünkü olumsuz şeylerde söyledi. Tellwe de boş konuşan insanları farketmemi sağladı ve aynı zamanda tutarlı gidenler de oldu. Vakit geldiği zaman tutan ve tutmayanları yazacağım
Kızlar marseille nasıl? Baktıran yorum yapabilir mi? Baktırmak istiyorum tavsiye edersiniz aklım kaldı
Cherry beğenmiş ama bana baktığı fal çok kötüydüKızlar marseille nasıl? Baktıran yorum yapabilir mi? Baktırmak istiyorum tavsiye edersiniz aklım kaldı
bu kadini cozemedim. 3 arkadas attik birine harika bakti diger iki fal da bir o kadar kotuydu. İyi mi kotu mu karar veremedim.Kızlar marseille nasıl? Baktıran yorum yapabilir mi? Baktırmak istiyorum tavsiye edersiniz aklım kaldı
bu kadini cozemedim. 3 arkadas attik birine harika bakti diger iki fal da bir o kadar kotuydu. İyi mi kotu mu karar veremedim.
canimcim famaya baktirmis miydin ve bu fal famayla paralel miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?