- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Bende ikinciyim ne zaman giricekmis biloyomusun acaba :)Bu arada Ugga'da ilk sırada ben varım
Bende ikinciyim ne zaman giricekmis biloyomusun acaba :)
fama ile ters degildir insallah ben famaya guveniyorum da insallah cikar hepimize butun olumlular :)Açıkçası falı daha çok fama ile değilde kiraze ve saralihanim ile uyumluydu
Ben iş görüşmesınr kendı ıstegımle gıtmedım neden dersenız istemedıgım bır yerde sırf fallı oldurmak için calışmak ıstemıyorum.. Onun için fal cıktımı yoksa ben mı cıkartmadım yada ınatla kanatları takıp ucucam ı gorucem :))bu hanım=) cevabınızı bekliyoruzzz.
fama ile ters degildir insallah ben famaya guveniyorum da insallah cikar hepimize butun olumlular :)
Şuan inanılmaz bir heyecanla yazıyorum çünkü Selin İmer' e gönderdiğim kahve falı yorumu geldi ve ağzım açık okudum.
En ince detaylara dahi girdiğini söylemem lazım! Kalacağım hamileliği ufak bir çocuk heyecanla karşılayacak dedi ve bildi.Ayrıca ilişkimle alakalı engel teşkil eden insanlar,tavırları nokta atışıydı!Hamilelik sürecimin nasıl geçeceği ile ilgili yorum yapmış ve bingo!!!! Riskli bir gebeliğim olacak çünkü...Ve Selin İmer bana diğer hamileliklerden daha fazla test ve daha fazla dr kontrolü olacak demiş...
Hakikaten Binnaz Abla sitesinde Selin İmer çok çok iyiymiş arkadaşlar
Bir baktirip yorum yapar misin begenirsen bende gidicem valla :)Ayy bi kerem bi de selin kalmisti 2 yildir, meraktan catladim simdi kosa kosa seline gidiyorummmm :)
Bir baktirip yorum yapar misin begenirsen bende gidicem valla :)
Günaydınnn ancak bakabildim yazılanlara öncelikle söylemeliyim ki medcezir ben resminin sen olduğunu dahi düşünmemiştim, maşallah diyorum, hakikaten çok güzel kadınsın
Ve ben de Ugga'da 6.sıradayım bugün gelir mi bana sıra bilemedim :)
Çok teşekkür ederim
Ugga çok yoğun olduğunu yazmıştı..Ben 3 gün beklemiştim..Umarım gelir hemen yorumlar..
Selin imere gelince, bana sorduğum soru ile ilgili değil geçmişimle ilgili yorum yapmıştı ve yazdığı şeyler imkansız..
Yani ben pek memnun kalmamıştım.
Çok teşekkür ederim
Ugga çok yoğun olduğunu yazmıştı..Ben 3 gün beklemiştim..Umarım gelir hemen yorumlar..
Selin imere gelince, bana sorduğum soru ile ilgili değil geçmişimle ilgili yorum yapmıştı ve yazdığı şeyler imkansız..
Bir baktirip yorum yapar misin begenirsen bende gidicem valla :)
Çok teşekkür ederim
Ay evet bende meraktan gonderdim 2 tane basit sorum vardi yani gormemis nerdeyse, gecmisimle ilgili birkac sey yazmis onum da cogu tutarsiz. Burc yorumumu okudugumu hissettim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?