Binnaz Abla

Günaydınnn ancak bakabildim yazılanlara öncelikle söylemeliyim ki medcezir ben resminin sen olduğunu dahi düşünmemiştim, maşallah diyorum, hakikaten çok güzel kadınsın

Ve ben de Ugga'da 6.sıradayım bugün gelir mi bana sıra bilemedim :)

bu hanım=) cevabınızı bekliyoruzzz.
Ben iş görüşmesınr kendı ıstegımle gıtmedım neden dersenız istemedıgım bır yerde sırf fallı oldurmak için calışmak ıstemıyorum.. Onun için fal cıktımı yoksa ben mı cıkartmadım yada ınatla kanatları takıp ucucam ı gorucem :))

Şuan inanılmaz bir heyecanla yazıyorum çünkü Selin İmer' e gönderdiğim kahve falı yorumu geldi ve ağzım açık okudum.
En ince detaylara dahi girdiğini söylemem lazım! Kalacağım hamileliği ufak bir çocuk heyecanla karşılayacak dedi ve bildi.Ayrıca ilişkimle alakalı engel teşkil eden insanlar,tavırları nokta atışıydı!Hamilelik sürecimin nasıl geçeceği ile ilgili yorum yapmış ve bingo!!!! Riskli bir gebeliğim olacak çünkü...Ve Selin İmer bana diğer hamileliklerden daha fazla test ve daha fazla dr kontrolü olacak demiş...

Hakikaten Binnaz Abla sitesinde Selin İmer çok çok iyiymiş arkadaşlar

Ayy bi kerem bi de selin kalmisti 2 yildir, meraktan catladim simdi kosa kosa seline gidiyorummmm :)

Çok teşekkür ederim

Ugga çok yoğun olduğunu yazmıştı..Ben 3 gün beklemiştim..Umarım gelir hemen yorumlar..

Selin imere gelince, bana sorduğum soru ile ilgili değil geçmişimle ilgili yorum yapmıştı ve yazdığı şeyler imkansız..
Yani ben pek memnun kalmamıştım.

Seline bende iki kez baktırdım ilk falı tarihiyle birlikte çıktı ikinci falı tarihte patladı (öteki fallar gibi)

forumu sürekli okuyordum fakat şimdi dahil olayım istedim bendebirkaç gündür denediğim isimleri paylaşayım sizinle
kesira sirel: bugünü oldukça tutarlı ve doğru analiz etti gelecek içinse pek ümit verici konuşmadı 3 5 ay sonra netlik kazanacak dedi.
meral saydam: pek pembe tablo çizdi keşke dedim içimden ama mümkün görünmüyor
elif ışık bugün için fena sayılmaz mart şubat gibi olumlu bir şekilde noktalanacak dedi hadi inşallah diyorum.
şehnaz: şu an ve kişilik hakkında o kadar net şeyler söyledi ki şaşırdım ama geleceği pek parlak görmedi o da bekleyip göreceğiz..

Şuan online görünüyor Ugga ama cevap sırası bana ne zaman gelir bilemedim :/

Bir baktirip yorum yapar misin begenirsen bende gidicem valla :)

Geldi benim falim, ama memnun kalmadim yani cok basit yollu sorum vardi 2 tane, okumamis resmen gecmisime dair birkac bisey soylemis o da aman aman tutarli seyler degildi yani, okadar guzel yorumlar duydugumuza gore kendisiyle ilgili; enerjimiz tutmadi herhalde demek istiyorum, gonderme diyemem ama cok daha iyi isimler var daha az ucrete ustelik..

Ay evet bende meraktan gonderdim 2 tane basit sorum vardi yani gormemis nerdeyse, gecmisimle ilgili birkac sey yazmis onum da cogu tutarsiz. Burc yorumumu okudugumu hissettim bi an

Ay evet bende meraktan gonderdim 2 tane basit sorum vardi yani gormemis nerdeyse, gecmisimle ilgili birkac sey yazmis onum da cogu tutarsiz. Burc yorumumu okudugumu hissettim bi an

Şaka gibi ben ilktim zaten ama şimdi yazıyım dedim.. Karşı tarfın görünüşüden tut, neler olacağını dahi söylemiş inanılmaz özenliydi. Enerjimiz uyuştu sanırım kendileriyle. Bilmiyorum ama 20₺ te kesinlikle değdi. Ben memnun kaldım

Ayrıca Selena ya yine fal baktırdım. Bu kadın benle ilgili bir şeyler görüyor cidden ya. Düşüncemi yine bildi. Baya favorim var ama şu an 1.te kiraze ile beraber bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…