Binnaz Abla

Ben de bundan sonra çıkar üzerine kurcam ilişkilerimi..Saftirik saftirik sömürülmekten bıktım..Bulcam zengin kocayı fal sitesi açtırıcam, sonra hiç birinizden para almıcam

Vallahi istesen bulursun taş gibi karısın Fala harcadığımız parayı yeni kocandan iste

kuzum bende anlık olayları bılmıs gelecekte olabılıcek bısey soylemıs begendım ben kuzum oyle uzun bırsey bekleme kısa ve oz ,guzel bakmıs dıyebılırımm ..
aman bi bilen çıksın da hayırlısıyla :))) artık fallarımızın patlamasından alıştık patlamalara ama işte yine de bir umut diyoruz. iyi bari içim rahatladı en azından anlık kafamdakilere cevap verebilecek mi bakalım o da önemli :)) ne kadar sürede gelir acaba cevap? ben telllwe de ilk defa baktırıyorum da. ha bir de kartlara bağlı kalıyo mu yoksa kendinden birşeyler katıyo mu?

kagıtlara baktım ben cok anlarım sankı pek hayırlı bırsey yoktu hahahha
ama kartlara bakıp bılebılcegı bısey degıldı soyledıgı ozelden yazıyorum sana kuzum :)

Vallahi istesen bulursun taş gibi karısın Fala harcadığımız parayı yeni kocandan iste

Bütün zengin yakışıklılar beni bekliyodu
Yavrum sen bana taş gibisin diyosun da, ben eminim burdaki hatunların hepsi taş gibi..
Hatta geçen gün albümlere biraz bakayım dedim, normalde hiç girmem..
Allahım ne afetler var
Maşallah dedim hep..

hahahhahahaha masallahhh kuzumm valla nazar edıcezz medcezıre bgn dıyee korkuyorumm

Kalbi temiz olanın nazarı değmez

Ben de bundan sonra çıkar üzerine kurcam ilişkilerimi..Saftirik saftirik sömürülmekten bıktım..Bulcam zengin kocayı fal sitesi açtırıcam, sonra hiç birinizden para almıcam

Canım koca bul site aç okey ama bugüne kadar neysen o sun bundan sonra çıkar ilişkisi falan kuramazsın sen kuramayız böyle gelmiş böyle gidecek bizde ama ben memnunum halimden hiç olmazsa akşam başımı yastığa koyunca vicdanım rahat gerisi boş

Vicdanım rahat ama ruhum öyle bi yıpranmış ki..Valla vücuduma vuruyor artık..

Vicdanım rahat ama ruhum öyle bi yıpranmış ki..Valla vücuduma vuruyor artık..

hepimiz aynı durumdayız bazen düşünürüm hatta isyan ettiğim durumlar olur işin içinden çıkamam neden ben neden ben diye sorar dururum sonra aman beeee derim vardır bir sebebi derim kendimi kitaplara gömerim yada ne bilim çok bunaldığımda manevi değeri olan yerleri gezerim türbe, cami v.s gibi yerleri hangin dinin olursa olsun farketmez yani anlayacağın arkadaşım her dilden her inanıştan dua ederim derim ki Rabbim yarattın bir takip et be

kızlarr telwede baktırmama kararı aldım..

ayda bır baktırırım tam baktırırm hem cok beklıyoruz hemde ne bılıyım emek olarak dusununce bırde bır arkadaş yazmıstı seslı fal gıbı olmuyorr .. kı bende hepsı aynı seylerı dıyorlar onu dusununce kendı adıma konusuyorum bebekler :)

venuse,nesıbeye melek gırerse onlara baktırmak daha mantıklı ..

bende ztn anlasmıs gıbı hepsı aynı seylerı dıyor dedıgım gıbı ,
bu ucu detaydada superler bende ..

o yuzden artık bosu bosuna telwede baktırmıycam
bır luna ıyıdı ordada detay olarak benı cok sasırttı ( yoksa uggada,famada,barkıelde,herrada aynı seylerı soyledıler ama oyle superdıler dıyemem )

Ben de famaya atayım dedim..2 gündür bekliyorum..
Faldan soğuyorum bu kadar bekleyince. Yazınca da biz suçlu oluyoruz..Bi kaprisler, bi tavırlar..Şu tellwe kadar rezil bi fal sitesi yok aslında.

Ben de famaya atayım dedim..2 gündür bekliyorum..
Faldan soğuyorum bu kadar bekleyince. Yazınca da biz suçlu oluyoruz..Bi kaprisler, bi tavırlar..Şu tellwe kadar rezil bi fal sitesi yok aslında.

aynennn valla,
ıyı falcılar kendılerını kurtardılar ztn venus gıbı,
uggada tuttu bak enerjımız kuzum oda dogru konusmus bende :) korkuyordum ama bısey olmadı :)
dun aklıma koydum nazın eskı falcılardan kım oldugunu bulucaktım ama o evrede o kadar cok kısıye baktırmısım kı kımsenın gunahınıda almak ıstemem
okumayada usendım acıkcası ama anlasıldı ztn bır dalavere oldugu

evet hep diyorum tellwedekiler keyfi fal olaylarına uyuz oluyorum.. o nedenle online olana atıorum falı o bile bekle ki gelsin.. sesli yorum yapanın hiç mi canı yok ? onu sesli yorumla, yükle, et, sorusuna cvp yaz.. tellwede soruna da cvp alamazsın.. ya da şöyle bir cvp gelir
"cınım falda yazdım..." veya "inş.cnm yhaa" ... ulan bu cvp mı ?? adam gibi iki cümle yazsana.. orda işini düzgün yapan çok çok az sayıda.. malı da götüren site sahipleri..

bence bizim ilacımız böyle mahalle aralarında bakan adı sanı bilinmeyen teyzeler, falcılar.. bu onlinecılardan pek iş yok

Naz kim ki? Bilmiyorum onu ben

Benim falımı 2 gün sonra göndermişti günde 2-3 fal bakıyor sanırım. Kesinlikle kartlara bağlı değil. Benim kartlarım 7si tersti ve hep olumsuz kartlardı gayet tutarlı yapmış ve bilmesi imkansız bir şeyi bilmiş çok şaşırdım. Geçen hafta başka bi şehire gitmiştim "şöyle bir şehirden şu şehre gitceksin demiş" tam da o şehirdeyken fal baktırmıştım. Biraz kısa bir faldı ama iyiydi. Kısa bi zaman vermiş bana. Ocağa kadar olacak şeylerden bahsetmiş. Çıkarsa yazarım.

Kızlar bu arada kerem avşar nasıl? Canlı fal olayı nasıl oluyor bi de? Daha önce hiç denemedm.
aslında venüsü bekliyorum. O gelene kadar fal baktırmicaktım ama nesibeyi bir daha deneyesim var (ilk falında söyledikleri tutmadı gerçi). Bir de şu kerem avşar furyası kanıma giriyor

Canım binnaz dakilerin çoğu pembeci diye bilinir bu arkadaşa baktırdım falım güzeldi olumluydu ama genelde benim olumlu çıkar fallarım burada olumsuz durumları da söylüyor diyen ler var diye yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam chatli fal yapıyor zamanda falan sıkıntı olmuyor durduruyor zamanı yani sen kafandaki tüm soruları sorabilirsin cevap veriyor sıkılmadan eğer baktırırsan fikrinin yaz gülüm

5. sıradaydım 4. sıraya düşmüşüm. kartlarıma şöyle bi baktım kartlar güzel :))) ama tabi güzel olması bişey ifade etmiyor yorum önemli inşallah bana da güzel bir yanıt gelir. falım yorumlanınca mutlaka buraya yorumumu yaparım :))

Bu ay çok alışveriş yaptım eğer parama kıyabilirsem dayanamayıp denicem sanırım
ama baktırırsam yazarım tabi yorumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…