- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Ben de alışveriş yapmak istiyorum ya, şu fallar maddi menevi çökertti
aha, tam da dediğim gibi ücretisiz yaptığı tarot bilmemnesinin duyurusundan:
""Bu eğitimde, seçeceğimiz Tarot kartlarının rehberliğinde yapacağımız akışta özel meditasyonlarla, sezgilerimizin önündeki korku, endişe, suçluluk, vicdan azabı gibi içsel gücümüze hizmet etmeyen duygu kalıplarından kendimizi arındırıyor; içsel özgürleşmemizin ışığında içimizdeki sihiri uyandırıyoruz."
ben o sihri uyandırırım anacım parasız da sağol ben almiiim..
barkiel gelecekte nasıldı?
Prenses34 Medyumserkan'ın duvarında ortaya çıktı
ya bi de ananızın-babanızın da doğum tarihlerini verin, adınız-d.tarihiniz le birlite demiş.. oldu vukuatlı nufüs kağıdımızı yollayım direkt, hiç gerek yok fala filan.. nüfus idaresinde akrabası mı çalışan nedir
ben bişey demeden herifin yüzündeki izin boyunu-neden olduğunu diyen falcılar bile oldu ve onların dedikleri bile çıkmamışken ne tarihi ne bilmem nesi??
bi git çay koy allahaşkına hüso yaaa.. iyi ki diploman neyin yok o da olsa sen 1.000 den aşağı bakım yapmazdın.. doktorlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum
bende de aralık ayı sonu gibi bir tarih verdi. Baktığı fal üümit veriyor beklemedeyim beklememelimiyim diye düşünüyorum peki karşı tarafın düşüncelerini bildi mi? Geçmişi ve bizim düşüncelerimizi herkes biliyor sonuçta :)geçmiş ve anda çok beğendim ben gelecek de bu ay yani Aralık ayın da belli olacak bakalım
bende de aralık ayı sonu gibi bir tarih verdi. Baktığı fal üümit veriyor beklemedeyim beklememelimiyim diye düşünüyorum peki karşı tarafın düşüncelerini bildi mi? Geçmişi ve bizim düşüncelerimizi herkes biliyor sonuçta :)
aynen bizimkilerin de öyle.. amaaan sallama işte.. ciddi ciddi bişy yapıolar sanıcaz sanki valla bazen saftirik yerine konmak ağırıma gidiyor.. ama kadın milleti olarak duygusalız, yapılan yorumlarda da hep bunu görüyorum.. nedense hep fal attığımız adamlarla evleniyoruz nasıl işse bu ?hayır ben baktırmaya kalksam ne anamın ne babamın doğum tarihleri reel değil ki bunları neden istiyor anlamadım
ya bi de ananızın-babanızın da doğum tarihlerini verin, adınız-d.tarihiniz le birlite demiş.. oldu vukuatlı nufüs kağıdımızı yollayım direkt, hiç gerek yok fala filan.. nüfus idaresinde akrabası mı çalışan nedir
ben bişey demeden herifin yüzündeki izin boyunu-neden olduğunu diyen falcılar bile oldu ve onların dedikleri bile çıkmamışken ne tarihi ne bilmem nesi??
bi git çay koy allahaşkına hüso yaaa.. iyi ki diploman neyin yok o da olsa sen 1.000 den aşağı bakım yapmazdın.. doktorlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum
urmina bacım sen ne diyon yaaabu vesile ile nesibe'ye sesleniyorum, kuzum sen 200 yap ücretini.. yemin ediyorum daha faydalı seyler söylüyosundur.. buna 100 verenler sana 200 vermezlerse allah nası biliyosa öyle etsin onları
hhahahhahahha abla kardess favorım sızsınızzzkızlar ablam fedai olmaya karar verdi sizlereeski sevgilisinin ona aldığı yüzük vardıı onu satacak hüseyine fal atcak deneyecez bakalım cok merak ettik haydan gelen huya gitsin sizlerefeda olsun diyoz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?