adam en aon baktığımda 30 fal bakmıştı. Bir anda 3000₺ kazanmış oluyor.. Ben 100₺ vercem sonra adam bana piskolog gibi şeyler yaparsa kriz geçiririm 22₺ ye Bakan Kerem Avşar la aynı görevdeler bence.
Kızlarr iyi pazarlar :)
Hazır tanışma muhabbetleri geçmişken, diyorum ki bir organizasyon yapsak, bir haftasonu görüşsek olmaz mı? :)
Ama fallardan konuşmayacağız şaka şaka ben varım neden olmasın bir an gözümde canlandırıyorum hepimizin bir arada konu öküzcan lar v.s yıkılır ortalık be
:) Eminim ki espirilerin havada uçacağı bir gün olur, var o potansiyel hepimizde :)Ama fallardan konuşmayacağız şaka şaka ben varım neden olmasın bir an gözümde canlandırıyorum hepimizin bir arada konu öküzcan lar v.s yıkılır ortalık be
Evet canım zaten özelden yazarız, ay inşaallah ya :)olabılır vallahıı ohhhh :) bunu ozelden bır grup yaparak konusalım bencee canlarr :)
Haklisin evet ama artik diyorum ya surekli surekli aliskanlik oldu yani sohbet muhabbet icin bisey danismak icin, yol gostermeleri icin ne biliyim, bu ay boyle oldu malesef bu ay hic olmadigim kadar yalniz oldugumdan boyle oldu yani.. tek dostlarim oldular desem yeri, bunu onlara da belirttigimden ters yapmiyolar muhtemelen yoksa ben olsam ben de bakmam her gun her gun yani
Hepimiz için aynısı , özelini insan bazen en yakın dostuna bile anlatamıyor. Vallahi Kiraze de, Venüs de kankam oldu artık.
Kızlar bu ugga'nın falları patlıyo mu? şu anda falda hiç baktırmadım tarot düşünüyorum yorumlara baktığımda favorilerde burada ama patlamalar çok olunca benimkiler dahil kafam karıştı bu da patlayanlardan mı diye :)))
peki senin dışında çok patlama oldu mu :)))Ugga nın çok beğeneni var ama bana patladı msela :)
onda cokkk haklısın cherrym valla ınsan anlatamıyor derdını karsındakı ınsanlar anlamıyor cunku onlar ıcın basıt mevzular bızım ıcın degerlı,cok mu duygusalız neoda degıl bazen bu zamanda yasamamam gerektıgını dusunuyorum cunku ınsanlar ıcın hersey kolay ulasılır ve degersız artık
ben nasıl kovaa burcuyummm uleynnnnnhanı mantıklı olurdu bu burc fallara sardım
peki senin dışında çok patlama oldu mu :)))
Ben de merak ediyodum, ama sen de patladıysa ben de de patlar, atmıyorum o zaman :)Ugga nın çok beğeneni var ama bana patladı msela :)
onda cokkk haklısın cherrym valla ınsan anlatamıyor derdını karsındakı ınsanlar anlamıyor cunku onlar ıcın basıt mevzular bızım ıcın degerlı,cok mu duygusalız neoda degıl bazen bu zamanda yasamamam gerektıgını dusunuyorum cunku ınsanlar ıcın hersey kolay ulasılır ve degersız artık
ben nasıl kovaa burcuyummm uleynnnnnhanı mantıklı olurdu bu burc fallara sardım
Kızlarım nabersiniz?
Ben bugün hiç iyi değilim ya..
Feci bi baş ağrısı, mide bulantısı..Zor duruyorum ayakta..İşte bunlar hep fal :)
Ugga bende hep tutarlıydı..Ve uzun vadede genelde onun dedikleri oldu hep..Ama son durum sanki patlayacak gibi, öyle hissediyorum..Yine de az bi zaman geçti üstünden..Bekleyelim bakalım..
ugga'ya gönderdim bakalım 5. sırada diyor... inşallah hayal kırıklığı olmaz ilk defa deneyecem adını burad çok gördüm tabi patlama ihtimali de yüksektir bende patlamayan falcı olmadı bugune kadar :))))
Valla canımcım her şey çıkar olmuş hayatta , aşkın sevginin bir değeri yok. Dünyanın düzenine ayak uyduramayan biziz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?