Binnaz Abla

Evet dediginiz gibi bi anda uye olup, gelir gelmez 100tl ile baslamasi absurd bi durum ama okudugum ve bildigim kadariyla ucretin hepsi degil, %30u onlarin oluyor.% 70 sitenin..yani soyle bakarsak nesibem okadar ugrasiyo didiniyo enerji harciyo ya da miroskas ya da kiraze her faldan tas catlasin 30tl 20tl gozukse de 7 8 lira anca kazaniyolar. Huseyin de bu ay 30 fal bakmis ise 3000tl totalde gozukuyosa onun suanki kazanci 900tl, 2100tl sitenin kazanci, yani olanların durumu da pek adil degil aacikcasi bakarsak... ben sahsen ugrasicagimi dusunmuyorum asiri yetenkli olucam ozel hislerim olucak disarda bu isi buyuk sahtekarliklarla yalanla dolanla atmayla tutmayla ne para kazananlar varken oturup tum enerjimi bir kisiye harcayip zamanimi harcayip 7 8 tl kazanicam tek bir kisiden ne biliyim..yani bu favori isimlerimiz icin gecerli tabi selena nesibe miroskas kerem avsar kiraze fama ugga falan ortak sevilen isimlerden bahsediyorum cunku bu insanlar gercekten fal konusunda cok iyiler hepimizin yuzlerce yalanci dolancidan ayirip sevdigimiz yegane isimler bunlar o yuzden onlari soyledim asla reklam degil yanlis anlamayin lutfen :) kimi sahtekarlara yalan dolandan sallayanlara 7 8tl cok bile tabi...

Ay cok konustum yoruldum sizi de yordum sustum

Kızlarr iyi pazarlar :)
Hazır tanışma muhabbetleri geçmişken, diyorum ki bir organizasyon yapsak, bir haftasonu görüşsek olmaz mı? :)

Ama fallardan konuşmayacağız şaka şaka ben varım neden olmasın bir an gözümde canlandırıyorum hepimizin bir arada konu öküzcan lar v.s yıkılır ortalık be

Hepimiz için aynısı , özelini insan bazen en yakın dostuna bile anlatamıyor. Vallahi Kiraze de, Venüs de kankam oldu artık.

Hepimiz için aynısı , özelini insan bazen en yakın dostuna bile anlatamıyor. Vallahi Kiraze de, Venüs de kankam oldu artık.

onda cokkk haklısın cherrym valla ınsan anlatamıyor derdını karsındakı ınsanlar anlamıyor cunku onlar ıcın basıt mevzular bızım ıcın degerlı,cok mu duygusalız ne oda degıl bazen bu zamanda yasamamam gerektıgını dusunuyorum cunku ınsanlar ıcın hersey kolay ulasılır ve degersız artık
ben nasıl kovaa burcuyummm uleynnnnn hanı mantıklı olurdu bu burc fallara sardım

Kızlar bu ugga'nın falları patlıyo mu? şu anda falda hiç baktırmadım tarot düşünüyorum yorumlara baktığımda favorilerde burada ama patlamalar çok olunca benimkiler dahil kafam karıştı bu da patlayanlardan mı diye :)))

Ugga nın çok beğeneni var ama bana patladı msela :)

Ben de her şeyi paylaşmamaya çalışıyorum, üstünkörü anlatırım her şeyi o zaman bile, üzgün bir bakış görünce neyse ya öyle der geçerim....
dışarıdan beni gör ooo gayet her şey süper, ama öyle değil aslında, hep çabalayarak emek vererek olmuştur her şey...
birkaç gündür nasıl üzgünüm ama evde ya da araba da:) insanların yanında pek yansıtmamaya çalışıyorum, elimden geldiği kadar... ( Not: O gün sevdiğim bir aile dostu teyzemi arayıp paylaştım, sonra da kızdım kendime :)))
ve hep güçlüsündür ama bazen durmak istersin çünkü yorulmuşsundur, sonra soluklanır yoluna devam edersin/edemezsin...
Sonuçta kader denilen değiştirilemez bir yazgımız var ve biz değiştirebildiklerimiz için çaba harcamalıyız, geri kalan değiştiremiyeceğimiz şeyler için ise yapılacak bir şey yok kader demekten başka...
Bir de şimdi üzülüyorumdur, sorguluyorumdur ama bir saat sonra bu durumdan uzaklaşmışımdır ben öyleyken niye insanlar anlattığım üzücü şeyleri hatırlasın ki...

peki senin dışında çok patlama oldu mu :)))

medcezır her deıdgını yasadım dıyordu bıtanemm bendee yolladımm hatta korktum cunku o selenayıda sever bende selena cıkmadı hıc bır sekıldee ,yorum yazıcaktım hatta buraya o anda sormusun uggayı :)
benım durumlarımı bılmıs gelıcekte yakın bır tarıh vermıs ben begendımm dedıklerı seyler dogru oyle pembe tablocu degıll yanı ..

Son düzenleme:
Kızlarım nabersiniz?
Ben bugün hiç iyi değilim ya..
Feci bi baş ağrısı, mide bulantısı..Zor duruyorum ayakta..İşte bunlar hep fal :)

Ugga bende hep tutarlıydı..Ve uzun vadede genelde onun dedikleri oldu hep..Ama son durum sanki patlayacak gibi, öyle hissediyorum..Yine de az bi zaman geçti üstünden..Bekleyelim bakalım..

Valla canımcım her şey çıkar olmuş hayatta , aşkın sevginin bir değeri yok. Dünyanın düzenine ayak uyduramayan biziz.

ugga'ya gönderdim bakalım 5. sırada diyor... inşallah hayal kırıklığı olmaz ilk defa deneyecem adını burad çok gördüm tabi patlama ihtimali de yüksektir bende patlamayan falcı olmadı bugune kadar :))))

gönderdim ben de bakalım ilk defa baktırıyorum tellwe de. bakalım ne diyecek :))

kuzum bende anlık olayları bılmıs gelecekte olabılıcek bısey soylemıs begendım ben kuzum oyle uzun bırsey bekleme kısa ve oz ,guzel bakmıs dıyebılırımm ..

Valla canımcım her şey çıkar olmuş hayatta , aşkın sevginin bir değeri yok. Dünyanın düzenine ayak uyduramayan biziz.

Ben de bundan sonra çıkar üzerine kurcam ilişkilerimi..Saftirik saftirik sömürülmekten bıktım..Bulcam zengin kocayı fal sitesi açtırıcam, sonra hiç birinizden para almıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…