Binnaz Abla

Vallhi müptela ötesiydim bir ara, Allah'tan şimdi baktıracak adam kalmadı da baktıramıyorum :) Paraya mı yazık umtlarıma bilmiyorum artık.
cheeryy ablam seni öpüyor tanışın siz ya paraya yazık paraya umutlar yine geliyor ama olan paramıza oluyo kurtulamadık gitti

Kızlar içinizden şu fal sepetinde ki 100 tl Hüseyin e baktıran var mı ? yorumları çok iyi ama sadece kartlara göre mi yorum yapıyor çok merak ettim gerçekten iyi mi reklam mı yapıyor int baktım biraz şu reiki çalışması yapan bir yerde falan çalışmış

samukacımmmm 100 tl nedır cuss orda haksızlık var adam ıyı olupta zamanla yukseltse vay be verılır herseyı bılıyor desek anlarım ama o sıtede venus,nesıbe var onlara haksızlık..
bızden baktıran olsa kesın soylerdı dıye dusunuyorum ama o kadar para verıpte yok enerjı cart curt duyarsam yıkılırım

Adam doğrudan 100 tl den başladı bence de öteklerine haksızlık ve dediğin gibi olumluma enerjini kes mor yeşil ışıklar derse değil mi ne büyük hayal kırıklığı olur bizden biri gözünü karartıp baktırırsa şayet merakla bekliyorum gerçi enerji meselesi belki baktırır beğenir biz beğenmeyiz ama 3 tl oruya 5 tl oraya derken zaten bu paralara ulaşılıyor

oda dogru telwedekı falları saysak toplamı bu kadardan fazla eder ama o kadar gozumu karartamıycagım azar azar verınce o kadar koymuyor ama bırden onu verırsem hahahah kalpten gıderımm .:)

oda dogru telwedekı falları saysak toplamı bu kadardan fazla eder ama o kadar gozumu karartamıycagım azar azar verınce o kadar koymuyor ama bırden onu verırsem hahahah kalpten gıderımm .:)
adam en aon baktığımda 30 fal bakmıştı. Bir anda 3000₺ kazanmış oluyor.. Ben 100₺ vercem sonra adam bana piskolog gibi şeyler yaparsa kriz geçiririm 22₺ ye Bakan Kerem Avşar la aynı görevdeler bence.

Haklisin evet ama artik diyorum ya surekli surekli aliskanlik oldu yani sohbet muhabbet icin bisey danismak icin, yol gostermeleri icin ne biliyim, bu ay boyle oldu malesef bu ay hic olmadigim kadar yalniz oldugumdan boyle oldu yani.. tek dostlarim oldular desem yeri, bunu onlara da belirttigimden ters yapmiyolar muhtemelen yoksa ben olsam ben de bakmam her gun her gun yani

yok kız paranın yüzde 30 unu alıyorlarmış o kadar değil her neyse burayı okuyorsa durdunuz da ne kazandığımımı hesaplıyorsunuzsiz diyecek be kardeşim indir şu fiyatlarını da sürüm den kazan bizde yararlanalım şu engin bilginden değil mi yoksa parayı veren düdüğü çalar mı diye düşünüyor acaba.

Canım biz de senin dostunuz belki ben ablan veya annenle de yaşıt olabilirim yaz bize özel den burdan niye burdayız kı sanki sadece fallarımı paylaşmak için asla değil

audrey katılıyorum sana yaa..diğerlerinin hiç mi canı yok? sanki bana şapkadan kuş çıkarıcak.. nesibe 30 venus 20..bunların aldıkları paralar fal başına 9 ve 6 lira..düşünün venusun bu adamın ücretini alabilmesi için 5 fal bakması gerek..nesibe de venus de 9-10 dak.dan aşağı fal bakmaz ki bu da sesli yorum. yazıya dökseler 1 sayfa konuşma eder..bazen bu kızların saf olduğunu düşünüyorum. bence kendi sitelerini açmalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…