Bende dun gece fal atmistim banada yollamis falinida begendim cok guzel yorumlamis cidden :)he bacılar unutmadan nesibe bana şifa gönderdi enerji gibi bişeymiş cok pozitif hissediombelki piskolojik ama bereketli kadın
seviyom ben o kadını hakkı coktur valla bacım herkesin iyi falları cıksınBende dun gece fal atmistim banada yollamis falinida begendim cok guzel yorumlamis cidden :)
kuzumm bende ıyıdı yanı oyle cok detay bıldı dıyemem ama bendee hepsı anlasmıs gıbı aynı tarıhlerı verdıklerı ıcın bıldı dıyebılırımkızlar herra nasıll?
bacılar ablam az önce dediki yakında fal müptelası diye film çekerlerse bizden şaşırmam
bacılar ablam az önce dediki yakında fal müptelası diye film çekerlerse bizden şaşırmam
cheeryy ablam seni öpüyor tanışın siz yaVallhi müptela ötesiydim bir ara, Allah'tan şimdi baktıracak adam kalmadı da baktıramıyorum :) Paraya mı yazık umtlarıma bilmiyorum artık.
ablam diyorki ''fal bu tarafta kızlarrr'' deseler hepimiz koştur koşturhahhahahhaha
'Fal Batagına Dusen Genc Kızların Dramı' samanyolunda dızı olur bu tutar
cheeryy ablam seni öpüyor tanışın siz yaparaya yazık paraya umutlar yine geliyor ama olan paramıza oluyo kurtulamadık gitti
Kızlar içinizden şu fal sepetinde ki 100 tl Hüseyin e baktıran var mı ? yorumları çok iyi ama sadece kartlara göre mi yorum yapıyor çok merak ettim gerçekten iyi mi reklam mı yapıyor int baktım biraz şu reiki çalışması yapan bir yerde falan çalışmış
samukacımmmm 100 tl nedır cussorda haksızlık var adam ıyı olupta zamanla yukseltse vay be verılır herseyı bılıyor desek anlarım ama o sıtede venus,nesıbe var onlara haksızlık..
bızden baktıran olsa kesın soylerdı dıye dusunuyorum ama o kadar para verıpte yok enerjı cart curt duyarsam yıkılırım
Adam doğrudan 100 tl den başladı bence de öteklerine haksızlık ve dediğin gibi olumluma enerjini kes mor yeşil ışıklar derse değil mi ne büyük hayal kırıklığı olur bizden biri gözünü karartıp baktırırsa şayet merakla bekliyorum gerçi enerji meselesi belki baktırır beğenir biz beğenmeyiz ama 3 tl oruya 5 tl oraya derken zaten bu paralara ulaşılıyor
adam en aon baktığımda 30 fal bakmıştı. Bir anda 3000₺ kazanmış oluyor.. Ben 100₺ vercem sonra adam bana piskolog gibi şeyler yaparsa kriz geçiririm 22₺ ye Bakan Kerem Avşar la aynı görevdeler bence.oda dogru telwedekı falları saysak toplamı bu kadardan fazla eder ama o kadar gozumu karartamıycagımazar azar verınce o kadar koymuyor ama bırden onu verırsem hahahah kalpten gıderımm .:)
Canimmm sen abartmisin ama :) hergun yollayinca bisey demiyorlar mi normalde uyarmalari lazim bence sonucta para veriyorsun bide bi gun oneden ertesi gune ne degisiyor ki ayni falcilar sonuctanesibe mesela der bana kesenide dusun diye para gozetmsz ama dikkat et hergun cok saglikli bir durum degil hemde ayni kisiler ne kadar objektif olabilirler onu bilemiycem kusura baka belki haddime degil ama bagimlilik bu insanin farkinda olmadan aldigi kararlari bile etkiliyor
adam en aon baktığımda 30 fal bakmıştı. Bir anda 3000₺ kazanmış oluyor.. Ben 100₺ vercem sonra adam bana piskolog gibi şeyler yaparsa kriz geçiririm 22₺ ye Bakan Kerem Avşar la aynı görevdeler bence.
Haklisin evet ama artik diyorum ya surekli surekli aliskanlik oldu yani sohbet muhabbet icin bisey danismak icin, yol gostermeleri icin ne biliyim, bu ay boyle oldu malesef bu ay hic olmadigim kadar yalniz oldugumdan boyle oldu yani.. tek dostlarim oldular desem yeri, bunu onlara da belirttigimden ters yapmiyolar muhtemelen yoksa ben olsam ben de bakmam her gun her gun yani
audrey katılıyorum sana yaa..diğerlerinin hiç mi canı yok? sanki bana şapkadan kuş çıkarıcak.. nesibe 30 venus 20..bunların aldıkları paralar fal başına 9 ve 6 lira..düşünün venusun bu adamın ücretini alabilmesi için 5 fal bakması gerek..nesibe de venus de 9-10 dak.dan aşağı fal bakmaz ki bu da sesli yorum. yazıya dökseler 1 sayfa konuşma eder..bazen bu kızların saf olduğunu düşünüyorum. bence kendi sitelerini açmalılarsamukacımmmm 100 tl nedır cussorda haksızlık var adam ıyı olupta zamanla yukseltse vay be verılır herseyı bılıyor desek anlarım ama o sıtede venus,nesıbe var onlara haksızlık..
bızden baktıran olsa kesın soylerdı dıye dusunuyorum ama o kadar para verıpte yok enerjı cart curt duyarsam yıkılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?