Binnaz Abla

yok yaa kendim salladım bunları :) enerji-menerji diosa bil ki böyle bir fal gelecek.. biraz duaya meyilliyse dualı fal, mahalle falcısı şeklindeyse türkçesi bozuk teyze falı gelir..

bence ilkine benzer gelme olasılığı daha yüksek bir da adam bizi şaşırıtoyrmuş tabii

lunaya baktırmak istiyorum ilk kez baktıranlara bakmayacam yazıyor..ne yapim sizde göndereyimmi..sizler ne dersiniz ?

canım ben olurummm cevap verırse ozelden yaz

hahhahahahahah urmınaa yaaa bencee bızde falcı olabılırzz artık telwedekı sallayan tıplerden ne farkımız var soylee degısık bır ısım bulalım bıdeee hıslerıacık,goruyorum,ucuncuboyuttangelen falan hahahahhaha tamamız bız olduk

Tamam canım istediğin üctert olsun..sence hangi fal türünde baktırayım ben katina düşünüyorumda sizlerim değerli fikirlerinide almak istedim...

katına atmıstım ben canımm ,ama ne hakkında baktırcaksın o onemlı
ztn kartara baglı kalmıyor bencee
kı telwede her son kart elmas arkadaşım ınsan bır onu duzeltır nedır bu yanı !! baya hata var orda o yuzden kartlara pek bakmıyor bencee hıslerı var hatunun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…