yok yaa kendim salladım bunları :) enerji-menerji diosa bil ki böyle bir fal gelecek.. biraz duaya meyilliyse dualı fal, mahalle falcısı şeklindeyse türkçesi bozuk teyze falı gelir..
ablam ama benide soracak arada o kadar para verecez biraz da bana cevap bulur zaar
100 kagit verecekseniz beni de sorun
'kadınlarkulübü hanımlarının ne zaman yüzü gülecek geneel bakım rica ediyom desekmi100 kagit verecekseniz beni de sorun
canım ben olurummm cevap verırse ozelden yazArkadaşlar lunaya fal baktırmak istiyorum ama ilk baktıracak olanlara bakmayacağını yazmış..duvarına yazdım bakarmısın diye cevabını bekliyorum eğer bakmam dese burda baktıran arkadaşlar refarans olurmusunuz bana
durun bi de türkçesi bozuk falcı taklidi yapayım. bunlar da her hikmetse kısa yazar- zart diye fal biter. soru sorarsın cvp yok:
aha türkçesi bozuk ama iyi falcı: meraba canm hoşgldn kusura kalma canım misafirim vardı aceleyede getirmek istemedim.hemen falına gçiyorum cnam..bu erkek siyah saçlı, kalın kaşlı yakılılı değil ama çekici bi erkek.sende çok emek verme var ama geri dönş bulunmamakta canm,sen arama bunu bak bunun görştğü bi kız var (aha burada insanın içine ateşi salarlar mal gibi kalırsın). ama korkma cnm onlara bir geleck görünmemekte.aranzda mesave bulnmakta onun aramasyla aşlacak mesafe sonrasnda kavuşma olmakta.araması için 3 vakt var kuzum.ama dddim gibi sen arama sakın.sorun olursa burdayım şekerim.
soru sorarsın, soru da kesin o kız kim nerden tanışmışlar vs vs olur. gelen cvp: cnm o kızı sallasen,görşme olack bekle..ozman yollarsın bi daha bakarız tatlım allaha emanrt.
alın ahan da türkçesi bozuk fiyatı yüksek falcı örneği..
ÇOOOOKKKKKKKKKtşk ederim ..cevap bi gelsin de yada cevabı beklemeden göndereyimmi? kararsız kaldım vallacanım ben olurummm cevap verırse ozelden yaz
Luna fiyatları arttırdığından beri işler kesat galiba
ÇOOOOKKKKKKKKKtşk ederim ..cevap bi gelsin de yada cevabı beklemeden göndereyimmi? kararsız kaldım valla
valla karasız kaldım luna ve ugga arasında gidip geliyorum..ama luna daha ağır basıyor bakalım..Luna fiyatları arttırdığından beri işler kesat galiba
Canım kıredeim var yeterince..ama uggamı kunamı karasızım işte xaten cevapta vermedi henüzBekle bence, kredi alacaksan alma. Bakmazsa baktiracak adam bulmak zor cunku :)
Canım kıredeim var yeterince..ama uggamı kunamı karasızım işte xaten cevapta vermedi henüz
Bende lunayı istiyorum..inş bakar..Ben Luna derim.
Ben Luna derim.
Ben Luna derim.
lunadan reklam ucretı alıcammmbeggendıkk hatunu ınsallah gelıcekte yanılmazzz
Tamam canım istediğin üctert olsun..sence hangi fal türünde baktırayım ben katina düşünüyorumda sizlerim değerli fikirlerinide almak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?