Bikerebir...hayret nedense yeni duydum, gozume dahi carpmadi hatta varligindan dahi haberim yoktu, siz de yeni uyesiniz baya yeni yepyeni hosgeldinizBikerebir sistemdeyse baktır diğerleri berbat paraya yazık
Birde serüvenin kitap falı varmış çok ovuluyodu sitelerde ben baktımda oyüzden bilmiyorum ama dediklerini yaşadım diyenlerin sayısı çok fazla reklam değilse tabiprenseslerimmmmm bana acil cevappp
Fal krizim tuttu gece gece, yildizname dusunuyorum 32 kredim var tellwede tarot katina pek inanmiyorum sanaldan gondermek iistemiyoum selena disinda onerebiliceginiz COK IYI olan birileri var miii ugga da online ona gonderiyim mi napiyim yardim edin noluuurrr
Hosbulduk canımBikerebir...hayret nedense yeni duydum, gozume dahi carpmadi hatta varligindan dahi haberim yoktu, siz de yeni uyesiniz baya yeni yepyeni hosgeldiniz
cevap gelirse söyle olur mu1. sırada takılıp kaldım henüz cevap gelmedi
cevap gelirse söyle olur mu
Benim falimda olumsuz olabilcek durumlardanda bahsetmisti bende begendim falini :)Kızlar ugga ya baktıranlar
Olumlu mu konusuyor genelde ??
Onemlı bır durum benım ıcın ayrıcaa evet arkadaşla bana konsuma sekıllerı farklı soylemıstım dalga gectık kendı aramızda :) neyse yoruma ozel baska acılım yapıp ılgılenmıs baya bır,cevap veren falcı bulmak bıle zorken telwede utandım valla hı
yazar bana yazdı yaniolur. acaba gece cevap yazar mı? yaklaşık 2-3 saattir 1. sırada kaldım 3. sıradaydım tam 1 oldum tıkandı :))))
senin kadar ben de bekliyorum emin ol şu an senin falınıyazar bana yazdı yani
Benim falimda olumsuz olabilcek durumlardanda bahsetmisti bende begendim falini :)
Bende de olumsuz konustugu ama dogru cilan seyler oldu ben de begendim uggayi :)
Simdi de lunaya su fali attim henuz online degil umarim guzeldir tek anlamadigim soru soramadim benim bilgilerimle iliskim olan kisinin bilgileri istenmis soru bolumu yoktu acaba sirf iliskiye yonelik bi yorum mu olucak ki, brn daha cok genel bi yorum istiyodum evet iliskim de var tabii sorularimda ama ileriki is hayatim, evliligim, yasayacagim yer vs o tarz genel biseylerdi iistedigim ama 30 krediyi de atmis bulundum daha iyisini bulana kadar kalsin simdili napiyim
ay inşallah valla bekliyorum öylece :)) merak etme gelir gelmez yazıcam ayaktayım daha nasılsa :)) sen baktırmışmıydın ona? ben ilk defa baktırıyorumsenin kadar ben de bekliyorum emin ol şu an senin falını
benim cevap geldi ugga dan fakat nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum tabi :))) karşı tarafın düşüncesi le ilgiliydi o da olumlu yazmış ama şimdi zaten ben bilsem ona sormazdım zaten yani bu durumda bildi ya da bilemedi diyemiyorum :))) sadece olacakları bekleyince anlayabilirim :))) soru sordum daha onun cevabı gelmedibu arada ugganın olumsuz dedıgı olaya nesıbede olumsuz dedı hıc o ıse gırısme dedı,rezzan abla bıtek olumlu dedı hadı bakalım bı kac aya bellı olur o
sanada canımGünaydınnnnnn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?