Binnaz Abla

Birde serüvenin kitap falı varmış çok ovuluyodu sitelerde ben baktımda oyüzden bilmiyorum ama dediklerini yaşadım diyenlerin sayısı çok fazla reklam değilse tabi

Kızlar ugga ya baktıranlar
Olumlu mu konusuyor genelde ??
Onemlı bır durum benım ıcın ayrıcaa evet arkadaşla bana konsuma sekıllerı farklı soylemıstım dalga gectık kendı aramızda :) neyse yoruma ozel baska acılım yapıp ılgılenmıs baya bır,cevap veren falcı bulmak bıle zorken telwede utandım valla hı

Benim falimda olumsuz olabilcek durumlardanda bahsetmisti bende begendim falini :)

Benim falimda olumsuz olabilcek durumlardanda bahsetmisti bende begendim falini :)

Bende de olumsuz konustugu ama dogru cilan seyler oldu ben de begendim uggayi :)
Simdi de lunaya su fali attim henuz online degil umarim guzeldir tek anlamadigim soru soramadim benim bilgilerimle iliskim olan kisinin bilgileri istenmis soru bolumu yoktu acaba sirf iliskiye yonelik bi yorum mu olucak ki, brn daha cok genel bi yorum istiyodum evet iliskim de var tabii sorularimda ama ileriki is hayatim, evliligim, yasayacagim yer vs o tarz genel biseylerdi iistedigim ama 30 krediyi de atmis bulundum daha iyisini bulana kadar kalsin simdili napiyim

canım duvarına yaz soru bolumunu acar luna ,bende begendım uggayı hatta konusma konusunda dalga gectık aramızda uutandım valla sımdı, kadın baya bır ılgılenmıs sorumla bıle yanı bana hepsı aynı seyı dedıgı ıcın yada ben sok olmadım ama kısa ve oz bır yorum tarzı var,ayrıca olumsuz dedıgı bır olay var oda bencede olumsuz olucakk .. ama luna gercekten cokk cokk ıyıdı bende,ınsallah begenırsın canımm benımm bıraz gec yorumluyor ama ben baya sasırmıstım bıldıgı seylere ..

bu arada ugganın olumsuz dedıgı olaya nesıbede olumsuz dedı hıc o ıse gırısme dedı,rezzan abla bıtek olumlu dedı hadı bakalım bı kac aya bellı olur o

bu arada ugganın olumsuz dedıgı olaya nesıbede olumsuz dedı hıc o ıse gırısme dedı,rezzan abla bıtek olumlu dedı hadı bakalım bı kac aya bellı olur o
benim cevap geldi ugga dan fakat nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum tabi :))) karşı tarafın düşüncesi le ilgiliydi o da olumlu yazmış ama şimdi zaten ben bilsem ona sormazdım zaten yani bu durumda bildi ya da bilemedi diyemiyorum :))) sadece olacakları bekleyince anlayabilirim :))) soru sordum daha onun cevabı gelmedi

Gunaydin prenseslerimm

Dun gece lunaya su fali gonderdim 4.siradayim hala umarim su falinda basarilidir 30liram bosa giderse uzulurum

Simdi kahvemi iciyorum artik 150tl mobil kredim doldu, 130tl de kredi karti, fincanimi kapattim tellwe ve falkutusunun robot falcilarina kaldim sanirim

Fal sitelerinde çıkan yaşadığım felci isimlerini paylaşmak istedim sizlerle
barış can Yücel :kahve falı dediklerini 2 ay içerisinde yaşadım.fal sepeti
bikerebir:yorumları gelecekle ilgiliydi dediklerini uzun vadede yaşadım. Tellwe
Sahra buhari:kahve falı dediklerini 1 ay içerisinde yaşadım. Binnaz abla
Sezen Boztepe :kahve falı müthiş anla ilgili soylemedigim sormadigim şeyleri bildi gelecek bekliyorum zamanı var. Fal sepeti
mert reiki : kahve falı olumsuz yorum yaptı olmiycak dedi olmadı.
Rezzan abla:ani çok iyi yorumladı gelecekle ilgili yorumlari ucu açık yuvarlak yorumlar çıkanlar oldu.
İlkay gür :dediklerinin cogunu yaşarım ama çıkmayan şeylerde olur .biryolunvar

Kızlar arkadaşım sordu ben baktırmadığım için bilemedim Anna Perenna baktıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…