- 23 Ağustos 2012
- 52.156
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.149
- 898
Tamam canım istediğin üctert olsun..sence hangi fal türünde baktırayım ben katina düşünüyorumda sizlerim değerli fikirlerinide almak istedim...
Ayakkabı, çanta alıcammValla falı azalttım artık daha rahatım. Gittim kendime 2 kazak 1 çanta aldım. Faldan daha iyi terapi tavsiye ederim.
kızlar bısey sorucam ugga nın konusma seklı nasıl sızdee :S
arkdaşıma gayet agzı bozuk demıyımde yanı boylee mahalle agzıylaa konusmus tabılerlerle anlatmıss ıkı kısıye hatta bırı burdan dıgerı benım arkdaşım,ama bana gayet kıbardı anlamadım ben bunu
Alla alla, öyle çok çıtkırıldım değil ama bana hiç öyle ağzı bozuk bi fal atmadı şimdiye kadar..
katına atmıstım ben canımm ,ama ne hakkında baktırcaksın o onemlı
ztn kartara baglı kalmıyor bencee
kı telwede her son kart elmas arkadaşım ınsan bır onu duzeltır nedır bu yanı !! baya hata var orda o yuzden kartlara pek bakmıyor bencee hıslerı var hatunun .
inanmıyoruuuum şimdi barkiel e katina attım ve son kartım elmas :)))))))))
yok yaa ugga gayet kibardı benim falda da.. değişti mi ki? ama bana dedikleri çıkmadı o ayrı.. şu anda başka aşklarda başka kollarda mutlu olmam gerekiyordu
Merhaba arkadaşlar bende fal serüvenimi anlatmak istiyorum
binnaz abla seruvenim
Meral saydam :şimdiki zaman gelecek zaman fos hiçbiri çıkmadı .
Bilge Öztürk .kahve falı ani bildi gelecek çıkmadı fos.
Bilge Öztürk :katına ve Tarot hiçbiri çıkmadı.
Rüya yildiz:kkahve falı gelecek çıkmadı fos
Selin imer:ani bildi gelecekle ilgiilgili yorumlarına çıkan oldu ama hepsi değil.
Pia santa:berbat
saadet durmaz:berbat
Ece gülen: hepsi yalan gelecek tutmadı
Efsun aksoy:gelecekle ilgili çıkanlar oldu ama hepsi değil.
Hülya demir :ani biliyor gelecek çıkmadı fos
Gizem sitare:kahve falı hepsi yalan gelecek çıkmadı fos
Sahra buhari: bu kadınla enerjimizi uydu sanırım dediklerini cogunu yaşadım
Esin güven :ani biliyor gelecek çıkmadı fos
Natali derinsu:falanda cenaze var demişti baya korkmustum hiçbir dediği çıkmadı fos
Ceren esemenli: berbat
pınar gökçe :berbat
Açelya Tuğra :Tarot gelecek çıkmadı fos
Elif ışık: kahve bakımının dediklerinin bazisini yaşadım Tarot yorumunda geçmiş yorumu yapmış gelecekle ilgili yorum yoktu
maya demir:çok genel yorum yapmış ani biliyor kişilik analizi iyi yapıyor
elmas Sezer : kahve falı dediklerini yaşadım
Şevval Erdal :berbat
Son 3 yılda ne çok fal baktirmisim
barkiel hakkında ne düşünüyorsun ?ugga'yı beklerken bir de barkiel'i deneyeyim dedim bakalım ne olacak. ugga ya tarot barkiel e katina attım
prenseslerimmmmm bana acil cevappp
Fal krizim tuttu gece gece, yildizname dusunuyorum 32 kredim var tellwede tarot katina pek inanmiyorum sanaldan gondermek iistemiyoum selena disinda onerebiliceginiz COK IYI olan birileri var miii ugga da online ona gonderiyim mi napiyim yardim edin noluuurrr
Bikerebir sistemdeyse baktır diğerleri berbat paraya yazıkprenseslerimmmmm bana acil cevappp
Fal krizim tuttu gece gece, yildizname dusunuyorum 32 kredim var tellwede tarot katina pek inanmiyorum sanaldan gondermek iistemiyoum selena disinda onerebiliceginiz COK IYI olan birileri var miii ugga da online ona gonderiyim mi napiyim yardim edin noluuurrr
Kiraze benim de favorim ona cok sık gonderdim lunayi burda cok duydum merak ettim dogrusu keske online olsaymis bi deKiraze , Luna begenirim ben :)
barkiel hakkında ne düşünüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?