Binnaz Abla

Merhabalar yine benDenemek istediğim Nesibe,Venüsamber ve Miroskas haricinde, "Artık birine atarsam bunlara atarım" dediğim falcıları yazacağım. Kısa zamanlık fal deneyimimde bir çok falcıya fal attım.

MedyumSelena
Kiraze12
SarayliHanim
Ugga
Klothoyağmur(??)
A yollamayı düşünüyorum. Ama selena hani tarihi bilemese, çıkmasa bile bende bir şeyleri görüyor. Artık tellwede birini denersen bunlardan birine atarım gerisi fos.

Binnazabla, falsepetine ağırlık vereceğim artık

Ama sözüm var Kerem Avşar' a.. azaltacağım fallarımı.... Bir süre daha geçsin fallara aşermeye başlarım zaten

Kızlar arkadaşım sordu ben baktırmadığım için bilemedim Anna Perenna baktıran var mı​

Bende merak ediyorum onu

Kızlar arkadaşım sordu ben baktırmadığım için bilemedim Anna Perenna baktıran var mı​

Bende merak ediyorum onu​
Ben baktirdim çok uzun bir yorum olduğunu soyleyemiycem gelecekle ilgili yorum yoktu simdiki zamanla ilgili yorumlar yapmış

Yazmamış canım..Cidden nefret ediyorum şu durumdan.

Merhaba arkadaşlar bende fal serüvenimi anlatmak istiyorum
binnaz abla seruvenim
Meral saydam :şimdiki zaman gelecek zaman fos hiçbiri çıkmadı .
Bilge Öztürk .kahve falı ani bildi gelecek çıkmadı fos.
Bilge Öztürk :katına ve Tarot hiçbiri çıkmadı.
Rüya yildiz:kkahve falı gelecek çıkmadı fos
Selin imer:ani bildi gelecekle ilgiilgili yorumlarına çıkan oldu ama hepsi değil.
Pia santa:berbat
saadet durmaz:berbat
Ece gülen: hepsi yalan gelecek tutmadı
Efsun aksoy:gelecekle ilgili çıkanlar oldu ama hepsi değil.
Hülya demir :ani biliyor gelecek çıkmadı fos
Gizem sitare:kahve falı hepsi yalan gelecek çıkmadı fos
Sahra buhari: bu kadınla enerjimizi uydu sanırım dediklerini cogunu yaşadım
Esin güven :ani biliyor gelecek çıkmadı fos
Natali derinsu:falanda cenaze var demişti baya korkmustum hiçbir dediği çıkmadı fos
Ceren esemenli: berbat
pınar gökçe :berbat
Açelya Tuğra :Tarot gelecek çıkmadı fos
Elif ışık: kahve bakımının dediklerinin bazisini yaşadım Tarot yorumunda geçmiş yorumu yapmış gelecekle ilgili yorum yoktu
maya demir:çok genel yorum yapmış ani biliyor kişilik analizi iyi yapıyor
elmas Sezer : kahve falı dediklerini yaşadım
Şevval Erdal :berbat
Son 3 yılda ne çok fal baktirmisim
Selin imeri merak ediyorum ben dedikleri çıkmadı derken henüz mü çıkmadı?

Bende merak ediyorum onu​
Ben baktirdim çok uzun bir yorum olduğunu soyleyemiycem gelecekle ilgili yorum yoktu simdiki zamanla ilgili yorumlar yapmış​
Beğendin mi peki ?

Merhabalar yine benDenemek istediğim Nesibe,Venüsamber ve Miroskas haricinde, "Artık birine atarsam bunlara atarım" dediğim falcıları yazacağım. Kısa zamanlık fal deneyimimde bir çok falcıya fal attım.

MedyumSelena
Kiraze12
SarayliHanim
Ugga
Klothoyağmur(??)
A yollamayı düşünüyorum. Ama selena hani tarihi bilemese, çıkmasa bile bende bir şeyleri görüyor. Artık tellwede birini denersen bunlardan birine atarım gerisi fos.

Ama sözüm var Kerem Avşar' a.. azaltacağım fallarımı.... Bir süre daha geçsin fallara aşermeye başlarım zaten
Denemek istedigin isimleri MMUTLAKA AMA MUTLAKA dene derim, cok sey kaybetmissin simdiye kadar hatta, koss:)

Ben de dun aksam lunaya su fali gonderdim onu denediniz mi hic geri mi cekiyim yoksa iyi bor yildiznameci biliyor musunuz 30 kredilik acaba ki :)

MedyumSelena
Kiraze12
SarayliHanim
Ugga
Klothoyağmur(??)

Denemek istedigin isimleri MMUTLAKA AMA MUTLAKA dene derim, cok sey kaybetmissin simdiye kadar hatta, koss:)

Ben de dun aksam lunaya su fali gonderdim onu denediniz mi hic geri mi cekiyim yoksa iyi bor yildiznameci biliyor musunuz 30 kredilik acaba ki :)

Ay heyecan yaptım bak şimdi deneyeyim o zaman :)

Kızlarr yettim gari hüseyincimi denedik ablam sorular sordu özel hayatı iş aşk tarihleride verdik benimde sözlümü falan sorduk detaylı ama bişi dicem de beni taşa tutmayın emi biz beğendik yani ablam mesela inanmaz enerjiye falan ama adam tam 50 dakkalık fal atmış öyle hislimi derseniz cok değil bizce ama profesyonel gibi geldi sonra sayfasını falan inceledik çok para ama ne bilem haydan geleni değerlendirdik ama memnun kaldık nokta atışı dışında içine işliyor içtenliği resmen hakeder haketmez bu parayı tartışılılır tarihlerde verdi biri hatta 1 ay o cıkarsa ablama yazarım şunuda sölim kızlar tavsiye edermiyim etmezmiyim bilmem parası cok çünki denedik izlenimlerimiz bunlardır

nesibem fiyatını 40 yapmış urmina yazınca baktım hemen anaaam neyse ben yine baktırırım hakeder çünki iyi geceler kızceler öpüom hepinizi hüseyini deneyen olursa yazsın bu arada adama evde hüsük diyip duruoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…