- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
4 gün mü ?Famayı 4 gündür bekliyorum..Fenalık geldi içime..Bu nedir allahaşkına ya..
4 gün mü ?o kadar bekletmezdi Fama aslında ama noldu ki ?
duvarına bişey yazmamış mı? üfff işte telwe nin bu saçmalığı beni de deli ediyor yaa.. insan falı ne için atar? 4 gün sonra gelecek yorum belki çoktan yaşanması muhtemel bir olaya ilişkindi.. ooofffHep bana denk geliyor ya
duvarına bişey yazmamış mı? üfff işte telwe nin bu saçmalığı beni de deli ediyor yaa.. insan falı ne için atar? 4 gün sonra gelecek yorum belki çoktan yaşanması muhtemel bir olaya ilişkindi.. ooofff
ya zaten binnaz sitesi nasıl ayakta kalıyor şaşıyorum..millet pembe fal mı seviyor nedir ?
Merhabalar yine benDenemek istedigin isimleri MMUTLAKA AMA MUTLAKA dene derim, cok sey kaybetmissin simdiye kadar hatta, koss:)Denemek istediğim Nesibe,Venüsamber ve Miroskas haricinde, "Artık birine atarsam bunlara atarım" dediğim falcıları yazacağım. Kısa zamanlık fal deneyimimde bir çok falcıya fal attım.
MedyumSelena
Kiraze12
SarayliHanim
Ugga
Klothoyağmur(??)
A yollamayı düşünüyorum. Ama selena hani tarihi bilemese, çıkmasa bile bende bir şeyleri görüyor. Artık tellwede birini denersen bunlardan birine atarım gerisi fos.
Binnazabla, falsepetine ağırlık vereceğim artık
Ama sözüm var Kerem Avşar' a.. azaltacağım fallarımı.... Bir süre daha geçsin fallara aşermeye başlarım zaten
Ben de dun aksam lunaya su fali gonderdim onu denediniz mi hic geri mi cekiyim yoksa iyi bor yildiznameci biliyor musunuz 30 kredilik acaba ki :)
vallahi hüso 100 e bakıyosa nesibe'nin normaldir.. hayranları nerdeyse kamp kuracaklar siteye..Nesibe 40 a çekmiş fallarını
tee ne zaman okudum bacım ben burda heralde biri başvuru atmış site sahipleri kendileri güzel şeyler sölein diomuşbinnazda fal bakabilen biri yok bence klasik kart okuyucular hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?