Benim son falimda olumsuz durumlar olabiliceginden bahsetmis kavga araya mesafe girmesi vs ama sonucunu olumlu gormus ama falda inisli cikisli durumlardan bahsetmisbarkielin olumsuz yorum yaptığı var mı?
Fatma muzoyla ayni cafedemi calisiyor yani daha once muzoya fal baktirmisligim var ama hatirlamiyorum falini tam olarak antalyada gullukte bir cafede bakiyordu muzokızlar bu numaralardan veya başka yoldan fatma'ya ulaşan olursa bilgi versin bize.. muzoya pek güvenmiyorum ben de eğer onunla görüşürseniz ona baktırmayın derim.. fatmayı sorun.. yanında anna diye de biri başlamış sanırım ama Anna başka biri zannediyorum, fatma değil.. benim anlamadığjm da Fatma niye kendi tek çalışmıyor Muzo zırt vırt nedir yaa? aracılı işi hiç sevmiyorum..
kızlar bu numaralardan veya başka yoldan fatma'ya ulaşan olursa bilgi versin bize.. muzoya pek güvenmiyorum ben de eğer onunla görüşürseniz ona baktırmayın derim.. fatmayı sorun.. yanında anna diye de biri başlamış sanırım ama Anna başka biri zannediyorum, fatma değil.. benim anlamadığjm da Fatma niye kendi tek çalışmıyor Muzo zırt vırt nedir yaa? aracılı işi hiç sevmiyorum..
ben antalya topiğinde muzoyla ilgili pek iyi şeyler okumadım ve nedense de inanıyorum o yazılanlara.. o nedenle kendi adıma asla baktırmam ona.. ama fatma bir ara onunla çalışıyormuş. şu an durum nedir bilmiyoruz. sadece Anna diye biri görünüyor faceden baktım da.. ne Anna ne Muzo, bence ikisi de cıkk..Fatma muzoyla ayni cafedemi calisiyor yani daha once muzoya fal baktirmisligim var ama hatirlamiyorum falini tam olarak antalyada gullukte bir cafede bakiyordu muzo
Anyalyada fokur cafe vardir gidenler bilir ben hic gitmedim orda fal bakiyor olabilir fatma cunku muzo ve anna orda calisan insanlar okumustum antalya topicineben antalya topiğinde muzoyla ilgili pek iyi şeyler okumadım ve nedense de inanıyorum o yazılanlara.. o nedenlee kendiünlü ma asla baktırmam ona.. ama fatma bir ara onunla çalışıyormuş. şu an durum nedir bilmiyoruz. sadece Anna diye biri görünüyor faceden baktım da.. ne Anna ne Muzo, bence ikisi de cıkk..
samukaa hepsimi patladı bende bi dediği cıktı diğerleride cıkar diye bekliomFatma bende ilişkim dışındaki başka bir konuda patladı, ilişki falında da bir çok öngörüsü çıkmadı maalesef halbuki güzel bir faldı ama olmadı
samukaa hepsimi patladı bende bi dediği cıktı diğerleride cıkar diye bekliom
offf şaştım kaldım neyse marta kadar demişti bir durumla ilgili beklicem artık sende hiçbiri çıkmamışoğlumun eğitimiyle ilgili bir sınav la ilgili sordum kazanacak hem de şu bölge dedi olmadı, ilişkinin gidaşıtyal alakalı söyledikleri olmadı maalesef
offf şaştım kaldım neyse marta kadar demişti bir durumla ilgili beklicem artık sende hiçbiri çıkmamış
bendede ilginç bişi cıktı dur sana mesaj atim samuka bu kadar tutturulurmu burdan yazmıcamGeçmiş ve andaki yorumları cuk diye oturmuştu
Canimm sana kim dedi bu evlenme olaylarini cikmayanlarida yazarmisin bizde bilelimmmYaklasik 1,5 senedir burdayim 1yil boyunca baktirmadigim kimse kalmadi simdiye kadar evlenmistik biteli 1 yil oldu yalniz binnazda sahramiydi yasli bir bayan kahve bakmisti beni dinlersen 2 ciye baslama bu kisiyle bitriginde daha cok uzulceksin demisti o zaman icin kizmistim resmen dediklerini yasadim bravo diyorum yine fal baktircak olsam suan bakriracak konu yok yine ona danisirim kizlar
Bebemm hangi birini sayayim nesibe melek rezzan abla venus selena madam salu bunlar en bilinenler ve da niceleriCanimm sana kim dedi bu evlenme olaylarini cikmayanlarida yazarmisin bizde bilelimmmanlasmis gibi ayni seyler deniliyor ben gercekten yoruldum artik ustumde oylee bir agirlik varki anlatamam kac gundur gozlerim doluyor durduk yerde fallara sardikca umut bagliyoruzz bosu bosunaa cok onceden rest cekmemis gereken seylei belkide gururumuzu hice sayip susuyoruzz off geldiler bana
Taha kiraze 3 faldada ayni seyi burada yazilan tum hepsi olumsuz diyen bilge elif isik sahra buhariCanimm sana kim dedi bu evlenme olaylarini cikmayanlarida yazarmisin bizde bilelimmmanlasmis gibi ayni seyler deniliyor ben gercekten yoruldum artik ustumde oylee bir agirlik varki anlatamam kac gundur gozlerim doluyor durduk yerde fallara sardikca umut bagliyoruzz bosu bosunaa cok onceden rest cekmemis gereken seylei belkide gururumuzu hice sayip susuyoruzz off geldiler bana
herkes bangır bangır patlamış resmen yaaBebemm hangi birini sayayim nesibe melek rezzan abla venus selena madam salu bunlar en bilinenler ve da niceleri
Hemde ne patlamak sadece zamanimiza yazik kizlar ve eminimki fal atsam suan bu kisiler donecek der o kadarda eminim bu kisilerden herzaman ablam dedigim bir sahis vardi her falda olacak donecek derdi pembe tablo cizme dedigim halde neyseki kurruldum bu illettenherkes bangır bangır patlamış resmen yaa
Fal sepetinde Ester kira yok canım fal alemde o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?