Binnaz Abla

kızlar bu numaralardan veya başka yoldan fatma'ya ulaşan olursa bilgi versin bize.. muzoya pek güvenmiyorum ben de eğer onunla görüşürseniz ona baktırmayın derim.. fatmayı sorun.. yanında anna diye de biri başlamış sanırım ama Anna başka biri zannediyorum, fatma değil.. benim anlamadığjm da Fatma niye kendi tek çalışmıyor Muzo zırt vırt nedir yaa? aracılı işi hiç sevmiyorum..

Fatma muzoyla ayni cafedemi calisiyor yani daha once muzoya fal baktirmisligim var ama hatirlamiyorum falini tam olarak antalyada gullukte bir cafede bakiyordu muzo

Fatma bende ilişkim dışındaki başka bir konuda patladı, ilişki falında da bir çok öngörüsü çıkmadı maalesef halbuki güzel bir faldı ama olmadı

Fatma muzoyla ayni cafedemi calisiyor yani daha once muzoya fal baktirmisligim var ama hatirlamiyorum falini tam olarak antalyada gullukte bir cafede bakiyordu muzo
ben antalya topiğinde muzoyla ilgili pek iyi şeyler okumadım ve nedense de inanıyorum o yazılanlara.. o nedenle kendi adıma asla baktırmam ona.. ama fatma bir ara onunla çalışıyormuş. şu an durum nedir bilmiyoruz. sadece Anna diye biri görünüyor faceden baktım da.. ne Anna ne Muzo, bence ikisi de cıkk..

Anyalyada fokur cafe vardir gidenler bilir ben hic gitmedim orda fal bakiyor olabilir fatma cunku muzo ve anna orda calisan insanlar okumustum antalya topicine

fama gitmiş bişiler okudum dün ama nereye gitcek acaba inş açar yine gerçekten nesibeyi yakalamak zor ama fama kolaydı ve bana cıktı biri famanın falını atmış bana o kadar kısa değildi yaaa başka falcı olsada ben anlamam gerçii telvede cok falcı var barkielde adenmiş selenanın duvarına baktım yorum yaptırıp falcı oluolar sadece popüler yapmıyoz işde buluoz forumda

oğlumun eğitimiyle ilgili bir sınav la ilgili sordum kazanacak hem de şu bölge dedi olmadı, ilişkinin gidaşıtyal alakalı söyledikleri olmadı maalesef
offf şaştım kaldım neyse marta kadar demişti bir durumla ilgili beklicem artık sende hiçbiri çıkmamış

Canimm sana kim dedi bu evlenme olaylarini cikmayanlarida yazarmisin bizde bilelimmm anlasmis gibi ayni seyler deniliyor ben gercekten yoruldum artik ustumde oylee bir agirlik varki anlatamam kac gundur gozlerim doluyor durduk yerde fallara sardikca umut bagliyoruzz bosu bosunaa cok onceden rest cekmemis gereken seylei belkide gururumuzu hice sayip susuyoruzz off geldiler bana

Bebemm hangi birini sayayim nesibe melek rezzan abla venus selena madam salu bunlar en bilinenler ve da niceleri

Taha kiraze 3 faldada ayni seyi burada yazilan tum hepsi olumsuz diyen bilge elif isik sahra buhari

herkes bangır bangır patlamış resmen yaa
Hemde ne patlamak sadece zamanimiza yazik kizlar ve eminimki fal atsam suan bu kisiler donecek der o kadarda eminim bu kisilerden herzaman ablam dedigim bir sahis vardi her falda olacak donecek derdi pembe tablo cizme dedigim halde neyseki kurruldum bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…