salla sakın deneme bilekızlar fal sepeti alex nasıl? olumlu yorumlar dıkkatımi çekti de :/
pekisalla sakın deneme bile
Bence telwede sarayli ve selena dışında hepsı boş fama yı gorucez..beklıyorum.pekitellwe kehanettin?
Barkiel şimdi sahtemi!!
Bence telwede sarayli ve selena dışında hepsı boş fama yı gorucez..beklıyorum.
Canlarr selammm hemen bir bilgi vereyim binnaz abla kerem avsar bu kadar mi cuvallar bir insan nasil o puanda anlamadim uc gunde fali yalan oldusalla sakın deneme bile
Canlarr selammm hemen bir bilgi vereyim binnaz abla kerem avsar bu kadar mi cuvallar bir insan nasil o puanda anlamadim uc gunde fali yalan oldu
Allahim beni evlendirdi neler soledi ama olay patladi adam yalanci cikti sakin puani yuksek diye inanmayinokuduğum an ağzımdan çıkan tek şey h.......s.......r oldu vallahiofsayt a düşeceğiniz gene galiba
Allahim beni evlendirdi neler soledi ama olay patladi adam yalanci cikti sakin puani yuksek diye inanmayin
Kizlar valla uzgunum boyle bir haberle geldigim icin ayrica canli chat cok verimsiz toplasan on cumleGeçmiş ola bacım kaç kişi baktırdı burda
Kizlar valla uzgunum boyle bir haberle geldigim icin ayrica canli chat cok verimsiz toplasan on cumle
Kizlar valla uzgunum boyle bir haberle geldigim icin ayrica canli chat cok verimsiz toplasan on cumle
Hic degmez banada cok emin konustu yok gormese solemezmis olumsuzuda solermis bla bla bla ekleme yapayim bilge olumsuz enerjiler uyusmamis demisti yine hakli ciktiBenim falım olumluydu ama olumsuz yorum da yapıyor diyenler olmuştu her neyse ya niye şaşırıyoruz ki her zaman yaşadığımız şeyler inşallah öteki arkadaşlar da patlamaz diyorum .
Hic degmez banada cok emin konustu yok gormese solemezmis olumsuzuda solermis bla bla bla ekleme yapayim bilge olumsuz enerjiler uyusmamis demisti yine hakli cikti
Katilıyorum sana canm.acayip oyaladı benide.yeni kimseyi denemiyorum.seleneya baktırmıştım en son falımı iade edip kafede yorumlamıştı.kredim kredim kaldı lunaya yolladım.daha diger sitelere girmiyorum bile fal baktırmak gelmiyor artık içimden.tek aklımda kalan venüs onada baktırırmıyım bilmiyorum.Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım artık ama şundan eminim artık eskisi kadar fal baktırmak cazip gelmiyor bazen boşuna boşuna kendimi kandırdığımı düşünüyorum, tek faydası acayip oyaladı ,
Katilıyorum sana canm.acayip oyaladı benide.yeni kimseyi denemiyorum.seleneya baktırmıştım en son falımı iade edip kafede yorumlamıştı.kredim kredim kaldı lunaya yolladım.daha diger sitelere girmiyorum bile fal baktırmak gelmiyor artık içimden.tek aklımda kalan venüs onada baktırırmıyım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?