Binnaz Abla

Sema bana ne anı ne geçmişi ne de geleceği tutturmuş. İlk baktırdığım falcılardan biriydi

selena ,iyi denilen birçok kişiyle ters noktada sonuçlar verdi umarım çıkmaz.

Barkiel şimdi sahtemi!!

Sanmam o da fal baktırıyorsa başka nicki vardır, bir ara Estanbul da aynı şekilde idi hatta Estanbul buraya üye olup girip açıklama yapmıştı bend fal baktırıyorum diye demekke kızlar neymiş herkes aşk acısı çekiyor terzi kendi söküğünüzü dikemez misali

Bence telwede sarayli ve selena dışında hepsı boş fama yı gorucez..beklıyorum.

Aslında şöyle bir toparlarsak kime baktırırsak baktıralım dönüp dolaşıp aynı isimler üzerine yoğunlaşıyoruz tabii çıkmayanalrı da vardı mutlaka ama, benim aklıma ilk etap ta gelenler

Saraylı
Selena
Nesibe
Rezzan
Venüs Amber
Melek öz
Mert Reiki

unuttaklarım vardır ama bunun dışındakiler isimler bir an gündeme geliyor moda akımı gibi sonra yok ama bu isimler hep var

Canlarr selammm hemen bir bilgi vereyim binnaz abla kerem avsar bu kadar mi cuvallar bir insan nasil o puanda anlamadim uc gunde fali yalan oldu

okuduğum an ağzımdan çıkan tek şey h.......s.......r oldu vallahi ofsayt a düşeceğiniz gene galiba

Kızlar seruven'e kitap falı baktırasım var. Ne dersiniz, değer mi?

Kizlar valla uzgunum boyle bir haberle geldigim icin ayrica canli chat cok verimsiz toplasan on cumle

Benim falım olumluydu ama olumsuz yorum da yapıyor diyenler olmuştu her neyse ya niye şaşırıyoruz ki her zaman yaşadığımız şeyler inşallah öteki arkadaşlar da patlamaz diyorum .

Benim falım olumluydu ama olumsuz yorum da yapıyor diyenler olmuştu her neyse ya niye şaşırıyoruz ki her zaman yaşadığımız şeyler inşallah öteki arkadaşlar da patlamaz diyorum .
Hic degmez banada cok emin konustu yok gormese solemezmis olumsuzuda solermis bla bla bla ekleme yapayim bilge olumsuz enerjiler uyusmamis demisti yine hakli cikti

Hic degmez banada cok emin konustu yok gormese solemezmis olumsuzuda solermis bla bla bla ekleme yapayim bilge olumsuz enerjiler uyusmamis demisti yine hakli cikti

Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım artık ama şundan eminim artık eskisi kadar fal baktırmak cazip gelmiyor bazen boşuna boşuna kendimi kandırdığımı düşünüyorum, tek faydası acayip oyaladı ,

Katilıyorum sana canm.acayip oyaladı benide.yeni kimseyi denemiyorum.seleneya baktırmıştım en son falımı iade edip kafede yorumlamıştı.kredim kredim kaldı lunaya yolladım.daha diger sitelere girmiyorum bile fal baktırmak gelmiyor artık içimden.tek aklımda kalan venüs onada baktırırmıyım bilmiyorum.

Fikrimi sorarsan yapabilirsen artık bırak zaten hep diyoruz ya burda olucağı varsa olur belkide biz fal baktırdıkça ne bileyim inanmam gerçi pek ama kendi elimizle mi bozuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…