Meral saydama katina baktiran oldumu? Ve ciktimi??
Bana aralarindan bu zamana kadar cikanlar oldu evet ama gelicek gercekten bilinmiyorBebemm hangi birini sayayim nesibe melek rezzan abla venus selena madam salu bunlar en bilinenler ve da niceleri
Hemde ne patlamak sadece zamanimiza yazik kizlar ve eminimki fal atsam suan bu kisiler donecek der o kadarda eminim bu kisilerden herzaman ablam dedigim bir sahis vardi her falda olacak donecek derdi pembe tablo cizme dedigim halde neyseki kurruldum bu illetten
cevap yazdım canımBana aralarindan bu zamana kadar cikanlar oldu evet ama gelicek gercekten bilinmiyor
sana ozelden yazdım canım,hıc bır seyı bıle tuturamadılar mı pekı :S gercekten bazen kendımızı kandırdıgımızı dusunuyorum
Meral saydama katina baktiran oldumu? Ve ciktimi??
bu bahsettiğiniz kişi kim?Merhaba arkadaşlar sizleri sürekli özlüyorum ve aylar önce bor kere yazmıştım şifremi unuttum sırf sizlerle paylaşmak için tekrar istedim bütün sitelerde o kadar cok fal bktırdım ki bir ara Tövbe ettim hepsi sevgılımle tekrar barışacağımı bensiz yapmayacağını ailesini ikna edeceğini vb seyler soyledıler artık şunu buluyorum gelecekle ilgili hiç kimse bilemez sadece benım istediğim açen azından anı tuttursun neler düşünüyor bileyimdi bor gün burada ismini gördüğüm birine fal attım ve hiç ama inanın hiç bir şey demedim burcuna kadar bilmiş şok oldum
Bu sıralar bıraz canım sıkkın gene bktırdım şok oldum gene bu kadar tutan hiç kımse olmamıştı reklamcı Değilim isteyen rkdaşlarıma Butun baktırdıklarımı söylerdim hatta bu kişiye ıkı kere bktırdım ve şoktayım şu an ikisini de atabılırım ilginç vallahi
Esin güven arkadaşım sizlerden baktıran var mı
kızlar selma aydın fena patladı :) bu arada naazz ve parapsikolog aynı kişi dedikoduları nedir yaa? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?