Binnaz Abla

benim son ayim daha oncede dediim tarihin otelenmesinden baska bir sey olmuyor tek tesellim su ana kadar fallarimin cogu cikti

Bebemm hangi birini sayayim nesibe melek rezzan abla venus selena madam salu bunlar en bilinenler ve da niceleri
Bana aralarindan bu zamana kadar cikanlar oldu evet ama gelicek gercekten bilinmiyor

sana ozelden yazdım canım,hıc bır seyı bıle tuturamadılar mı pekı :S gercekten bazen kendımızı kandırdıgımızı dusunuyorum

arkadaslar telwede binnaz abla cok fazla fal baktırdım deneyımlerımı paylasıyım
telwe saraylı dedıklerını yasadıgım telwedekı 2 falcıdan bırıdr tam anlamıyla yasadın mı dersenız hayr 1 yada 2 nokta atısını yasadım arkadaslarımla alakalı dedıgı seylerı
telwe selena : yine hisleri mukemmel ticari amacı olmayan insan 1 dedıgı seyı yasadım su kahve taror farketmez hepsınede aynı bakar
telwe kiraze / ester kira beklmedeyim bakalım ne olucak
telwe gelecegin sifresi : yeni dednedim bu kadar kotu olamaz falcı falan deıl sakın atmayın
telwe ugga : anlık analızı ıyı gelecek ıcın beklemedeyim ama tercıh edılebılırım yorumu guzel
telwe fama : anda gercekten mukemml nokta atısları cok cok ıyı gelecek beklmede
seruven : anda iyi gelcek cıkmadı
telwe rhea : sallamasyon ıyı degıl
fal sepeti melih : kucuk seyler bıldı
VEDE SON OLARAK TELWEDE YENİ KESFIM SANS ESERI ATTIM KOCAALEM : GERCEKTEN ANDA BIREBIR TUTTURDU KART YORUMLAMASI BU ISTE UZMANLIGINI GERCEKTEN GOSTERIYOR VE UZUN BI YORUMDU OZENLI SİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM ARKADASLAR BENİM ENERJİM GAYET TUTTU GELECEK ICIN BEKLMEDEYIM AMA TELWEDE ISINI OZENLE YAPANLARIN BNCE BASNDA GELIYOR
VENÜSE BBAKTIRMADIM AMA ARTIK FAL BAKTIRMAYI BIRAKIYORUM CUNKU BIREBIR GELECEGI TUTTURAN YOK GELECGI ALLH BILIR AMA ANDA YUKARIDAKI TERCIHLERIMI DEGERLENDIREBILIRSINIZ
optmmm cokk :)

Dün Selin İmere kahve falı baktırdım ben bu kadar rezalet bi fal baktırmamıştım daha önce. Kısacıktı bi kere en başta ayrıca geleceği bırakın şimdiki zaman ve geçmişle ilgili bile bir tane tutan bir şey yoktu. Sorduğum soru hakkında da cevap vermemiş olabilir olmayadabilir tarzı geçiştirmiş pişman oldum ayrıca da hayret ettim burda bu kadar tavsiye ediliyor olmasına.

Merhaba arkadaşlar sizleri sürekli özlüyorum ve aylar önce bor kere yazmıştım şifremi unuttum sırf sizlerle paylaşmak için tekrar istedim bütün sitelerde o kadar cok fal bktırdım ki bir ara Tövbe ettim hepsi sevgılımle tekrar barışacağımı bensiz yapmayacağını ailesini ikna edeceğini vb seyler soyledıler artık şunu buluyorum gelecekle ilgili hiç kimse bilemez sadece benım istediğim açen azından anı tuttursun neler düşünüyor bileyimdi bor gün burada ismini gördüğüm birine fal attım ve hiç ama inanın hiç bir şey demedim burcuna kadar bilmiş şok oldum

Bu sıralar bıraz canım sıkkın gene bktırdım şok oldum gene bu kadar tutan hiç kımse olmamıştı reklamcı Değilim isteyen rkdaşlarıma Butun baktırdıklarımı söylerdim hatta bu kişiye ıkı kere bktırdım ve şoktayım şu an ikisini de atabılırım ilginç vallahi

SiZler bastırın diye söylemiyorum bana tutan sızı tutmaZ bor ara Hülya'nın mudavımıydım sonra Rezan abla Ester kira İlkay gür nesibe vb bor Siri yorumcu hepsi patladı

bu bahsettiğiniz kişi kim?

Hadi ya ben de anı çık iyi bildi bide geçmişi ilginç gelecekle ilgili hiç birinden bir şey beklemiyorum hepsinde iki ihtımal var ya arayacak ya aramayacak

Arkadaslar bence falin cikip cikmamasi o an yorumcunun hissetiklerine/ruh halina ve sizden aldigi enerjiye bagli! Mesela bende tutmadi diye sizdede ayni falcinin yaptigi yorumlarin tutmayacagi anlamina gelmez. Ben Sahra Buhrariye olumsuz yorumlarini okuyarak gönderim ama gercekten 3 hafta sonrasini masada olan mumlara kadar bildi ve beni sok etti!
Ama Sahra hakkinda da cok olumsuz yorumlar okuyorum bende tutmasina ragmen

Evet aynen öyle Haklısınız keskinlikle beni prensesler gibi evlendirmişti sahra gemide dizin ortasında enerji işi kesinlikle arkadaşım iyi geceler

kızlar selma aydın fena patladı :) bu arada naazz ve parapsikolog aynı kişi dedikoduları nedir yaa? :/

Canim benim burda 50 kez yazdik, biz binnazdaki falcilarin hepsine baktirdik, Selin Imer haric hepsi berbat, tek kelimeleri cikmadi. Fal atmadan once ustteki kutudan bir arat istersen, Selma Aydin in rezil oldugu gecmisteki sayfalarda zaten var.

Burda engin tecrubelerimizle yol gosteriyoruz neden dinlemiyorsunuz canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…