Binnaz Abla

Bende inanilmaz azalttim aydabir

Fikrimi sorarsan yapabilirsen artık bırak zaten hep diyoruz ya burda olucağı varsa olur belkide biz fal baktırdıkça ne bileyim inanmam gerçi pek ama kendi elimizle mi bozuyoruz.
Ya benim bozucak bir durumum yok aslında.ne kadar baktırsamda kendi haline birakmiş vaziyetteyim ama bırakmak en mantıklisı.zatrn eskilerde kimse kalmadı hepsi denedi :) .ama gercrkten bazılarımız etkileniyor ve o ana yansıtiyoruz falları yok aldatılıyorsun,yok sen adım atma arama,yok sen ara bekleme. Onlar boyle diyince bizde yapınca olucagı varsa olmuyor bence.zamanla insanların fikirleri duyguları degişiyor fallarda zamana bırakırsak da degisiyor falda çıkanlara uysakta degisiyor.icimizden geleni yapmayı unuttuk fallar ne diyorsa onu yapıyor kimilerimiz.benim zamana bırakmaktan başka yapacak bir şeyim yok zaten ama artık baktirmakta içimden gelmiyor artık.hep aynı şeyler bir ay ileri atıliyor seninde dedigin gibi zaman uzayıp duruyor.

Bugüne kadar iyi kötü yaşadık, kararlarımız verdik doğru ve yanlış f geçen seneye kadar ben böyle sitelerin olduğunu bile bilmiyordum bence bu yaşamımızda bir süreçti ve dikkat ediyorum artık eskiler yavaş yavaş gidiyor ya da fal baktırma sayıları azalıyor

Al bendende o kadar canm 2 ay öncesine kadar bilmiyordum bende böyle siteler olduğunu.inan soylenenlere uyupta 1 adım ileri attıgım yok hala yerimde sayıyorum söylenen an gelirsede yine içimden geldigi gibi davranıcam.bana en iyi yol gosteren cidden selena oldu ve eger devam edersem danısmak için onla devam ederim.çünkü en net ve en güzel kartlara yada fala bağımsız kalarak o fikir veriyor bana cidden abla gibi .burdan arkadaşlarımda oldu :) . Para kaybettim ama kazandıklarimda oldu zamanıda artık hayırlısı diyip beklemek lazım ve yine bildigim ve icimden geldigi gibi davranamak gerekli bence

Bundan 2 ay kadar yüzyüze fal baktirdiğımda başladı zaten fal maceram.kahve falıydı kadın oyle şeyler soyldeiki kimsenin bilmediği ohaa dedim.verdigi tarih patladı ama sonra 1 ay sonra gittim soylediklerinin tam tersini söyledi dedimki tamm olaylar fikirler degismis olabilir ama bana boyle boyle demistin ve zamanda uymadi.bana verdigi cevap çok komikti"söylediğim tarihte olsaydı hayirliydı ama o tarih geçti olmadı simdi olursa hayırsiz".ve birde barkiel oda beni şok etti kimsenin bilemedigi bir seyi bir kaç sey buldi o ayrı ama ozellikle bir şey bildi şok oldum çok şaşırdım bence barkielde cok başarılı hissleri var onunda.

Ben de beğendim barkiel i kısa ama netti asıl konu değil ama bir dediği ni yaşadım

Ben de Fatima nin numarasi var, burdan birinden almistim. Aradigimda en son bir kere ulastim, bir kere ulasamadim. Numarayi bulunca atarim isteyenlere atarim dostlar. @mavigece07 Fatma & Muzo ikilisini taniyor, en kotu ona sorariz tel ini :)
Fatmanin telefonuna ulasabildinizmi acaba bende antalyaliyim gittigimde yuz yuze denemek isterim onu 3 4 sene once bir kadina kahve fali baktirmistim evinde ama adini hatirlayamiyorum kadinin belki fatmaydi

Fatmanin telefonuna ulasabildinizmi acaba bende antalyaliyim gittigimde yuz yuze denemek isterim onu 3 4 sene once bir kadina kahve fali baktirmistim evinde ama adini hatirlayamiyorum kadinin belki fatmaydi

Isteyenler icin numarasini yaziyorum, Urmina arayinca Muzo cikmis, ben arayinca fatma cikmisti, elimizdeki numara budur : sifir bes yuz otuz yedi sifir elli iki sifir sifir on sekiz

Yaklasik 1,5 senedir burdayim 1yil boyunca baktirmadigim kimse kalmadi simdiye kadar evlenmistik biteli 1 yil oldu yalniz binnazda sahramiydi yasli bir bayan kahve bakmisti beni dinlersen 2 ciye baslama bu kisiyle bitriginde daha cok uzulceksin demisti o zaman icin kizmistim resmen dediklerini yasadim bravo diyorum yine fal baktircak olsam suan bakriracak konu yok yine ona danisirim kizlar

bence hatayı şurda yapıyoruz 10 falı 8 olumlu ise 2 si olumsuz sa nedense işimize olumlular geliyor ve hep aynı şeyleri teyit etmek istiyoruz.

Ben artık hayırlısı ne ise o olsun diyorum çünkü bu işin sonu yok.
En guzeli bu zaten kesinlikle sonu yok bahar gecti yaz gecti simdi fe 2015 der dururlar ben ne zamanki fali biraktim anladimki karsi kisite karsi hic bir duygu kalmamis fal biraz hirs belki dondu aradi kandirilmaca eminimki bu kadar fal baktirmazam beklentite gimesem cok daha cabuk atlatirmisim

Kizlar bende antalyadim ne kadara bakiyo.birde nerde bakiyor bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…