Binnaz Abla

Kızlar klothoyagmura tarot baktirmistim dediklerinden cikanlar olmus falinida begenmistim kahve yada ask tarotunu deneyip begenen var mı ?

Ben kahvesini begendim.

@Urminaa sen klotho hakkinda ne dusunuyorsun dost, merak ettim :)
daha önce formal bir dille anlatmıştım ama kimse okumamıştı.. şimdi daha basit bir dille diyorum ki durum analizi dışında gelecekle ilgili pek bişey demez. beğeneni çok ama benim tarzım değil. üstelik günlerce beklemek de bana göre değil.. heralde toplamda 2 kere baktırdım hepsinde de pişman oldum.. benlik değil yani.

Vallahi falları bilmem ama benim aralık ayı faturam fena patlayacak bu gidişle
Selin İmer'in dediği ocak ayında çıkarsa ki ilk zamanları demişti o zaman bu fal işi bende tamamdır arkadaşlar, başkasına da baktırmam
Bu arada Luna dan falımı çektim çünkü baya baya beklemem gerekti ilk sırada olmama rağmen, çevrimiçiydi ama bakmadı, belki de o enerjisi yoktu bilemedim ama sabırsızlığımdan dolayı daha fazla da beklemek istemedim

urmınaa kuzum yenı eskı fark etmıyorrr tek farkı bızz reklam olup olmadıgını anlıyoruzzz sagolsunlar ...
artık gercektennn bıtırmemızz lazım bızım bu fal ısını resmen sanal falcılıgı tıcarete cevırdılerrr ,en azından gıder yuz yuzee baktırırızz cok daralırsak adam atsada kafamızda bırısı laf mı yetıstırdı kımdı bu dıye soru ısaretlerı olmaz valla kafamızı dagıtmak ıcın mı baktırıyoruzz daha cok sorun cıksın dıyemı anlamadım artık hıc bır falcıyada guvenmıyorummm falcı falcıya fal baktırdı oluyor kendı reklamları donuyor bır sekılde olan bıze oluyorr bırsey oldugu yok hepsıı aynıı b.k hepsıde burayı okuyor takıp edıyorrr bızım bunları babamızın oglu gıbı koruyup sevmemızz salaklıkk !! Bir madalyayı hak ettık kızlar hepberaberr ...

neler olmuş ya burada, tellwe formuna şöyle bir bakayım dedim de, bugün kü ruh durumuma ağır geldi valla

Fal biz kadınları hatta birçok erkeği de cezbeden bir konu, aldanıyoruz da hatta bunu bile bile devamda ediyoruz. Bu işi düzgün yapan insanları tenzi ederek söylüyorum, bu süreçte karşılaştığım birçok falcı işe yaramaz.
Barkiel benim için en başta geliyor çünkü özellikle fal bakan kişinin karşı tarafta hissettirdiği saygı en önemlisi, bu da tam anlamıyla kurduğu dialogun saygınlığından geliyor. Bu falci arkadaşta bunu yaşamadım maalesef ve benim için ''sende bu konuya takmışsın'' tarzı ibaresiyle bitti gitti.
Nitekim Kerem Avşar da aynı şekilde, ilişki açılımını çok iyi yapıyordur belki ama ben motivasyon ağırlıklı bir başarı görüyorum onda...

Şahsi yorumumdur arkadaşlar, hepinize saygım var

En masum falcilarin bile en az bir hesabi var birde selinin en son fali tam bir hikayeydi bende ve cikmadi

haklısın be audrey, ben de online işinden acayip soğudum.. ciddi ciddi canım zerre istemiyor artık fal atmak filan.. önce nazz sonra nesibe olayları, şimdi de bu saçmalık iyice soğuttu fal hikayesinden.. krize girince yüzyüze baktırıp soğumak lazım. insan soracağını soruyor sonra da eve gelene dek unutuyor o falı .. en güzeli

Gecmisi okuyamadim nesibe olayi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…