- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Mayanin hicbir iyiligini gormedim maalesef tek dedigi cikmadiMaya cok iyi
Encok tavsiye edilenler listesi yapsak muhtemelen söylenecek isimlerHangi belli kisiler?
Kızlar klothoyagmura tarot baktirmistim dediklerinden cikanlar olmus falinida begenmistim kahve yada ask tarotunu deneyip begenen var mı ?
Maya bendede cikmadi gereksiz bisiy cikti ama esas beklenebilcek olaykar gerceklesmedi ses tonu nesibe gibi cok kesin olabilir ama onlarin dedigi gibi sekillenmiyor olaylarMaya cok iyi
daha önce formal bir dille anlatmıştım ama kimse okumamıştı.. şimdi daha basit bir dille diyorum ki durum analizi dışında gelecekle ilgili pek bişey demez. beğeneni çok ama benim tarzım değil. üstelik günlerce beklemek de bana göre değil.. heralde toplamda 2 kere baktırdım hepsinde de pişman oldum.. benlik değil yani.
@Urminaa canim nasilsin tum yazdiklarina katiliyorumartık yeni üyeliklerin msjları en az 100'e ulaşmadıkça asla önerdikleri falcıyı dikkate almamaya karar verdim. hatta önerdikleri falcıdan uzak durucam... hep altından bir pislik çıktı
Fena degil ama ben canli chati onermemRania hadwa yi merak ediyorum ben cevirim içi yakalayamadim bir turlu
Banada bir kac olayi tutturmus anlik yorumlarida guzeldi falinda cikan bir sey oldumu peki
En masum falcilarin bile en az bir hesabi var birde selinin en son fali tam bir hikayeydi bende ve cikmadiurmınaa kuzum yenı eskı fark etmıyorrr tek farkı bızz reklam olup olmadıgını anlıyoruzzz sagolsunlar ...
artık gercektennn bıtırmemızz lazım bızım bu fal ısını resmen sanal falcılıgı tıcarete cevırdılerrr ,en azından gıder yuz yuzee baktırırızz cok daralırsak adam atsada kafamızda bırısı laf mı yetıstırdı kımdı bu dıye soru ısaretlerı olmaz valla kafamızı dagıtmak ıcın mı baktırıyoruzz daha cok sorun cıksın dıyemı anlamadım artık hıc bır falcıyada guvenmıyorummm falcı falcıya fal baktırdı oluyor kendı reklamları donuyor bır sekılde olan bıze oluyorr bırsey oldugu yok hepsıı aynıı b.k hepsıde burayı okuyor takıp edıyorrr bızım bunları babamızın oglu gıbı koruyup sevmemızz salaklıkk !! Bir madalyayı hak ettık kızlar hepberaberr ...
iyiyim şekercim.. sen nasılsın ? bu sefer önceki gibi telaş yapmadım işlerin olduğunu bildiğimden :) gördüğün gibi bizler hala aynıyız@Urminaa canim nasilsin tum yazdiklarina katiliyorum
haklısın be audrey, ben de online işinden acayip soğudum.. ciddi ciddi canım zerre istemiyor artık fal atmak filan.. önce nazz sonra nesibe olayları, şimdi de bu saçmalık iyice soğuttu fal hikayesinden.. krize girince yüzyüze baktırıp soğumak lazım. insan soracağını soruyor sonra da eve gelene dek unutuyor o falı .. en güzeliurmınaa kuzum yenı eskı fark etmıyorrr tek farkı bızz reklam olup olmadıgını anlıyoruzzz sagolsunlar ...
artık gercektennn bıtırmemızz lazım bızım bu fal ısını resmen sanal falcılıgı tıcarete cevırdılerrr ,en azından gıder yuz yuzee baktırırızz cok daralırsak adam atsada kafamızda bırısı laf mı yetıstırdı kımdı bu dıye soru ısaretlerı olmaz valla kafamızı dagıtmak ıcın mı baktırıyoruzz daha cok sorun cıksın dıyemı anlamadım artık hıc bır falcıyada guvenmıyorummm falcı falcıya fal baktırdı oluyor kendı reklamları donuyor bır sekılde olan bıze oluyorr bırsey oldugu yok hepsıı aynıı b.k hepsıde burayı okuyor takıp edıyorrr bızım bunları babamızın oglu gıbı koruyup sevmemızz salaklıkk !! Bir madalyayı hak ettık kızlar hepberaberr ...
Yil sonu vs bu ara biraz daha rahatim sen nasilsin ozelden yaz bekliyorumiyiyim şekercim.. sen nasılsın ? bu sefer önceki gibi telaş yapmadım işlerin olduğunu bildiğimden :) gördüğün gibi bizler hala aynıyız
Gecmisi okuyamadim nesibe olayi nedirhaklısın be audrey, ben de online işinden acayip soğudum.. ciddi ciddi canım zerre istemiyor artık fal atmak filan.. önce nazz sonra nesibe olayları, şimdi de bu saçmalık iyice soğuttu fal hikayesinden.. krize girince yüzyüze baktırıp soğumak lazım. insan soracağını soruyor sonra da eve gelene dek unutuyor o falı .. en güzeli
Kac derim arkana bakmadan.
Kac derim arkana bakmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?