Binnaz Abla

ayyyy kuzumm valllaaa şiştim yaaaa .ben ne güzel açıklamamıda yapmıştım falı bıraktım tekrar yazıyorum o ayrı sana sözüm var biliyorsun ama olayların içine düşüyoruz hala bak.ben urminayı cidden çok begeniyorum deli dumrul benim gibi .bence urmina dayanamaz susmaz bu olaya.haklı olan herkezi savunndu kendi içinde döner eminim
urmina geri dönnnnn

benin anlamadığım bir konu var burada rezzan ablayıda konuşuyoruz onunda face i var yada venusamber onunda face var n,ye bu tür durumlar nesibede oluyor arkadaşlar
başta çanak tuttuğu ve izin verdiği için olur başka ne olabilir ki? geçen defa da isimlerinizi de biliyorum şeklinde tehditvari bi açıklama yapmış. yani o riyakar laf taşıyıcılara çanak tutup laf yetiştirince haliyle olaylardan da kurtulamaz .... yazık valla bu kafalara acıyorum ben. kimine tutar kimine tutmaz ne diye laf yetiştirirsin ki enteresan valla

'' Kendimi MİLYONLARCA TELVE ZERRESİNİ KONUŞTURAN VE KARTLARDA GELECEK GÖREN KADIN olarak tanımlıyorum...'' İnanılmaz iddialı bir cümle olmuş.

Hahahah gülelim bari kahve bakmayan ama tellvelerde zerreler konusturan gelmisimizi gecmisimizi saydirmaliydi gelecek dahil bende ona 1 defa fal baktirmis biriyim dediklerini yasamadim onun her dedigine inananlarida anlamiyorum ztn

Ahaha noluyor yahu burasi da mi karisti vallahi sasiyorum bu insanlarin gercekte bir hayatlari isleri gucleri yok mu ? Rsmen tek dunyalari kk fal topigi olmus. Bosverin kizlar ya sagliksiz insanlar belli ki. Vallahi ckk sukur ben ne kadar mutlu saglam bir hayata sahipmisim topik sayesinde bunu gordum. Topik bildiginiz dallas olmus haberimiz yok.

Aynen aslında biz derdimiz var diye ruh halimiz bozuldu diyoruz ama medet umduklarımızın ruh hali hepimizden beter :)) kendilerine faydaları yok :)))

Ohaa notradamus nesibe miymis ? Ben ders calisirken yarim yamalak bakiyo da biri yine nesibeye laf yetistirfi sanmistim nesibe notradamus cikmis. Ayy burasi iyice eglenceli olmaya basladi polisiye film gibi valla

Ohaa notradamus nesibe miymis ? Ben ders calisirken yarim yamalak bakiyo da biri yine nesibeye laf yetistirfi sanmistim nesibe notradamus cikmis. Ayy burasi iyice eglenceli olmaya basladi polisiye film gibi valla
nostradamus adlı bi falcı var mı bilmiyorum ben iddialı tanıtım cümlesi için söyledim o da nesibenin duvarındaki yazıymış yani nesibe çakma falan değil onun olayı farklı amannn yanlış anlama olmasın hepimiz paranoyak olduk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…