ayyyy kuzumm valllaaa şiştim yaaaa .ben ne güzel açıklamamıda yapmıştım falı bıraktım tekrar yazıyorum o ayrı sana sözüm var biliyorsunablacımm yemın edıyorum yoruldummm ne bıcımm ne ruh hastası ınsanlar varmıss allah askınaa her seyde bır daha sok oldumm bu topıcc gercekten amacını aştı fıkrımde degısmıyorrr gercektenn artık bu ısı yapan bı kac kısı dısında cogunun dolandırıcı oldugunu dusunuyorum vee aramızdan bı kac tane daha falcı cıakrsaa hıcc sasırmam!!! (ınsanlar artık zekı bıde fark ettırmeden reklamlarını yapıyorlarr yada bakıyorlar bu kadar salak fala para yatıyorr aman bende sallarım ne varkı dıyorr telwee gıbı sıtelerde canak tutuyor -dıyer sıtelerınde hangı krıterle falcı sectıklerını merak edıyorum acıkcası -bı kac tanee salak dısındaa her gun aynı kısıyeee fal baktıranlarr gıbıı) sadece o konuyla ılgılı bısey yazmıstım urmınanın bır cumlesıne ısımm gecıyor dıyeee sadece!! kızın yazdıgını paylasmıslar nasıl ınsanlar bunlarr ben anlamadım vallahı :S kendılerı boylee yapıncaa noluyorrr nesıbeeyeee karsıı daha mı sevgı gostermıss oluyorlar boylee davranınca kadın sızın haytaınızı daha mı ıyı bılıyorr oylee yapıncaa her dedıgı daha mı bı cıkıyoorrr ne kadına kufur mu edılmıss ne denılmıss cıakr veyaa cıkmazz yazıla bılır ondan bıle rahatsız oluyor bu ruh hastaları allah akıl fıkır versın vallahı olay samukaydı yıneee nesıbede patladı hahahahah yemın edıyorumm pskolojım bozuldu lennn sıkıntıdan fal baktırıyoruzz bızz sıkıntıdan !!!SANALLA -GERCEĞİ ayırtedebılen azda olsa ınsan olmasına sevınıyorumm..boylee ınsanlar mıdemı bulandırdı artıkk ....
başta çanak tuttuğu ve izin verdiği için olur başka ne olabilir ki? geçen defa da isimlerinizi de biliyorum şeklinde tehditvari bi açıklama yapmış. yani o riyakar laf taşıyıcılara çanak tutup laf yetiştirince haliyle olaylardan da kurtulamaz .... yazık valla bu kafalara acıyorum ben. kimine tutar kimine tutmaz ne diye laf yetiştirirsin ki enteresan vallabenin anlamadığım bir konu var burada rezzan ablayıda konuşuyoruz onunda face i var yada venusamber onunda face var n,ye bu tür durumlar nesibede oluyor arkadaşlar
'' Kendimi MİLYONLARCA TELVE ZERRESİNİ KONUŞTURAN VE KARTLARDA GELECEK GÖREN KADIN olarak tanımlıyorum...'' İnanılmaz iddialı bir cümle olmuş.
Nesibe denen falcı. Gerçekten biraz fazla abartmıyorlar mı bu işi?Kimmiş bu nostradamus?
Nesibe denen falcı. Gerçekten biraz fazla abartmıyorlar mı bu işi?
Aynen aslında biz derdimiz var diye ruh halimiz bozuldu diyoruz ama medet umduklarımızın ruh hali hepimizden beter :)) kendilerine faydaları yok :)))Ahaha noluyor yahu burasi da mi karisti vallahi sasiyorum bu insanlarin gercekte bir hayatlari isleri gucleri yok mu ? Rsmen tek dunyalari kk fal topigi olmus. Bosverin kizlar ya sagliksiz insanlar belli ki. Vallahi ckk sukur ben ne kadar mutlu saglam bir hayata sahipmisim topik sayesinde bunu gordum. Topik bildiginiz dallas olmus haberimiz yok.
Hakkate canim ama ben burdayim ne zaman istersensorma bebem ne güzel dertleşirdik ,birbirimizin sorunlarına ortak olup uzulurduk şimdi halımize bak
Ohaa notradamus nesibe miymis ? Ben ders calisirken yarim yamalak bakiyo da biri yine nesibeye laf yetistirfi sanmistim nesibe notradamus cikmis. Ayy burasi iyice eglenceli olmaya basladi polisiye film gibi valla
Noldu urminayaaHer seyi gectim @Urminaa neden gitti be ? Urmina niye gitin, nerdesin dost?
Noldu urminayaa
Aaaa keske gitmeseydi ya bende baska sorun oldu sadimUyeligini iptal ettirmis.
sağol canım nasılsın bu arada özlettin kendiniHakkate canim ama ben burdayim ne zaman istersen
Elim gitmedi canim ya bir kendi halime dondum sensağol canım nasılsın bu arada özlettin kendini
Bende esteri bekliyodum ama girmedi sisteme sarayliyami atsam dedim suan onu denemismiydiniz öncedenkızlar saraylıdan haberı olan varmı onu beklıyorum fal atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?