Binnaz Abla

urmınaaaaa bızdeee meshurrr olmusuzzzzz kuzummmm !! burdakı konusmaları herkess okuyorr nedırr bu yaaa allah allahhhh !!!!! benım lkendı adımaa konusıyım nesıbeyle hıc bır derdım yokk dedıklerını yasamısımdır ama burda lafları carptırıpp bak bızz sızın dostunuzzuzz dıyenn ınsanlardan tıksındımmmm

Noldu canım yine mi Nesibe olayı var????

Noldu canım yine mi Nesibe olayı var????

bırısı burdan demın urmınanın bana verdıgı cevabın resmını alıp facede nesıbenının duvarında paylasmıss !!kı konu samukaa olayıyla ılgılı genel bıseydı urmına sadece kadının ısmını soylemıss bu yanı !!

ınsanlar manyak kadının adınıda agzımızaa almıycaz heraldee nesıbe olayı dedıklerıde burdakı ınsanların kadına laf tasıması sozde dost olmaları yemın edıyorum bır daha bu sıtede bı kac tane dostum var tek bır yorum bıle yapmıycam korler sagırlar bırbırlerını agırlara devamm etsınler ne ruh hastası ınsanlarla doluymuss burasıı allah askınaaa ınsaf ya aramızdan bırısı falcı cıkar bırısı laf yetıstırır yemın edıyorum bızz kafa dagıtmakk ıcın fal baktırıyoruzzz kafamız daha beter olduu ....

AYRICAAAAA BURAYII TAKIP EDIP LAF YETISTIRENNN GERIZEKALIII !!!
ILK DEFAA BOYLE BIR KELIMEE KULLANIYORUMM AMA GERCEKTENN COK SINIRLENDIM SEN SIMDII KENDINI NESIBEYI COK SEVIYOR MU ZANNEDIYORSUN YADA DOSTUU KARDESII FALAN SEN CANIM ART NIYETLI PISLIK BIR INSANDAN BASKASI DEGILSIN ALLAH AKIL FIKIR VERSIN EN KISA ZAMANDADA BIR DOKTORA GORUNMENIZI TAVSIYEE EDIYORUMM ..

Son düzenleme:

Harbiden de burası ruh hastası doluymuş canım yaaa. Bu yalaka, kişiliksiz insan müsvettelerinden tiksiniyorum artık offff bu nedir yaaa

insan bişey demeye korkar oldu bu ne yaa hayır kopyaladığı yazıya bir baksa orda nesibe ile ilgili hiçbirsey yok zaten
Kesinlikle yok. Ama işte insan kötü niyetli olunca olmayanı da yaratıyo maalesef. Nesibe de kusura bakmasın çanak tutmasın bu gibi riyakarlara. Onun güvendiği insanların karakterleri gün geçmiyoki burada konu oluyo, bi sorgular insan kendini? ona laf yetiştirenlerle içimize sızan sahte falcılar arasında zerre kadar fark yok. Kusura bakmasın nesibe de baktığı fallarla kuşku uyandırır artık bende. çünkü buradaki riyakar laf taşıyıcıları belki ipuçlarını toplayıp bilgi sıxzdırıyodur. Amaaan midem bulandı valla

yuhh yaaa haftalar önce konuşulan ve artık kapanan bir olaydı urmina sadece örnekleme yapmış nesibe hakkında kötü bir söz dahi söylemedi bu nasıl çirkince bir yaranma şeklidir yaaa.nasıl bir ruh hali bu nasıl yaa valla kelime bulamıyorum söylemeye.ayıp çok ayıp özellikle anlamadan direk boncuk bulmuş gibi yapıştırmış duvara.kaç hafta geçti konun üstünden .yuhh diyorum ve paylaşan kişi sana sesleniyorum ruh sağlıgın iyi degil bence günah aldın farkında olmadan ve farkında olmadan nesibenin günah almasına gerilip üzülmesine sebep oldun zaten haftalar önce nesibe bunun gerginligi yaşayıp açıklama yapmıştı.

Link atabilir misiniz? Çok merak ettim bu kadını sürekli her yerde adını görüyorum ve genelde buraya sallıyor :)
kendisi fal sepetinde ama faceden saldırıyo :)) bende face hesabı yok ama kendisine bir defa fal baktırmışlığım var o da fostu falsepetinde kendisi :)

hahahhaha hazırr ol meshurr olucaksınn kuzumm sendeeee
:))) doğru diyosun şimdi bi kişiliksiz, sahtekar falcı yalakası da benim ekran görüntümü alır :))) biz dürüstlüğümüzle meşhur olalım canım benim, bak onlar riyakarlıkla meşhur oluyolar aramızda kalite fakı var. biz laf taşıyacak kadar kişiliksiz değiliz

ablacımm yemın edıyorum yoruldummm ne bıcımm ne ruh hastası ınsanlar varmıss allah askınaa her seyde bır daha sok oldumm bu topıcc gercekten amacını aştı fıkrımde degısmıyorrr gercektenn artık bu ısı yapan bı kac kısı dısında cogunun dolandırıcı oldugunu dusunuyorum vee aramızdan bı kac tane daha falcı cıakrsaa hıcc sasırmam!!! (ınsanlar artık zekı bıde fark ettırmeden reklamlarını yapıyorlarr yada bakıyorlar bu kadar salak fala para yatıyorr aman bende sallarım ne varkı dıyorr telwee gıbı sıtelerde canak tutuyor -dıyer sıtelerınde hangı krıterle falcı sectıklerını merak edıyorum acıkcası -bı kac tanee salak dısındaa her gun aynı kısıyeee fal baktıranlarr gıbıı ) sadece o konuyla ılgılı bısey yazmıstım urmınanın bır cumlesıne ısımm gecıyor dıyeee sadece!! kızın yazdıgını paylasmıslar nasıl ınsanlar bunlarr ben anlamadım vallahı :S kendılerı boylee yapıncaa noluyorrr nesıbeeyeee karsıı daha mı sevgı gostermıss oluyorlar boylee davranınca kadın sızın haytaınızı daha mı ıyı bılıyorr oylee yapıncaa her dedıgı daha mı bı cıkıyoorrr ne kadına kufur mu edılmıss ne denılmıss cıakr veyaa cıkmazz yazıla bılır ondan bıle rahatsız oluyor bu ruh hastaları allah akıl fıkır versın vallahı olay samukaydı yıneee nesıbede patladı hahahahah yemın edıyorumm pskolojım bozuldu lennn sıkıntıdan fal baktırıyoruzz bızz sıkıntıdan !!!SANALLA -GERCEĞİ ayırtedebılen azda olsa ınsan olmasına sevınıyorumm..boylee ınsanlar mıdemı bulandırdı artıkk ....

'' Kendimi MİLYONLARCA TELVE ZERRESİNİ KONUŞTURAN VE KARTLARDA GELECEK GÖREN KADIN olarak tanımlıyorum...'' İnanılmaz iddialı bir cümle olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…