Binnaz Abla

Ciddi olamazsin )) tamamen ayni falmi

Fal budur:

ederim. Bir tanem ben açık sözlü bir insanım bu yüzden yalan söylemeyi sevmem. İnsanlara umut tacirciliği yapmam. Bir tanem sana çok güzel haberlerim var. Öncelikle sana çok iyi bir ilişki görüyorum. Bu ilişkide çok mutlu olacaksın. Yani erkek arkadaşın olacak insan çok iyi bir kişiliğe sahip. Bu yüzden çok şanslısın diyebilirim. Birde bu kişi sanırım devlet dairesinde çalışıyor

Canım benim sanırım sen bu kişiyle daha önce tanışmışsın. Daha önce de iyi tanıdığın bir insan ama sana hiç zararı dokunmayacak bir insan. Sanırım buda huylarından dolayı. Yani çok iyi huylu olması senin içinde o kadar iyi demek. Bir tanem bu kişi ile evlilik görünüyor evliliğinizde hiç bir sıkıntı olamayacak. Bu kişiyle yaklaşık yedi ay içerisinde ilişki yaşayacaksın. Ancak çok şanslı bir insanısın. Yani diyeceksin ki bu adam bir melek diye. :) Tek yapacağın şey sabır canım. Sabır her şeyin başıdır Görebildiklerim ve hissede bildiklerim bunlardı. Sorularınız olursa, yorum metninin altında bulunan Soru formunu kullanabilirsiniz.Tekrar görüşmek üzere, hoşça kalın... Başka sorularını kesinlikle

ben : yas, tip ?

Yaşı senden iki veya üç yaş büyük bir insan sen bu kişiye daha öncede hiç öyle aşk konusunda bakmamışsın. Yakışıklı bir insan fiziği düzgün. Nereden tanıdığınız hakkında şunu söyleyebilirim. Daha önce bir işiniz düşmüş. O zaman tanışmışsınız. Canım benim inan çok mutlu olacaksın

Bastan asagi sallama, hayatimla hicbir ilgisi yok. En son gittigim devlet dairesi yabancilar dairesiydi, onda da 50 yasinda bir amca oturma iznimi yeniledi. :)

Urmina'nin fali:

Senin için hayırlı olan kişi başka bir insan. Çok dürüst seni çok sevip değer verecek bir insan. Hadi hayırlısı diyelim. Canım bu kişi ile ileride evlilik görünüyor sanırım bu yeni tanışacağın kişi ile evliliğin olacak. Evliliğinizde hiç bir sıkıntı olamayacak hatta çok ama çok mutlu bir yuvanız olacak. Sen zaten bu kişi ile tanışınca. o adamı unutacaksın. Birde karşına yeni çıkacak olan kişi yaklaşık sekiz ay içerinde karşına çıkacak. Ama değerini bil derim. Çünkü çok iyi bir insan. Sen bu kişiyi daha önce görmüş veya tanımışsın hatta sık olmasa bile görüştüğün bir insan. Yakışıklı bir insanmış. Tek yapacağın şey sabır canım. Sabır her şeyin başıdır Görebildiklerim ve hissede bildiklerim bunlardı. Sorularınız olursa, yorum metninin altında bulunan Soru formunu kullanabilirsiniz.Tekrar görüşmek üzere, hoşça kalın...

Kurban olum bu fal mi simdi? Rezilsin Ebru Alev, bir de Ankara'da milleti soguslemeye calisirdin. 7.5 tlye kadar dustun demek yazik sana

Son düzenleme:
cherry telve promosyonlar bile daha iyi bazen bu ne böyle bu kadın kim

Bu ne yahu berbat basit gulmek icn yazilmis cherry canim boyle paylasman iyi oldu rezillikler ancak boyle cikiyor

ooo bu bizim ankara'daki ebru alev mi?

normalde de böyle bakıyorsa bu kadın, iyi ki gitmemişim.
bir kez aramıştım ama paracıydı, o yüzden vazgeçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…