- 23 Ağustos 2012
- 52.140
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.062
- 898
Arkadaşlar Biryolunvar.com'da Medyum Deniz'e baktıran var mı? bana mail gelmiş kısa süreliğine fallar 10 tl diye Tavsiyesi olan var mı?Birde fal sepeti Hale yıldırım ve Alex için tavsiye lütfen.
saol teşekkür ederim.
Hale Yildirim pembe pembe, hayir diyorum :)
Ben tarot baktırmıştım canım çok da beğendim. İlişkimle ilgili bildiği çok önemli bir iki durum vardı. Çok şaşırmıştım. Gelecekle ilgilide beklemedeyim çıktığı zaman dediği paylaşırım :)Kızlar bi arkadaşım biryolunvar daki Aylin'i merak etti. ben beklemede olduğum için çok istememe rağmen deneyemedim tabii, tarot baktıran oldu mu kendisine? baktıran varsa da memnun mu tarotundan? genel olarak memnun baktıranlar fakat fal türü olarak hangisi onu bilemedim. yardımcı olursanız o da denemek istiyor :)
Canım ben kahve baktırdım pek beğenmedim çok sıradandı..yinede siz bilirsiniz tabiiKızlar bi arkadaşım biryolunvar daki Aylin'i merak etti. ben beklemede olduğum için çok istememe rağmen deneyemedim tabii, tarot baktıran oldu mu kendisine? baktıran varsa da memnun mu tarotundan? genel olarak memnun baktıranlar fakat fal türü olarak hangisi onu bilemedim. yardımcı olursanız o da denemek istiyor :)
Orası elbette öyle tutar ya da tutmaz sonuçta. Arkadaşım tarot atmak istedi de kartlardan bağımsız yorumluyosa iyi ve tarih gibi şeyler veriyor mu tarotta? bir de bilgi olarak detaylı bilgi verdiniz mi fal öncesi? amma çok soru sordumBen tarot baktırmıştım canım çok da beğendim. İlişkimle ilgili bildiği çok önemli bir iki durum vardı. Çok şaşırmıştım. Gelecekle ilgilide beklemedeyim çıktığı zaman dediği paylaşırım :)
Ben tavsiye ederim ama tabi fal enerji işi. Burda beğenenleri çok ama hiç beğenmeyenlerde oldu
Ben beklemedeyim baktırmıyorum arkadaşım merak etti o istiyorda onun için soruyorum :) Teşekkür ederim bilgi içinCanım ben kahve baktırdım pek beğenmedim çok sıradandı..yinede siz bilirsiniz tabii
Canım ben çok genel bir soru sordum ama ilişkimle ilgili herşeyi bilmiş karşı tarafın düşüncelerini aynen söylemiş. Şok olmuştum. Gelecekle ilgili net tarih verdi. Nisan ayını bekliyorum :)Orası elbette öyle tutar ya da tutmaz sonuçta. Arkadaşım tarot atmak istedi de kartlardan bağımsız yorumluyosa iyi ve tarih gibi şeyler veriyor mu tarotta? bir de bilgi olarak detaylı bilgi verdiniz mi fal öncesi? amma çok soru sordum
Harika :) teşekkür ederim canım. Ben ileteyim kendisine hatta onun sonucu geldiğinde buradan sizlerle paylaşırım kendisi buraya üye değil :)Canım ben çok genel bir soru sordum ama ilişkimle ilgili herşeyi bilmiş karşı tarafın düşüncelerini aynen söylemiş. Şok olmuştum. Gelecekle ilgili net tarih verdi. Nisan ayını bekliyorum :)
İnşallah memnun kalır arkadaşın canım. Bekliyoruz yorumunu.Harika :) teşekkür ederim canım. Ben ileteyim kendisine hatta onun sonucu geldiğinde buradan sizlerle paylaşırım kendisi buraya üye değil :)
Bana göre fallık bi durumu yokta bildiğin kuruntulu :))) musmutlu evliliği var daha ne fal peşinde koşarsın :))))))) mutlaka yazarım canım buradan :))İnşallah memnun kalır arkadaşın canım. Bekliyoruz yorumunu.
Banada nedense çok bğenilenler tutmuyor..boşuna para harcdım favorı olan falcılara..offfyaaaaaaaaa
Evet canım öyle düşünme. Mesela Nesibe bana hiiiiiçççç tutturamadı. Saraylının falı kötü patladı olcak dediği hiçbirşey olmadı. Ama beğenenleri çok fazla. Benim beğendiğim Aylini sen beğenmemişsin. Kişiden kişiye değişiyor bu enerji galibaBanada nedense çok bğenilenler tutmuyor..boşuna para harcdım favorı olan falcılara..offfyaaaaaaaaa
Arkadaşım aynen doğru söze ne denilirki..bende ara veriyorum.. falcılar bize anlık mutluluklar yaşatıyor işte olsun buda güzel.psikolojime iyi geliyor anlıkta olsa ben zaten fazla kaptırmıyorum kendimi..o bellı olmuyor canım sıkmaaa canınıı burda selana cok sevılır mesela ama bende bılmez bılmeyıde gectım gecmıste basarılıdır ama gelıcekle ılgılı hıc bır kelımesı bıle yoktu ama arkdaşlara bılmıs o yuzden herkese tutan tutmaya bılıyor. nesıbede cok sevılır bana bazı seylerı tutmusturda ama bazı arkdaşlarımız begenmedı yada oyle bır suru ornek var ıste bende venusun falları cıktı denılınce eskı fallarıma baktım havada sozler -ayrıca eskı falları dınlemekte ıyı oluyormuss onu anladımm -
o yuzden fazla deneme yanı ne bılıyım eger sevdıgın yorumlarına ınandıgın bırısı varsa onunla devam et cıkar cıkmaz ztn hangısı tamamen cıkabılıyor kı :S
Haklısın ben zaten fazla kaptırmıyorum kendimi..ama maddi zarar işte..onu dene bunu dene çorba gibi oluyoruz..inş kurtuluruz bu illetten çünkü bunun sonu yok kızlar..Evet canım öyle düşünme. Mesela Nesibe bana hiiiiiçççç tutturamadı. Saraylının falı kötü patladı olcak dediği hiçbirşey olmadı. Ama beğenenleri çok fazla. Benim beğendiğim Aylini sen beğenmemişsin. Kişiden kişiye değişiyor bu enerji galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?