Binnaz Abla

Merhaba arkadaşlar Aylini burdan görüp baktırdım ama maalesef ben hiç beğenmedim hiç benmle alakası yoktu falın. kesinlikle fama olduğunu zannetmiyorum. barkiel bile daha iyiydi.
Bu arada ihtimal vermemiştim ama serüvenin baktığı fallar çıktı.

Aynen canim bende az once Aylinzede oldum.Hoslandigim kisiyle iletisim hic yokmusda ben ondan haber bekliyormusum gibi subatta seni arayacak demis,birde sinir etti ya,ben soruyu sorarken en basta su kadar zaman once bosandim,pek cok erkek cikti ama olumsuzlukklar yasadigimdan hicbiriyle iliskiye donmedi demistim,bu tutmus yok senin karsina insanlar cikiyor ama seni tamamlamiyorlar,sen cok zor birisin falan dye ondan yola cikip kafasinca yorumlar yapmis..gerizekali

amaaan zaten milletin taptigi Nesibe bile bir halt bilememisti,hicbir dedigi de olmadi..o bile cuvalliyorsa daha kimin dedigi cikacakki

Burda Aylinzede olanlar dediğin bir sensin birde yukarda yorumu olan ilk defa gördüğümüz bir arkadaş. Ayline baktıranların yüzde 90ı beğenmiş durumda forumun Son sayfalarını okursan anlarsın. Ayrıca Nesibeyi bende hiç beğenmedim hiçbişey tutturamadı bana ama burda tutupta GERİZEKALI diye hakarette bulunmadım. Enerjisi benle uymadı beğenmedim sevenlerine saygım var dedim. Üslubunuz hiç hoş değil

son faturamdan sonra ara vermiştim güya ama yorumlariniza dayanamadım Ayline Tarot gönderdim hadi bakalım bana neler diyecek...
Canim sana tutturdumu Aylin?Ben Fama oldugunu sanmiyorum,eger Aylinin fali dogruysa,Sarayli,Kiraze,Luna,Barkiel,Fama,Klotho hepsi yanilmis demektir..o kadar soyleyeyim,basarilimi anlayin artik..

Canim sana tutturdumu Aylin?Ben Fama oldugunu sanmiyorum,eger Aylinin fali dogruysa,Sarayli,Kiraze,Luna,Barkiel,Fama,Klotho hepsi yanilmis demektir..o kadar soyleyeyim,basarilimi anlayin artik..
Bende ayline baktirdim bugun begendim fali barkiel ester klotho venus rezzan ilkay nesibeyle paraleldi bende.

Tamam canim sen begenmis olabilirsin,gerizekali lafi sana gore cok buyuk bir hakaret olabilir,benim icin degil..
Bende ayline baktirdim bugun begendim fali barkiel ester klotho venus rezzan ilkay nesibeyle paraleldi bende.
Yani belki enerjiniz uymustur, ama ben kahve attim,kendisi kart secmis falan cok sacma geldi..Tellweden biri olabilecegini dusundum ben acikcasi,cunku ben sorumu tellwede daha detayli yaziyordum gecmiste,simdiyse ona sordugumda o detaylara inmedim,yakin zamandada cesitli degisiklikler oldu,o benim tellwedeki eski soruma, o zamanin kosullarina gore oyle bir bilgi vermedigim halde yorum yapmis ama onu da tam tutturamamis..

Arkadaşım bende aylinin falını çok sıradan ve yüzysel buldum ..ama benimle enerjisi tutmadı diyorum..ama güzel baktığı arkadaşlar olmuş keşke banada güzel baksaydı..iyikide ücreti yüksek değildi ..yoksa parasına yanardım..

Evet belki eski bir yorumcu olabilir ama degisik bir uslubu vardi tam cozemedim peki size fali cikan birisi var mi onerebilceginiz.

O dediğin gerizekalı sadece falcıya gitmedi. Burda o falcıyı tavsiye edenlere de gitmiş oluyor.

Evet belki eski bir yorumcu olabilir ama degisik bir uslubu vardi tam cozemedim peki size fali cikan birisi var mi onerebilceginiz.
Canim bana yakin zamanda Saraylinin dedikleri oldu..3 tane erkek sordum kendisine,birisiyle iletisiminizin kesilecegini goruyorum dedi,cidden kestim.Ikinicisi uzundur dargin oldugum hoslandigim kisiydi,bana cogu kisi sakin arama bekle arayacak diyip diyip oyaliyorlardi.Sadece Sarayli kendiliginden arayacak gibi gorunmuyor,sanki bir olay olacakda onun uzerine iletisiminiz olacak dedi oldu.3.erkek zaten cok havadaydi,onu genel karakter ozelliklerinden bahsetti ve pek ustunde bile durmadi,olmaz dedi,ciddenden onunla da hic yakinlasmadim bile..

Anladim canim tesekkur ederim ben onuds yakalamaya calisiyim bakalim paylasirim forumda yorumumu :)

O dediğin gerizekalı sadece falcıya gitmedi. Burda o falcıyı tavsiye edenlere de gitmiş oluyor.
Abartmaya luzum yok bu kadar..Falciya o sekilde g.zekali diye kizmamin sebebi,ben negatif ve pozitif enerjiye cok inanan biriyim,tamam pembe tablo cizsin de demiyorum ama sen sonucta bir kahve fali bakiyorsun,yani ne kadar uzak gelecegi gorebilirsinki,yakin zmanda belki bir olumsuzluk gormus olabilirsin ama bunu tum hayatin genelineniye yayiyorsun,donemsel insanlarin isleri ters gidebilir..benim verdigim iki parca bilgiyle ilelebet o olumsuzluk surecek olene kadar gibi aptalca bir yorumda bulunmus..birde ani ve gecmisi bilmis olsa icim yanmayacak..eger o baktigi fal cikmazsa ve bosu bosuna insana bu negatifligi verdiyse onun bana verdigi zarar,benim surada ona g.zekali demis olm amdan cok daha buyuk..Tavsiye eden arkadaslarin bu konuyla ilgisi yok,nerden bilecekler,herkese bakilan fal birbirini tutmuyor

Ne baktırmıştın sen canım?

kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ki ayrıca falcıyı nie savunmak ihtiyacı hissediliyor anlamıyorum. sen beğendin devam et baktırmaya ben beğenmedim kimi ilgilendirir ki .. benim beğenmemin altında bir bit yeniği aramaktansa asıl canla başla bir falcıyı savunmanın altında bir şey aranmalı değil mi? ayrıca kim ne karısır ki benm hangi konuya ne kadar yorum yaptığıma veya nasıl yorum yaptığıma forum kurallarının dışına çıkmadıkca...

Arkadaşım sen olayın farkında değilsin galiba? Ya da burda yenisin? Benim Hiçbir falcıyı savunma gibi bir durumum şu zamana kadar olmadı. Olamaz da.

Ben selena rumuzlu üyenin falcıya gerizekalı diye yorum yapmasını yanlış buldum. Bunu da ona söyledim zaten. Keşke olayı algılayabilseydinde atlamasaydın konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…