Arkadaşım sen olayın farkında değilsin galiba? Ya da burda yenisin? Benim Hiçbir falcıyı savunma gibi bir durumum şu zamana kadar olmadı. Olamaz da.
Ben selena rumuzlu üyenin falcıya gerizekalı diye yorum yapmasını yanlış buldum. Bunu da ona söyledim zaten. Keşke olayı algılayabilseydinde atlamasaydın konuya
Tamam arkadaşım he he savunuyorum. Falcı Aylin benim teyzemin kızı :)Herkes beğendi bir siz beğenmemişsiniz diye beğenmemizi garipseyip sorgulayıp üstüne falcıyı savunmuyorum diyorsun ve de hala benim ne yazacağıma ve ne zaman yazacağıma dair yorum yapıorsun ????
arkadaşlar venus açmıştı bugün yakalayabildinizmi?
Ya ben yakaladim,fali yollayip odeme asamasina geldim,limiti dolmus almadiTüh Ya yine kaçırdım. Dışarıdaydım
Ya ben yakaladim,fali yollayip odeme asamasina geldim,limiti dolmus almadiustelik soruyuda hazirlayio copy paste yapmistim
fb sayfasından duyuyruyor canımSaat kaç gibi girdi? kaç dakika kalıyor online? yarın girermi acaba?
Kahveydi..Ne baktırmıştın sen canım?
canim ben huseyini 2 kez denemistim ilk falinda bikac sey cikmisti ama ikincisi pek iyi degildi soyadi uzum sarisin bir adam olmasi lazim tarot baktirmistim ama 2 3 sene oldu.Kızlarrr ıspartadayım aklımda kalmış sankı buralarda bıri vardı konuşulmuşmuydu isim unuttum . Şimdi hüseyın ve gül dıye ıkı kişi ogrendım ana bılemedım.hani kel alaka olmaz ıse bu konu hakkında fıkrı olan varmı???
Çok tesekkur ederım cvp yazdıgın için şimdi gidiyodum, aşkla ılgılı bılmışmıydı olmadı güllü deneyımCanim ben antaly
canim ben huseyini 2 kez denemistim ilk falinda bikac sey cikmisti ama ikincisi pek iyi degildi soyadi uzum sarisin bir adam olmasi lazim tarot baktirmistim ama 2 3 sene oldu.
aylinden falım gelmiş şimdi okuyabildim valla şu an ile ilgili bişeyler bildi diyebilirim.. önümüzdeki süreçte muhtemel yaşayacağım zorlukları da gördü ki bunun bende farkındayım zaten.. bi para demiş ama benim gelecek bi param yokki biyerden yani pekte beklediğim gibi olmadı
Hayır, biryolunvar'da adı Falcı AylinBahsettiğiniz Aylin fal alemde ki Aylın Sayın mı?
Canim cok oldu ama ilk fali guzeldi bildigi seyler olmustu huseyinemi gidiyorsun istersen dene derim gulu hic denemedim bilmiyorum.Çok tesekkur ederım cvp yazdıgın için şimdi gidiyodum, aşkla ılgılı bılmışmıydı olmadı güllü deneyım
canım cok sagol tamam bı deneyım bakıyımCanim cok oldu ama ilk fali guzeldi bildigi seyler olmustu huseyinemi gidiyorsun istersen dene derim gulu hic denemedim bilmiyorum.
Ya ben yakaladim,fali yollayip odeme asamasina geldim,limiti dolmus almadiustelik soruyuda hazirlayio copy paste yapmistim
merhaba selena80, venüs amberin facebook sayfası nedir, arattım bulamadım da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?