Binnaz Abla

Herkes beğendi bir siz beğenmemişsiniz diye beğenmemizi garipseyip sorgulayıp üstüne falcıyı savunmuyorum diyorsun ve de hala benim ne yazacağıma ve ne zaman yazacağıma dair yorum yapıorsun ????

Herkes beğendi bir siz beğenmemişsiniz diye beğenmemizi garipseyip sorgulayıp üstüne falcıyı savunmuyorum diyorsun ve de hala benim ne yazacağıma ve ne zaman yazacağıma dair yorum yapıorsun ????
Tamam arkadaşım he he savunuyorum. Falcı Aylin benim teyzemin kızı :)

Kızlarrr ıspartadayım aklımda kalmış sankı buralarda bıri vardı konuşulmuşmuydu isim unuttum . Şimdi hüseyın ve gül dıye ıkı kişi ogrendım ana bılemedım.hani kel alaka olmaz ıse bu konu hakkında fıkrı olan varmı???

Canim ben antaly
canim ben huseyini 2 kez denemistim ilk falinda bikac sey cikmisti ama ikincisi pek iyi degildi soyadi uzum sarisin bir adam olmasi lazim tarot baktirmistim ama 2 3 sene oldu.

aylinden falım gelmiş şimdi okuyabildim valla şu an ile ilgili bişeyler bildi diyebilirim.. önümüzdeki süreçte muhtemel yaşayacağım zorlukları da gördü ki bunun bende farkındayım zaten.. bi para demiş ama benim gelecek bi param yokki biyerden yani pekte beklediğim gibi olmadı

Canim ben antaly

canim ben huseyini 2 kez denemistim ilk falinda bikac sey cikmisti ama ikincisi pek iyi degildi soyadi uzum sarisin bir adam olmasi lazim tarot baktirmistim ama 2 3 sene oldu.
Çok tesekkur ederım cvp yazdıgın için şimdi gidiyodum, aşkla ılgılı bılmışmıydı olmadı güllü deneyım

Bahsettiğiniz Aylin fal alemde ki Aylın Sayın mı?

Arkadaşlar Biryolunvar.com'da Medyum Deniz'e baktıran var mı? bana mail gelmiş kısa süreliğine fallar 10 tl diye Tavsiyesi olan var mı? Birde fal sepeti Hale yıldırım ve Alex için tavsiye lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…