Aynen Audreycim foto senin mi? Pek güzelsin maşallahaudrey_24 canım hoş bi resim koymuşsun kime bakıyosun öyle
audrey_24 canım hoş bi resim koymuşsun kime bakıyosun öyle
hahhahahahahaAynen Audreycim foto senin mi? Pek güzelsin maşallah
İNŞ MEMNUN KALIRSIN..Kizlar oleyyy..sonunda venuse gonderebildim fal..tarot attim,heyecanla bekliyorum
O nerdeArkadaşlar dayanamadım Medyum Deniz'e fal gönderdim biraz kısaydı ama nokta atışları olan bir fal dı.Anı bildi gelecekle ilgili 2 harf verdi. Tahmin ettiğim kişiler var. Bakalım bekleyip göreceğim. Denemeye değer bence
Arkadaşlar dayanamadım Medyum Deniz'e fal gönderdim biraz kısaydı ama nokta atışları olan bir fal dı.Anı bildi gelecekle ilgili 2 harf verdi. Tahmin ettiğim kişiler var. Bakalım bekleyip göreceğim. Denemeye değer bence
Umuscan sana da nokta atışı yapmayan falcı yok
hiç beğenmediğn falcı yok gibi nerdeyse
Medyumdeniz erkek galiba. Ben artık erkek falcılara baktırmıyorum. İki erkek falcıya baktırdım ikisi de aldatılıyorsun demişti..Arkadaşlar dayanamadım Medyum Deniz'e fal gönderdim biraz kısaydı ama nokta atışları olan bir fal dı.Anı bildi gelecekle ilgili 2 harf verdi. Tahmin ettiğim kişiler var. Bakalım bekleyip göreceğim. Denemeye değer bence
Propanal atış yapıyolar ama bazıları hedefte ıska geçebiliyor.Birde sana bir şey soracağım benin beğendiğim senin beğenmediğin falcılar kim?
Medyumdeniz erkek galiba. Ben artık erkek falcılara baktırmıyorum. İki erkek falcıya baktırdım ikisi de aldatılıyorsun demişti..
Kıskanıyorlar mıdır ne anlamadım
Senin beğendiklerin kimler ki?
bunların hepsının sana soyledıklerı cıktımı?Tellwe; Saraylı, Selena, shalevisrael
Biryolunvar;İlkay Gür, Feyzan Tekin, Haydar Yüksel, Falcı Aylin
Fal Sepeti; Nesibe, Venüs Amber, Taha
Fal Alem ; Rezzan Abla, Ester Kira, Mert Reiki
Binnaz Abla; Selin İmer
Senin bu falcıların arasında fal baktırıp ta beğenmediğin varsa paylaşırmısın hayatım.
bunların hepsının sana soyledıklerı cıktımı?
Tellwe; Saraylı, Selena, shalevisrael
Biryolunvar;İlkay Gür, Feyzan Tekin, Haydar Yüksel, Falcı Aylin
Fal Sepeti; Nesibe, Venüs Amber, Taha
Fal Alem ; Rezzan Abla, Ester Kira, Mert Reiki
Binnaz Abla; Selin İmer
Senin bu falcıların arasında fal baktırıp ta beğenmediğin varsa paylaşırmısın hayatım.
Saraylı'yı beğendim ama tek bir söylediği çıkmadı. Selena'yı severim bazı falları çıkıyor. İlkay gür'ün falı öğütten ibaretti, sadece karakter analizi başarılı.
feyzan tekin ortalamaydı. Haydar yüksel'in bi tek sesini beğendim. Nokta atışı yoktu, kart yorumlamış ve bunun doğrultusunda bir dediği çıktı.
aylin %70 başarılıydı. Anla ilgili yanlış bildikleri olmuş. Nesibe'nin falı patladı. Rezzan ablanın falı patladı. Venüs iyidir dedikleri oldu. Mert reiki favorim zaten. Selin imer de bana pembe bir tablo çizmiş çıkar mı bilmem.
Sonuç olarak şu saydıklarından tekrar baktıracağım isimler mert reiki, selena ve venüstür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?