Binnaz Abla

Kizlar oleyyy..sonunda venuse gonderebildim fal..tarot attim,heyecanla bekliyorum

Arkadaşlar dayanamadım Medyum Deniz'e fal gönderdim biraz kısaydı ama nokta atışları olan bir fal dı. Anı bildi gelecekle ilgili 2 harf verdi. Tahmin ettiğim kişiler var. Bakalım bekleyip göreceğim. Denemeye değer bence

O nerde

Umuscan sana da nokta atışı yapmayan falcı yok
hiç beğenmediğn falcı yok gibi nerdeyse

Medyumdeniz erkek galiba. Ben artık erkek falcılara baktırmıyorum. İki erkek falcıya baktırdım ikisi de aldatılıyorsun demişti..
Kıskanıyorlar mıdır ne anlamadım

Medyumdeniz erkek galiba. Ben artık erkek falcılara baktırmıyorum. İki erkek falcıya baktırdım ikisi de aldatılıyorsun demişti..
Kıskanıyorlar mıdır ne anlamadım

Canım ben bu aralar yeni gelen, fiyatı uygun olan falcıların neredeyse tamamını deniyorum. Erkek falcılardan bende Fal sepeti Tahayı, Fal alem Merti ve Biryolunvar Haydara baktırdım. taha yı tek geçerim oda 5-6 aydır yok. Dediğim gibi 10 tl diye baktırdım. Kısa yorum yapmış ama beğendim

Senin beğendiklerin kimler ki?

Tellwe; Saraylı, Selena, shalevisrael
Biryolunvar;İlkay Gür, Feyzan Tekin, Haydar Yüksel, Falcı Aylin
Fal Sepeti; Nesibe, Venüs Amber, Taha
Fal Alem ; Rezzan Abla, Ester Kira, Mert Reiki
Binnaz Abla; Selin İmer

Senin bu falcıların arasında fal baktırıp ta beğenmediğin varsa paylaşırmısın hayatım.

bunların hepsının sana soyledıklerı cıktımı?

bunların hepsının sana soyledıklerı cıktımı?

Ben gelen olarak söylüyorum anda ve geçmişte iyiler, gelecekte çoğu patlıyor. Patlamayanlar. Saraylı, Rezzan ve Haydar. Dediğim gibi geleceği tutturan çok zaten haksızmıyım?

Saraylı'yı beğendim ama tek bir söylediği çıkmadı. Selena'yı severim bazı falları çıkıyor. İlkay gür'ün falı öğütten ibaretti, sadece karakter analizi başarılı.
feyzan tekin ortalamaydı. Haydar yüksel'in bi tek sesini beğendim. Nokta atışı yoktu, kart yorumlamış ve bunun doğrultusunda bir dediği çıktı.
aylin %70 başarılıydı. Anla ilgili yanlış bildikleri olmuş. Nesibe'nin falı patladı. Rezzan ablanın falı patladı. Venüs iyidir dedikleri oldu. Mert reiki favorim zaten. Selin imer de bana pembe bir tablo çizmiş çıkar mı bilmem.

Sonuç olarak şu saydıklarından tekrar baktıracağım isimler mert reiki, selena ve venüstür.

Propanol senin patlamadı dediğin bana önerebileceğin birileri varmı? Özellikle gelecekle ilgili

sevgili arkadaslar aranızda yeniyim.. aslında bundan sonra da pek olur muyum en azından bu topicin altında pek de emin diilim .. online fal dünyasına merak sardıgımdan beri takip ediyorum buraları ve arada bahsi gecen birçok falciya ben de fal gönderdim.. ve acıkcası yaklasık 1 aylık bir sürede pek çok populer falcıyı denedim.. merak ettiğim konu tek oldugundan hep aynı seyi sordum ve bu bir gönül meselesiydi... her ne kadar sonuclarını almak için erkense de size kendi izlenimlerimi yazmak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…