Binnaz Abla

Evet keske cikmayanlarida yazsaydiniz,gerci hos bana Nesibe iki defa baktirrdim hic tutturmadi ama,sanirim enerjiye gore degisiyor anlamadim bu isi

Geçmiş olsun..Hissettiğiniz acı yazınıza dökülmüş..
Ben fal baktırmayı seviyorum, kafamı dağıtıyorum ama sizi bu duruma tamamen çaresizlik sürüklemiş..Buna üzüldüm..

Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

son nokta iyi olmuş

Lan ben cidden anlayamadim bu isi.

Ben bu Aylin'e sadece ask hayatim ne olacak diye bir cumle yazdim. O da devletle olan bir sikintim var, onu bile bilmis.

Artik adimi bile yazmicam bu fallara amk.

siz Barkiel e baktırmışmıydınız? ben baktırmıştım.. yani tamam benzeyen seyler var ama alakasız seylerde var... kafam karştı dogrusu....

siz Barkiel e baktırmışmıydınız? ben baktırmıştım.. yani tamam benzeyen seyler var ama alakasız seylerde var... kafam karştı dogrusu....

Ben 2 kere baktirdim panpa, burda paylasip tartismaya ve tarafsiz yoruma acmayi dusunuyorum, keklendik mi, keklenmedik mi diye.

Bu arada Aylinde tongaya bastim galiba, kafam iyice bulandi, herkes mi sahtekar be ?

Bu arada fama bana çok alakasız bir fal yollamış..yazmayı unuttum..Anda da başarısız, nokta atışı da yok, öyle boş bir faldı..
Saraylı beğenilen bir falcı ama geçen sene baktığı falı okudum da cidden çok kötüymüş..Evliyken beni evlendirmeye falan kalkmış Zaten o zaman da memnun kalmamışım bir daha baktırmamışım..
Ama bakımı çok uzun, emek vermiş, beğeneni de var, benimle enerjisi uyuşmadı diyelim..
Klotho da aynı şekilde, çok kötü bir bakım yapmış bana..ona da bir kere baktırıp tekrar düşünmemişim bile..

ugganın son falı patlayacak gibi. yazarım yine..

selena yine haklı çıktı..

bir sayfa önce bir arkadaşın yazısında duruhaneceyi okudum, kredisi de düşüktü attım hemen..
kartları yorumlamış ama bence başarılı bir kart yorumcusu..bağlantıları falan iyi yapmış durumla ilgili..Denenebilir..

sibella01 sorulmuş, onun da yorumculuğunu beğendim ben..

venüsü en sonunda deneyebildim..ne bileyim, ne iyi ne kötüydü..bilemedim ne yorum yapacağımı..

Ben 2 kere baktirdim panpa, burda paylasip tartismaya ve tarafsiz yoruma acmayi dusunuyorum, keklendik mi, keklenmedik mi diye.

Bu arada Aylinde tongaya bastim galiba, kafam iyice bulandi, herkes mi sahtekar be ?
hayyyydi bakalımmmmm ben de gecen hafta jelizaroze nin kart anlamlarını kelımesı kelimesine baktığım bi siteden kopyala yapıştır yapması ile sağlam bir şok yaşamıştım

kirpimidir nedir haklı oldugu bir nokta var.. sesli yorum yapan kişi en azından belli oluyor tarz filan.. ester kira/ kiraze mesela aynı kişi oldugunu isminden belli ediyor ztn ama sadece yazanları anlamak zor

duruhaneceyi begenmenize sevindim... ben de aynı düşünmüştüm.. üstelik kibar birisi ve dili iyi kullanıyor

bu arada Venusle ilgili hissiyatım da tamamen aynı.... enerjimiz benziosa Sibella ya baktırsam mı :)

Sen çok yaşa Cherry

Ben durumu anladım..Bu kirpi barkiele takmış..Ne zaman yeni bir falcı hortlasa ve tutulsa, barkiel diye atlayacak belli..

Valahi ben 2 fali actim biri barkiel, digeri Aylin alakasi yok usluplarin. S'zde nasil ?

@kirlikirpi_ boyle bir sonuca nerden vardigini yazar misin? Ya da mesaj at, ben de sana fallai atayim sen karsilastir.

Kirpi bana cevap yazmis, sag olasin dostum da......sen bana ozelden mesaj at ciddiyim, sohbet etmek istiyorum. Bir de kim oldugunu merak ettim.

Son düzenleme:
Valahi ben 2 fali actim simdi alaka yok uslupta. S'zde nasil ?
Barkiel bende rezalet ötesiydi arkadaşlar hem de abartısız. ben hiç evlenmedim beni evlenmiş boşanmış yaptı karşımdaki insan bekar onu da evli yapmış bu kısır döngüde yorum yapmış o derece yani :))))))))) Aylin'i denemedim çünkü Aralık sonuna kadar bekleme kararım var. Barkiel bende rezaletti derken arkadaşlar bu yazdığım özeti yani :)))

Valahi ben 2 fali actim biri barkiel, digeri Aylin alakasi yok usluplarin. S'zde nasil ?

@kirlikirpi_ boyle bir sonuca nerden vardigini yazar misin? Ya da mesaj at, ben de sana fallai atayim sen karsilastir.

çok ilginç şekilde Barkiel ben de cok iyidi... Aylin de iyidi onu anlatım tarzından kaynaklanan bu hatun biliyo ya havası var bence.. farklı tarzlar ve farklı yerden tutturmuşlar bilemedim....

arkadaşlar yine yırtık dondan çıkar gibi olacak ama şu an tellwe de 5kredilik tavsiyeniz var mı? illa bitireceğim tüm paramı, yoksa rahat uyuyamıyorum anasını satayım

valla 2 krediniz daha olsa duruhanece katina derim ask mesk se olayınız... tabi geldiniz hemen tavsiye.. reklam meklam denmesse.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…