aynen aşk meşkvalla 2 krediniz daha olsa duruhanece katina derim ask mesk se olayınız... tabi geldiniz hemen tavsiye.. reklam meklam denmesse.. :)
aynen aşk meşk3kredi daha yüklesem mi dersiniz? online olmasa da değer mi ki?
Bu @kirlikirpi_ engellenmemiş neden gelip buradan yazmıyor? ve neden o kadar eminse somur olarak bu dediklerini buradan belirtmiyor? yahu biz fal baktırdığımız için kendimizi hafif tırlatmış hissediyoruz ama asıl tırlatan artık falların patlayıp patlamamasından ziyade falcı sahte mi gerçek mi olayı olacak sanırım :))) yılbaşın agirerken herkese benden huni dağıtacam :))))))))))
tellwe sitesi karışık orada fazla hesabı olanlardan bahsediliyor. ben orada ugga'dan memnun kaldım henüz bi yanlış bişeyini de yani farklı hesapları olduğunu da okumadım. binnazda birçok kişiye baktırdım fos çıkanlar dışında bende iki tanesi tam 12'den vurdu o sitede sahte hesaplarla başka yerlerde olacaklarını sanmam hatta fos olanlar bile sahte hasbı yoktur. ben dediğim gibi tellwe ye güvenmiyorum. barkiel i zaten yazdım rezalet ötesiydi bendesize gercekmiş izlenimi yasatan falcı kim? bana yagmur mesela, selena, ilkay gür ve ester kira... diğerlerini bilmiyorum çok hesapları mı vardır nedir...
tellwe sitesi karışık orada fazla hesabı olanlardan bahsediliyor. ben orada ugga'dan memnun kaldım henüz bi yanlış bişeyini de yani farklı hesapları olduğunu da okumadım. binnazda birçok kişiye baktırdım fos çıkanlar dışında bende iki tanesi tam 12'den vurdu o sitede sahte hesaplarla başka yerlerde olacaklarını sanmam hatta fos olanlar bile sahte hasbı yoktur. ben dediğim gibi tellwe ye güvenmiyorum. barkiel i zaten yazdım rezalet ötesiydi bende
orada benim rania ve gonca polat tam 12 den vuran oldu. selim imere baktırmadım ama burada beğenen ve memnun kalan arkadaşlar var birde oradan kerem avşar dan memnun kalanlar var ona da baktırmadım. zaten o sitede bir elin parmağı kadar çıkar iyisi, gerisi vakit kaybıbinnaz da ben rania hadwa ile yakaladım sanki .. selin imer de iyidi ama çok kısaydı... siz?
ben selin kerem ve rania dan memnun kaldım ve paraleldi söyledikleri.yalnız sohbette bakan rania dan tam verim alamadım. altın günü muhabbetine döndü belli bir yerden sonraorada benim rania ve gonca polat tam 12 den vuran oldu. selim imere baktırmadım ama burada beğenen ve memnun kalan arkadaşlar var birde oradan kerem avşar dan memnun kalanlar var ona da baktırmadım. zaten o sitede bir elin parmağı kadar çıkar iyisi, gerisi vakit kaybı
bende öyle olmadı tamamen konu odaklıdık son saniyeye kadar. bugün bir arkadaşım sesli fala geçtiğini söyledi. ben ilk baktırdığımda yazılıydı sonra dediklerini aynen yaşayınca tekrar baktığımda canlı sohbetti şimdi sesli olmuş sanırım :))ben selin kerem ve rania dan memnun kaldım ve paraleldi söyledikleri.yalnız sohbette bakan rania dan tam verim alamadım. altın günü muhabbetine döndü belli bir yerden sonra
Ek olarak acilim yapiyor o yuzdenilk kez saraylihanima baktırıyorum ve anlamadığım bir şey var kızlar :/ niye 3sayı istiyor?
Ben demistim tellweden biri diye,sakalimiz yokkiBen 2 kere baktirdim panpa, burda paylasip tartismaya ve tarafsiz yoruma acmayi dusunuyorum, keklendik mi, keklenmedik mi diye.
Bu arada Aylinde tongaya bastim galiba, kafam iyice bulandi, herkes mi sahtekar be ?
Medyumdeniz erkek galiba. Ben artık erkek falcılara baktırmıyorum. İki erkek falcıya baktırdım ikisi de aldatılıyorsun demişti..
Kıskanıyorlar mıdır ne anlamadım
Ben demistim tellweden biri diye,sakalimiz yokki
Barkiel Aylin olamaz çünkü konuşma tarzları tamamen farklı. Şimdi falarını tekrar okudum.Uçurum var ikisinin üslubu arasında.
Birisi mikser gibi ortalığı karıştırıyor. Canı sıkılıyor heralde. Ne yapsamda şu topiği karıştırsam diye düşünüyor sürekli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?