Binnaz Abla

Ya kizlar dun sormustum ama arada kaynadi,Venus baska nasihat Ester/kiraze baska nasihat verdi,hangisini dinlerdiniz?
Canım kalbinin sesini dinle diyecem ama biraz klişe bi laf olacak..bana göre onun aramasını bekle inan daha etkili olur sadece biraz sabir ..o rarsa daha kıymetli olursun kendine güven hemde denemiş olursun sana ne kadar kıymet verdiğini..sen ararsan kendini bişey sanacak ..erkeklere acıma onlara hiç bişey olmaz..çok istiyorsa tıpış tıpış gelir..

Bu arada dun Venuse ilk defa baktirmistim,gercekten cok cok iyiydi gecmis ve anda,ozellikle adamin resmen zihnine girmis gibiydi..Esterde cok iyidir ama bilemedimki,gerci hani Ester sunu dedi ve yasadim diyecegim birsey olmadi henuz,cunku zamani var soylediklerinin Venus nasil gelecekte basarilimidir?

önce kendine değer ver.. sen daha değerlisin çünkü..sen kendi değerini bilmezsen karşındaki hiç bilmiyor çünkü..
Cok haklisin canim,peki sence ben haksiz yere adami birseyle suclayip terk ettiysem ve aylarcada ayri kaldiysak?kizginligindan bitti olmaz artik tarzi davraniyor,bu durumda da mi?

Venusu dınle derım ester bana 2 kez baktı ıkısıde cıkmadı... Gercekcı olucam dıye negatıfe baglamıştı bu ragmen 2 kez attım ama yok kırazede cıkmadı bende oda olumluydu ıkısı aynı kışı dedıler seslerı dıkkat edemıcek kadar uzun aralıklarla baktırmıştım..safımdır bıraz :)) ama venus dedıklerı kadar ıyı bence. Cıktımı cıkmadı cunku tarıh acıktı ama ıyımıydı ıyıydı..

Cok sagol canim,Venusun falida ucu acikti bana ama kendisi bunu acikladi,hissedersem soyluyorum zaten dedi.Ben zaten bana cok kesin kes birsey soylenmesini sevmiyorum,iradem tamamen elimden aliniyormus gibi rahatsiz ediyor bu beni..Venusun tahlilleri esterden daha da ayrintiliydi ve kimsenin bilemeyecegi ama benim gordugum yorumlarda bulundu.Cok etkilendim,zaten ben cok ilerisi icin hicbirine inanmam

Bence kendi kalbini dinle.
Senin yerinde olsam ararim. Hem adam kotu davranmissin, hem de onun aramasini mi bekliyorsun ? Hem suclu hem guclusun sekerim, olmaz ki Ara ve ozur dile bence.

Ben durumu anladım..Bu kirpi barkiele takmış..Ne zaman yeni bir falcı hortlasa ve tutulsa, barkiel diye atlayacak belli..

Bu neyin garezi cozemedim gitti.

Hayir Aylin'in de ekmegiyle oynuyor sonucta.

Bence Aylin Barkiel degil. Uslup farkli.

Bir de Aylin kahve de bakiyor ama Barkiel kart yorumcusu sonucta.

Bu arada _MedceziR_ senin yeni tanistigin okuz ne oldu ?

Son düzenleme:
Bence kendi kalbini dinle.
Senin yerinde olsam ararim. Hem adam kotu davranmissin, hem de onun aramasini mi bekliyorsun ? Hem suclu hem guclusun sekerim, olmaz ki Ara ve ozur dile bence.
Haklisin da iste puff ilk basta o kadar sert konustuki gurur yapiyorum bende bir yerde,yuzsuz arsiz insan durumuna dusmek istemiyorum..abartti iyice dozajini cunku,kizdimi yoksa cidden istemiyormu artik anlamadigimdan sey ettiydim..

Kizlar pazar sinavim var yavastan panik olmaya basladim bir fal atip kazaniyorsun yorumumu alsam ki Saka tabi fal filan atmiyorum ama bana dua edin olur mu :)

Selena bence de ara ne kaybedersin hem sucluymussun. Hem bekleyerek de kaybediyoruz ki ara gitsin olumsuz olursa da durumun netlesir yoluna bakarsin

Arkadaslar telvedeki duruderınceye katına attım ve ben begendım olayları anlattı evet dogruu.. Olasılıkları soyledı evet dogru fıyat süper 7 kredı bı yuklenıcez sımdı 20 olucak o ayrı:))) guliyımmı aglıyımmı aylınde kararsızım sımdı ıyımı kotumu kandırılıyomuyux nedersınız

sevgili bayanlar..tellwe de horrific, nesimee ve augur a baktıran varmı nasıllar? hepsi 7 ser kredi .. bunların hiçbirine baktırmadan 20 lik birine baktırmak mı evla?

bi de saraylı katina da nasıl? kötü kartlar çektim gibi.. iptal mi etsem :) onu da yakalamak zor..

kızlar dün Aylin e baktirmistim ama pek umdugumu bulamadim bugün de ilkay Güre gönderdim sırf merakimdan çok daha iyiydi çok doğru şekilde analiz etti bugün ve düne ait oldukça doğru şeyler söyledi geleceğe gelince de birçok kişi Mart gibi tarihler verdi ilkay ise 10 ay 1 yıl dedi.. benim fatura bu ayda tavan yapacak gibi bu gidişle

Tekrar merhabalar:))) Bayadır yazmıyorum size. Durumu şöyle açıklamak istedim.. Ben hoşlandığım çocuktan %80 oranında soğudum. Benle konuşurken sevgilisi olduğunu 1 ay sonra öğrendim

Baktırdığım falcılar şu ana kadar:
Tellwe
MedyumSelena
Kiraze12
Yusufhoca
MadameStorm
Sibella1
Luna06
Shamanix
Sedee
Ugga
FAMA
BeyOglu
Saraylihanim
Asmara
MedyumSerkan
Kehanettin
FalcıSema
BinNaz
BilgeAbla
Pakini1
Klothoyağmur
Medyumalihoca
AnnaPerenna
Ve parapiskolog..(kardeşiminkiler hariç)
Falsepeti
Nesibe
Melih Gün
Venüsamber
Falalem
Rezzan Abla
Haleh
Kali Luka
Meryem
Biryolunvar
Burdanda derin miydi neydi.

Hani bir daha tekrar hani ısınır aşık olmaya devam eder miyim bilmiyorum.. Ama şu anki duruma baktığımda herkes bana pozitifler pozitifi konuştu. Sevgilin olcak dediler(bu hala geçerli olabilir bilmiyorum) ama hayatında hiç kimse olmadığını söyleyenler çoğunluktu..

FAMA, olumlu bakarsam MedyumSelena, Saraylihanim ve parapsikolog bir kızın varlığından bahsetmişer tellwe'de Olmayacak ızak dur diyen MedyumAliHoca tavsiyede verse şu an mantıklı geldi...

Kali Luka'yı okuduğumda ne olumsuz dedim. Çıkmayacak banane mantığıyla baktım. Burda beğenmeyen vardı. Ama inanın şu an elim titreyerek okuyorum.

Cidden Söylediklerini yaşadım şu an. Geri kalanlar ilişkimin olacağını söylediler o kadar.(hatırlamıyor olabilirim tekrar bakacağım)

Falsepetinde Melih Gün'ün bayan olduğuna ve "ses değiştirme programı" ile kalın bir ses yaptığını düşünüyoeum. Fala bakarsak pembe tabloydu

Venüs ve Nesibe'yi cidden beğendim. Ya sevgili olacağımızı ya da soğucağımı bas bas söylediler (özellikle venüs) Doğruydu falları.

Özetle arkadaşlar Ben bundan sonra baktıracağım falcıları seçtim gibi. Sizin taktiriniz:) tekrardan enerji işi diyor ve huzurlarınızla uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…