Ne desem ki? fiyatı makul.. bnmhoşuma gitti çünkü katina yı gercekten yorumluyor baglantıları iyi yaptı.. yorumlardan anladıgımda pembe tablocu diil.. ama tabi tercih, bütce sizin...
Canım kalbinin sesini dinle diyecem ama biraz klişe bi laf olacak..bana göre onun aramasını bekle inan daha etkili olur sadece biraz sabir ..o rarsa daha kıymetli olursun kendine güven hemde denemiş olursun sana ne kadar kıymet verdiğini..sen ararsan kendini bişey sanacak ..erkeklere acıma onlara hiç bişey olmaz..çok istiyorsa tıpış tıpış gelir..Ya kizlar dun sormustum ama arada kaynadi,Venus baska nasihat Ester/kiraze baska nasihat verdi,hangisini dinlerdiniz?
Cok haklisin canim,peki sence ben haksiz yere adami birseyle suclayip terk ettiysem ve aylarcada ayri kaldiysak?kizginligindan bitti olmaz artik tarzi davraniyor,bu durumda da mi?önce kendine değer ver.. sen daha değerlisin çünkü..sen kendi değerini bilmezsen karşındaki hiç bilmiyor çünkü..
Ben tarot attım bakalım neler olacak, beklemedeyim
Venusu dınle derım ester bana 2 kez baktı ıkısıde cıkmadı... Gercekcı olucam dıye negatıfe baglamıştı bu ragmen 2 kez attım ama yok kırazede cıkmadı bende oda olumluydu ıkısı aynı kışı dedıler seslerı dıkkat edemıcek kadar uzun aralıklarla baktırmıştım..safımdır bıraz :)) ama venus dedıklerı kadar ıyı bence. Cıktımı cıkmadı cunku tarıh acıktı ama ıyımıydı ıyıydı..Bu arada dun Venuse ilk defa baktirmistim,gercekten cok cok iyiydi gecmis ve anda,ozellikle adamin resmen zihnine girmis gibiydi..Esterde cok iyidir ama bilemedimki,gerci hani Ester sunu dedi ve yasadim diyecegim birsey olmadi henuz,cunku zamani var soylediklerinin Venus nasil gelecekte basarilimidir?
Cok sagol canim,Venusun falida ucu acikti bana ama kendisi bunu acikladi,hissedersem soyluyorum zaten dedi.Ben zaten bana cok kesin kes birsey soylenmesini sevmiyorum,iradem tamamen elimden aliniyormus gibi rahatsiz ediyor bu beni..Venusun tahlilleri esterden daha da ayrintiliydi ve kimsenin bilemeyecegi ama benim gordugum yorumlarda bulundu.Cok etkilendim,zaten ben cok ilerisi icin hicbirine inanmamVenusu dınle derım ester bana 2 kez baktı ıkısıde cıkmadı... Gercekcı olucam dıye negatıfe baglamıştı bu ragmen 2 kez attım ama yok kırazede cıkmadı bende oda olumluydu ıkısı aynı kışı dedıler seslerı dıkkat edemıcek kadar uzun aralıklarla baktırmıştım..safımdır bıraz :)) ama venus dedıklerı kadar ıyı bence. Cıktımı cıkmadı cunku tarıh acıktı ama ıyımıydı ıyıydı..
Cok sagol canim,Venusun falida ucu acikti bana ama kendisi bunu acikladi,hissedersem soyluyorum zaten dedi.Ben zaten bana cok kesin kes birsey soylenmesini sevmiyorum,iradem tamamen elimden aliniyormus gibi rahatsiz ediyor bu beni..Venusun tahlilleri esterden daha da ayrintiliydi ve kimsenin bilemeyecegi ama benim gordugum yorumlarda bulundu.Cok etkilendim,zaten ben cok ilerisi icin hicbirine inanmam
Ben durumu anladım..Bu kirpi barkiele takmış..Ne zaman yeni bir falcı hortlasa ve tutulsa, barkiel diye atlayacak belli..
Haklisin da iste puff ilk basta o kadar sert konustuki gurur yapiyorum bende bir yerde,yuzsuz arsiz insan durumuna dusmek istemiyorum..abartti iyice dozajini cunku,kizdimi yoksa cidden istemiyormu artik anlamadigimdan sey ettiydim..Bence kendi kalbini dinle.
Senin yerinde olsam ararim. Hem adam kotu davranmissin, hem de onun aramasini mi bekliyorsun ? Hem suclu hem guclusun sekerim, olmaz kiAra ve ozur dile bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?