Binnaz Abla

bu durumda venüsün dedikleri çıkıyor mu demek oluyor... :) o zaman bu aksam itibariyla fal baktırmayı bırakıyorum artık kesin...

nesibe ye baktırmadım ama fama, venus ve kali luka bana farklı sayılacak seyler dediler... en iyisi herseyi zamana bırakmak ...

Herkesle uyan bir enerjim var :) ama maalesef sallayanlar bariz ortadaydı onlar için özel açarım. Venüs bende basa basa soğuma ihtimalin var dedi onada "yok yaa" diyordum.. Öyle olmuyor muş demek 2 gündür depresyondaydım anca çıktım direk size yazdım

Bu arada Kali Luka nın falı tamamen olumsuzdu. Ki Kali'nin çıkma ihtimali daha fazla..

Nesibe Ve Venüs Soğuma ihtimalimin de bulunduğunu basa basa vurgulamışlardı

Fama vs. Olumlu konuşup şu an sevgilisi olduğunu söyledi

Kızlarr allahını seven bırı venuse hangı falı atmamıx gerektıgını yazsın kahvemı? Tarotmı? Ve nasılll yakalarızz

canim ya üzülme hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
bazen biz bisileri istiyoruz ama hayirli mi hayirsizmi bilmiyoruz bile
cok havada konusmuslar fallara göre net cevap veremiyorlar nadirdir ztn net cevap verip olmayacak diyebilen..

canim ya üzülme hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
bazen biz bisileri istiyoruz ama hayirli mi hayirsizmi bilmiyoruz bile
cok havada konusmuslar fallara göre net cevap veremiyorlar nadirdir ztn net cevap verip olmayacak diyebilen..

Çok üzüldüm birkaç gün şu an toparladım ama.. Daha iyiyim :) Olumlu konuşanların patlayacağına da eminim bakalım

sanırım yeni katılan, dost olmaya çalışan adı A ile baslayan da benim :) peki o zaman...

Sevgili bayanlar.. Tellwe'deki son kredilerimi Seruven ve Saraylı ile bitirdim.. bundan sonra online fal macerama bir nokta koyma niyetindeyim... 10 yıl 1 paketten cok sigara içtikten sonra nasıl tak diye bıraktıysam bu konuda da aynı iradeye haiz olma istegim var.. Oncelikle Seruven cok tutarlı ve bence dogru bir fal baktı, hatta bariz noktatışları vardı.. pembe tablo çizmedi en önemlisi o yuzden cok anlamlı buldum... dedikleri de cok netti, kartları yorumluyor ama Duruhanece de oldugu gibi bağlantılar cok iyi.. Saraylıhanımı gercekten cok farklı bir falcı olarak buldum, tarz olarak biraz Ester Kira/Kiraze yi andırıyor.. Ester daha pembiş bi tarza sahip olsa da ikisinin de baya hisleriyle yorum yaptıgını düşünüyorum, kartlara bakıyorlar elbet ama aracı gibi kullanıyorlar.. Saraylı da bu daha öne çıkıyor gibi.. onun da dediklerinin dogru oldugunu düşünüyorum.. Bugunkü fallarımın ortak noktası zaman bırakmak oldugu için artık bu meseleyi sukunetle beklemeye alıyorum, maddi manevi ara verme/sonlandırma noktası gelmiş bu kesin...

Sonuc olarak, tamamen pembe tablo çizen, işte böle aşk , böle evlilik diyenler dışında ( işin enteresanı ben online fal dünyasına dalmadan önceki bir kaç haftada yaklaşık 10 tane fal baktırdım bunların %90 i da evlilik dedi ki bunların içinde daha önceki ilişkimdeki gidişatı- negatif- ve bilinmesi cok zor detayları bilenler de var) benzeri seyleri zikreden falcılar oldu genelde... yaza kadar olan zaman içindeki olayları izleyip belki yeni bir update veririm isterseniz...

hepinizi tanıdığıma sevindim.. heysey olucagına varıyor sonucta .. fallar bize gecici bir duruma hakimiyet, kontrolde tutma sanrısı yaratıyor, baska birsey degil.. hepinize iyi şanslar, iyi raslantılar ve mutluluklar dilerim.. umarım 2015 vaadedilen güzellikleriyle gelir... sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…