- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Fama, Nesibe, Venüs, Kali Luka 4 lüsünü değişmem şu an. Bakalım zaman göstercek
nesibe ye baktırmadım ama fama, venus ve kali luka bana farklı sayılacak seyler dediler... en iyisi herseyi zamana bırakmak ...
Cidden Söylediklerini yaşadım şu an. Geri kalanlar ilişkimin olacağını söylediler o kadar.(hatırlamıyor olabilirim tekrar bakacağım)
Falsepetinde Melih Gün'ün bayan olduğuna ve "ses değiştirme programı" ile kalın bir ses yaptığını düşünüyoeum. Fala bakarsak pembe tabloydu
Venüs ve Nesibe'yi cidden beğendim. Ya sevgili olacağımızı ya da soğucağımı bas bas söylediler (özellikle venüs) Doğruydu falları.
Özetle arkadaşlar Ben bundan sonra baktıracağım falcıları seçtim gibi. Sizin taktiriniz:) tekrardan enerji işi diyor ve huzurlarınızla uyuyorum[/QUOTE
Kımın dedıklerını yasadınız sayfa acmıyo kusura bakma
Canim ben tarot attim ve cok cok iyiydi,gercekten,gelecegi bilemem ama ruhunu okuyor insanlarin benceKızlarr allahını seven bırı venuse hangı falı atmamıx gerektıgını yazsın kahvemı? Tarotmı? Ve nasılll yakalarızz
Kızlar merhaba bu Falcı Aylin hangi sitede ? hangi sattalerde online?
Cidden Söylediklerini yaşadım şu an. Geri kalanlar ilişkimin olacağını söylediler o kadar.(hatırlamıyor olabilirim tekrar bakacağım)
Falsepetinde Melih Gün'ün bayan olduğuna ve "ses değiştirme programı" ile kalın bir ses yaptığını düşünüyoeum. Fala bakarsak pembe tabloydu
Venüs ve Nesibe'yi cidden beğendim. Ya sevgili olacağımızı ya da soğucağımı bas bas söylediler (özellikle venüs) Doğruydu falları.
Özetle arkadaşlar Ben bundan sonra baktıracağım falcıları seçtim gibi. Sizin taktiriniz:) tekrardan enerji işi diyor ve huzurlarınızla uyuyorum
canim ya üzülme hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
bazen biz bisileri istiyoruz ama hayirli mi hayirsizmi bilmiyoruz bile
cok havada konusmuslar fallara göre net cevap veremiyorlar nadirdir ztn net cevap verip olmayacak diyebilen..
Nerden okuyorsunuz bu kirpi seslenislerini canlar, az okuyup guleyim
amaniiiiinnn kirpi bana facede vermiş veriştirmiş yenı gordum ahahhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?