Binnaz Abla

Ayy bende vaktim istiyorum ya veririz 10lirada acaba bakıyorum gerçekten. ..

Ben arkadaşım senden duydum fikir edindim batırılmış olmazsa ne kaybederizki☺

bıleydım merte kılıtlenırdım yafff elimde patladı fincanım ilkay bana güzel şeyler söylemişti o zmn inşallah çıkar canım :)

eziyetsiz ask ta olmuyor ne yazikki..valla aci cekmek bile hic hissiz olmaktan iyidir bence,eski esimle evliyken hic duygum kalmamisti resmen,yasadigimi bile hissetmiyordum..ask acisi bile ondan iyidir
evet ama karsınızdakı ınsanında buna degmesı gerekır yoksaa ınsan kendı kendını uzuyor sadece yasadıgımızı hıssedıp aynı anda keske olmasa dıyebılıyoruz en azından ben bu ara ıcımde baya bır gel gıt yasıyorumm ..hayırlısını dılıyorum allahtan kendım ıcınde sızın ıcınde kızlarrr

Allah hepimize karsilikli ask yasamayi ve degerimizi bilen kisileri nasip etsin insallah..

Selin İmer'e yolamıştım bende :) benim hakkımda söyledikleri dogruydu çok begendim ama geleceği bilmiyorum 2015 Şubat ayı en yakını bakalım ama :) sizinki yakın mı?
Selin Imer banada diger guvenilir falcilarla ayni yorumu yapmisti,yani Sarayli,Venus,Klotho,Maya Demir,Luna,Fama Nazz ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…