- 28 Aralık 2014
- 39
- 6
- 13
- 44
Ayy bende vaktim istiyorum ya veririz 10lirada acaba bakıyorum gerçekten. ..internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
Ben arkadaşım senden duydum fikir edindim batırılmış olmazsa ne kaybederizki☺internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
Ben baslardayim bu gece yorumum gelir insallah sizinle paylasirim
Online fal bakmiyor canli chat degil yani sesli fal yorumlayip gönderiyor.Cevabı releasing veriyor yoksa online olarak yazıyor
bıleydım merte kılıtlenırdım yafffAma mesela Ilkayin dedikleri oluyor bir sekilde..insanlar icin tespitleride cook dogru ve yerinde cikiyor,gecen sene bir adami begeniyordum,yasca epey buyuk,boyle kasarlanmis,tilki gibi bir adamdi..o zaman cok goremiyordum tabiki,Ilkay hep dedi, bu adam adam olmaz,surekli gozu disarda olur kimle olursa olsun, hep aldatir diye..Mart ortasina kadar bu adamla kesip atacaksin dedi,ciddende Mart gibi kesin kes bitirdim adamla
ama burdaki herkes asiktir eminim,yoksa ne surunecegiz buralarda..
ask mı ezıyet mı ondan emın degılımmm
eziyetsiz ask ta olmuyor ne yazikki..valla aci cekmek bile hic hissiz olmaktan iyidir bence,eski esimle evliyken hic duygum kalmamisti resmen,yasadigimi bile hissetmiyordum..ask acisi bile ondan iyidirask mı ezıyet mı ondan emın degılımmm
evet ama karsınızdakı ınsanında buna degmesı gerekır yoksaa ınsan kendı kendını uzuyor sadece yasadıgımızı hıssedıp aynı anda keske olmasa dıyebılıyoruz en azından ben bu ara ıcımde baya bır gel gıt yasıyorumm ..hayırlısını dılıyorum allahtan kendım ıcınde sızın ıcınde kızlarrreziyetsiz ask ta olmuyor ne yazikki..valla aci cekmek bile hic hissiz olmaktan iyidir bence,eski esimle evliyken hic duygum kalmamisti resmen,yasadigimi bile hissetmiyordum..ask acisi bile ondan iyidir
Allah hepimize karsilikli ask yasamayi ve degerimizi bilen kisileri nasip etsin insallah..evet ama karsınızdakı ınsanında buna degmesı gerekır yoksaa ınsan kendı kendını uzuyor sadece yasadıgımızı hıssedıp aynı anda keske olmasa dıyebılıyoruz en azından ben bu ara ıcımde baya bır gel gıt yasıyorumm ..hayırlısını dılıyorum allahtan kendım ıcınde sızın ıcınde kızlarrr
Canim once kahvelerden basladi,bakalim bir umutla bekliyeyim dedim,yarin aksama kadar catlarim :)Ben baslardayim bu gece yorumum gelir insallah sizinle paylasirim
Canim gorunuyor mu siran ?Canim once kahvelerden basladi,bakalim bir umutla bekliyeyim dedim,yarin aksama kadar catlarim :)
Sizde selin imer çıktı mı ben hala bekliyorumda onun falını...
Yok gorunmuyor ama en basta bakmistim sirada kac kahve kac tarot var diye,kahveler azalmaya basladi,ama simdi tarota gecti sanirim..Canim gorunuyor mu siran ?
Selin Imer banada diger guvenilir falcilarla ayni yorumu yapmisti,yani Sarayli,Venus,Klotho,Maya Demir,Luna,Fama Nazz ile..Selin İmer'e yolamıştım bende :) benim hakkımda söyledikleri dogruydu çok begendim ama geleceği bilmiyorum 2015 Şubat ayı en yakını bakalım ama :) sizinki yakın mı?
Bu arada sesine bayiliyorum Mert'in cok rahatlatici..Binnazdaki Caganin sesi ve konusmasida ayni benim adama benziyordu,o da uzundur yok piyasadaCanim gorunuyor mu siran ?
Super,demekki seninki ilk tarotmus,az once ona bakti..ay hadi benimkide gelsinn :)Kızlar geldi mertin falı ben begendim guzeldi nokta atislari vardi sarayli venus yagmurla paralel falim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?