pekı sana cıkmış mıydı canım?Merti denemedim bende merak ediyorum ama rezzan hanimi begenmistim.
Canım bir kaç dedigi oldu ilk falinda ama devami icin zaman var.pekı sana cıkmış mıydı canım?
hayırlısı o zamanCanım bir kaç dedigi oldu ilk falinda ama devami icin zaman var.
Evet bekliyoruz merti hic denedin mi sen peki onun tarotunu ovmusler ama kahvesini bende merak ediyorum.hayırlısı o zaman
denemedım ama meraktayım :)Evet bekliyoruz merti hic denedin mi sen peki onun tarotunu ovmusler ama kahvesini bende merak ediyorum.
canim olanda asiri negatif.. mesela bilge :)bu binnazda pembe tablocu olmayan okmuya 1aydır fal baktıryorum orda hepsi pembe tablo çiziyor bir tane olumsuz yorum yapmamış tavsiye edebileceğiniz kişiler yokmu pembe tablocu olmayan?
kahvesıne de övgü çok valla üşenmedım okudumEvet bekliyoruz merti hic denedin mi sen peki onun tarotunu ovmusler ama kahvesini bende merak ediyorum.
Kahve icemedim ben yakalarsam tarot atiyim diyorum canimkahvesıne de övgü çok valla üşenmedım okudum
Oh yasasin kizlar,sonunda Mert'e fal atabildim..sukur kavusturana..kahve yolladim hazir acmisken cunku kahve hic acmiyordu eskiden,mecburen tarot yolluyordum..ama tarot karti secmeyi hic sevmiyorum internetten..bakalim yorumu ne zaman bitirecek..şak diyede dolmuş,herkes sırada bekliyordu tabi ne zamandırkahvesıne de övgü çok valla üşenmedım okudum
Hadi ya..tüh..Rezzan hep ıvırıp kıvırdı bana bugüne dek,net birsey soylemiyor bir turlu dogru duzgun..dedigi birseyide yasamadim,hiiiccc yollamiyorum ona cook uzundur..begenen nasil begeniyor anlamis degilim,bir Rezzan,birde Nesibe cok tutulup bana hic cikmayanlaryaaa ben rezzanı takip ederken mert de dolmuş(((( çok egzantirik bir fincanım vardı halbuki
Evet kahvesi acikti ama ben icmemistim kahve begenirsin insallah canım bende tarot attim cok merak ediyorum.Oh yasasin kizlar,sonunda Mert'e fal atabildim..sukur kavusturana..kahve yolladim hazir acmisken cunku kahve hic acmiyordu eskiden,mecburen tarot yolluyordum..ama tarot karti secmeyi hic sevmiyorum internetten..bakalim yorumu ne zaman bitirecek..şak diyede dolmuş,herkes sırada bekliyordu tabi ne zamandır
Canim benim yeni degildi kahve fotosu,Persembe gecesinden kalma,onu yolladim ya ne yapayim :)Evet kahvesi acikti ama ben icmemistim kahve begenirsin insallah canım bende tarot attim cok merak ediyorum.
Canim kahvesini daha cok begenirsen soyle bize onuda deneriz artik napalim ya ama baya fal almis hemen gelmez galibaCanim benim yeni degildi kahve fotosu,Persembe gecesinden kalma,onu yolladim ya ne yapayim :)
evet herhalde yarina bakmis olur,bende aksam eve gelince dinlerim artik..tabiki yorum yapicamCanim kahvesini daha cok begenirsen soyle bize onuda deneriz artik napalim ya ama baya fal almis hemen gelmez galiba
Ben baslardayim bu gece yorumum gelir insallah sizinle paylasirimevet herhalde yarina bakmis olur,bende aksam eve gelince dinlerim artik..tabiki yorum yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?