Binnaz Abla

bu binnazda pembe tablocu olmayan okmuya 1aydır fal baktıryorum orda hepsi pembe tablo çiziyor bir tane olumsuz yorum yapmamış tavsiye edebileceğiniz kişiler yokmu pembe tablocu olmayan?

bu binnazda pembe tablocu olmayan okmuya 1aydır fal baktıryorum orda hepsi pembe tablo çiziyor bir tane olumsuz yorum yapmamış tavsiye edebileceğiniz kişiler yokmu pembe tablocu olmayan?
canim olanda asiri negatif.. mesela bilge :)

kızlar bu arada gecen hafta tellwede promosyon falıma elif dıye biri bakmış ve saglam bakmış kısa, öz :) ilginç olan; erkek arkadasımın bir istegını tahmın edıp 'cok yakınında bulunan ve ad ya da soyadda .... ve .... harfı olan kişinin bu istegı olacak ama ileride' demiş.ve evet 2harf de var adında :)))

kahvesıne de övgü çok valla üşenmedım okudum
Oh yasasin kizlar,sonunda Mert'e fal atabildim..sukur kavusturana..kahve yolladim hazir acmisken cunku kahve hic acmiyordu eskiden,mecburen tarot yolluyordum..ama tarot karti secmeyi hic sevmiyorum internetten..bakalim yorumu ne zaman bitirecek..şak diyede dolmuş,herkes sırada bekliyordu tabi ne zamandır

yaaa ben rezzanı takip ederken mert de dolmuş (((( çok egzantirik bir fincanım vardı halbuki

yaaa ben rezzanı takip ederken mert de dolmuş (((( çok egzantirik bir fincanım vardı halbuki
Hadi ya..tüh..Rezzan hep ıvırıp kıvırdı bana bugüne dek,net birsey soylemiyor bir turlu dogru duzgun..dedigi birseyide yasamadim,hiiiccc yollamiyorum ona cook uzundur..begenen nasil begeniyor anlamis degilim,bir Rezzan,birde Nesibe cok tutulup bana hic cikmayanlar

Evet kahvesi acikti ama ben icmemistim kahve begenirsin insallah canım bende tarot attim cok merak ediyorum.

Ama mesela Ilkayin dedikleri oluyor bir sekilde..insanlar icin tespitleride cook dogru ve yerinde cikiyor,gecen sene bir adami begeniyordum,yasca epey buyuk,boyle kasarlanmis,tilki gibi bir adamdi..o zaman cok goremiyordum tabiki,Ilkay hep dedi, bu adam adam olmaz,surekli gozu disarda olur kimle olursa olsun, hep aldatir diye..Mart ortasina kadar bu adamla kesip atacaksin dedi,ciddende Mart gibi kesin kes bitirdim adamla

Evet kahvesi acikti ama ben icmemistim kahve begenirsin insallah canım bende tarot attim cok merak ediyorum.
Canim benim yeni degildi kahve fotosu,Persembe gecesinden kalma,onu yolladim ya ne yapayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…