Binnaz Abla

rania hawda nasıl odamı pembe tablocu
yok pembe tablocu değil ikisi de. rani canlı chat baktığı için senin hangisini tercih ettiğini bilmediğimden önerdim. gonca sesli bakıyo ve ne görüyo ve ne hissediyosa onu söylüyo rania da öyle. en azından ben de öylelerdi ikisi de canım

bana rania hawda şubat ayına kadar bekle dedi ama bilmem niş pembe tablocu değildir

bana rania hawda şubat ayına kadar bekle dedi ama bilmem niş pembe tablocu değildir
Ben onun ve goncanın dediği şekilde yaşadım açıkçası. ve bana şu tarihten önce asla bekleme çünkü asla öyle bişey olmayacak dedi valla yaprak kımıldamadı o derece :)) ben ikisini de çok beğendim ve kafamdaki soru işaretlerini yok ettiler. buarada diğer arkadaşlar kerem avşar ve selin imer i de orada beğeniyor ama ben ikisine de baktırmadım o yüzden kendi adıma bişey diyemem. tercih sesnin ha bir de lale gül'e bir arkadaş baktırdı memnun kalmış belirtti burada. içlerinden birini seçebilirsin en azından denenmiş ve test edilmişler bunlar yani olumlu anlamda :)

Goncayı bende merak ediyorum acikcasi lale gül binnaz abladamiydi birde sesli falda bakiyormu acaba ?

Goncayı bende merak ediyorum acikcasi lale gül binnaz abladamiydi birde sesli falda bakiyormu acaba ?
Lale gül sesli bakıyo mu bilmiyorum o da canlı chat diye biliyorum. goncayı gerçekten denemek istiyosan öneririm elbette karar senin ama ben beğendim, hiç sallamasyon ya da pembe tablo yok tespitlerinde de başarılı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…