- 15 Aralık 2014
- 202
- 94
- 103
- 41
rania hawda nasıl odamı pembe tablocuGonca polat katina öneririm. zaten sadece katinaya bakıyor...
yok pembe tablocu değil ikisi de. rani canlı chat baktığı için senin hangisini tercih ettiğini bilmediğimden önerdim. gonca sesli bakıyo ve ne görüyo ve ne hissediyosa onu söylüyo rania da öyle. en azından ben de öylelerdi ikisi de canımrania hawda nasıl odamı pembe tablocu
bana rania hawda şubat ayına kadar bekle dedi ama bilmem niş pembe tablocu değildiryok pembe tablocu değil ikisi de. rani canlı chat baktığı için senin hangisini tercih ettiğini bilmediğimden önerdim. gonca sesli bakıyo ve ne görüyo ve ne hissediyosa onu söylüyo rania da öyle. en azından ben de öylelerdi ikisi de canım
Ben onun ve goncanın dediği şekilde yaşadım açıkçası. ve bana şu tarihten önce asla bekleme çünkü asla öyle bişey olmayacak dedi valla yaprak kımıldamadı o derece :)) ben ikisini de çok beğendim ve kafamdaki soru işaretlerini yok ettiler. buarada diğer arkadaşlar kerem avşar ve selin imer i de orada beğeniyor ama ben ikisine de baktırmadım o yüzden kendi adıma bişey diyemem. tercih sesnin ha bir de lale gül'e bir arkadaş baktırdı memnun kalmış belirtti burada. içlerinden birini seçebilirsin en azından denenmiş ve test edilmişler bunlar yani olumlu anlamda :)bana rania hawda şubat ayına kadar bekle dedi ama bilmem niş pembe tablocu değildir
Goncayı bende merak ediyorum acikcasi lale gül binnaz abladamiydi birde sesli falda bakiyormu acaba ?Ben onun ve goncanın dediği şekilde yaşadım açıkçası. ve bana şu tarihten önce asla bekleme çünkü asla öyle bişey olmayacak dedi valla yaprak kımıldamadı o derece :)) ben ikisini de çok beğendim ve kafamdaki soru işaretlerini yok ettiler. buarada diğer arkadaşlar kerem avşar ve selin imer i de orada beğeniyor ama ben ikisine de baktırmadım o yüzden kendi adıma bişey diyemem. tercih sesnin ha bir de lale gül'e bir arkadaş baktırdı memnun kalmış belirtti burada. içlerinden birini seçebilirsin en azından denenmiş ve test edilmişler bunlar yani olumlu anlamda :)
Lale gül sesli bakıyo mu bilmiyorum o da canlı chat diye biliyorum. goncayı gerçekten denemek istiyosan öneririm elbette karar senin ama ben beğendim, hiç sallamasyon ya da pembe tablo yok tespitlerinde de başarılı buldumGoncayı bende merak ediyorum acikcasi lale gül binnaz abladamiydi birde sesli falda bakiyormu acaba ?
Bugun yakalamaya caliscam canim birde uzun yorumlarmi acabaLale gül sesli bakıyo mu bilmiyorum o da canlı chat diye biliyorum. goncayı gerçekten denemek istiyosan öneririm elbette karar senin ama ben beğendim, hiç sallamasyon ya da pembe tablo yok tespitlerinde de başarılı buldum
sesli fallar bildiğim kadarıyla 9-10 dakika sonra bir de soru sorma hakkın var canımBugun yakalamaya caliscam canim birde uzun yorumlarmi acaba
Tarot canımCanım laleye ne falı atmıştın.
Ben sadece ona baktiriyordum. Tamamen olumlu konuşan eylül 2ay sonra baktirdigim falda bir anda oncekkilerin tam aksini iddia etti, kendiyle celistiEylül acar nasıl kızlar ?
Rana veya selin imer derim canım. Ve tarotsa kesinlikle lale gülmeral saydammı yoksa ece gülenmi kimi önerırsınız pemb tablocu olmayan katinada
Sizde selin imer çıktı mı ben hala bekliyorumda onun falını...Rana veya selin imer derim canım. Ve tarotsa kesinlikle lale gül
benim gecmiş ve aan çok iyi nliz edılmişti.ama gelecek için ben de beklemedeyım :) yalnız tutarlıydı elecek yorumu da.Sizde selin imer çıktı mı ben hala bekliyorumda onun falını...
ben bır kere binnazda hülya demire yaptırmıs ve begenmiştım.Kızlar güzel rüya yorumlayan birisi var mı bildiginiz ?
Merti denemedim bende merak ediyorum ama rezzan hanimi begenmistim.kızlar kahvede mert reiki mi dersiniz yoksa rezzan mı? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?