c)cok net konusmus ben begendim ya insallah cikar falim ya valla denicek falci kalmadi bende daha baktirasim var amaBu arada sesine bayiliyorum Mert'in cok rahatlatici..Binnazdaki Caganin sesi ve konusmasida ayni benim adama benziyordu,o da uzundur yok piyasada
Selin Imer banada diger guvenilir falcilarla ayni yorumu yapmisti,yani Sarayli,Venus,Klotho,Maya Demir,Luna,Fama Nazz ile..
oyy 30 dk ara veriyormus,yok ben yaticam artik ya,sabah 6 da kalkiyorum cunku..ne yapalim artik,aksama dinlyecegim yarin..uff catlarim heraldec)cok net konusmus ben begendim ya insallah cikar falim ya valla denicek falci kalmadi bende daha baktirasim var ama
Merakla bekliyorum valla kahvesinide merti tekrar dinledimde benim icimden gecenleri okumus gibi.Super,demekki seninki ilk tarotmus,az once ona bakti..ay hadi benimkide gelsinn :)
Yok benimde var baya daha belirttiği zamana :)Selin İmer'e yolamıştım bende :) benim hakkımda söyledikleri dogruydu çok begendim ama geleceği bilmiyorum 2015 Şubat ayı en yakını bakalım ama :) sizinki yakın mı?
Bana 2 günde baktı canım uzun ve özenli bakiyor bekle derim.Klothoyagmur acaba ne kadar sürede cevapladı baktıran arkadaşlar cevap verebilir mi?
Dün kahve yorumu için fal gönderdim
Kızlar binnaz abla gonca polata katina attim dayanamadim sabah sabahfavorilerim sarayli venus ve yagmur üçüylede enerjim tuttu galiba.
Bundan sonra begendiklerime baktirmayi dusunuyorum acikcasi denicek kimsede kalmadiZaten ne geliyorsa başımıza şu fal konusunda dayanamadığımızdan geliyor, bende tırım tırım bakınıyorum, insan doymaz mı yaaa
biryolunvar da emineye ne diyorsunuz kizlar?
Hadi bakalım inşallah çıkar dedikleri :)Yok benimde var baya daha belirttiği zamana :)
Al benden de o kadar canım ya.. En iyisi kimseye aşık olmamak.. Acı da çekmiyorsun o zaman ohh missask mı ezıyet mı ondan emın degılımmm
Ben de baktırdım. Beğenmiştim denenebilir. Ama biraz kısa yorumluyorbiryolunvar da emineye ne diyorsunuz kizlar?
Bir yolun var da gokceye baktiran varmiBen de baktırdım. Beğenmiştim denenebilir. Ama biraz kısa yorumluyor
Aman dikkat o gökçe binnaz abladaki pınar gökçeymişBir yolun var da gokceye baktiran varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?