Binnaz Abla

c)cok net konusmus ben begendim ya insallah cikar falim ya valla denicek falci kalmadi bende daha baktirasim var ama
oyy 30 dk ara veriyormus,yok ben yaticam artik ya,sabah 6 da kalkiyorum cunku..ne yapalim artik,aksama dinlyecegim yarin..uff catlarim heralde

binnazdaki çagan arimanla bildiğiniz kanka muhabbeti etmiştik.fazlasıyla samımi ve içten :))) yalnız ısrarla ayrılmamı söyledi telwee naazz da ısrarla, büyü var mutlaka hocaya gıt vs deyıp durmuştu :/

mert çok tatlı ya... umarım çıkar dedikleri... gerçi saraylı, luna, fama, ester , rania , selena ve baskalarıyla paralel.. venus ve baska bir iki falcıyla zıt.. bakalım kimin dediği olcak bir kac ayda anlayacagız...

Klothoyagmur acaba ne kadar sürede cevapladı baktıran arkadaşlar cevap verebilir mi?
Dün kahve yorumu için fal gönderdim

Kızlar binnaz abla gonca polata katina attim dayanamadim sabah sabah favorilerim sarayli venus ve yagmur üçüylede enerjim tuttu galiba.

Zaten ne geliyorsa başımıza şu fal konusunda dayanamadığımızdan geliyor, bende tırım tırım bakınıyorum, insan doymaz mı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…