Binnaz Abla

Evet

Samsung canım :) yılmadan 1sa pc de ugrastim ve yolladım nihayet :) değer inşallah. ..
canım ,bigisayarda çok kolay, ben paint değil,microsoft office picture da açıp,özelliklerden kesip kırıp, kahve klasörü yapıyorum içince akşam da atması kolay oluyor :)

Kızlar bir de genelde rüya yorumu yaptırmam çünkü bilinçaltımızdan kaynaklı bir şey. Ruh halimize, psikolojik durumumuza, düşündüklerimize göre şekilleniyor rüyalarımız. Ama bir süredir aynı rüyayı görüyorum. İlginç geldi. Birine yorumlatmayı düşünüyorum. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz, hisleri güçlü biri var mı?

Kızlar bir de genelde rüya yorumu yaptırmam çünkü bilinçaltımızdan kaynaklı bir şey. Ruh halimize, psikolojik durumumuza, düşündüklerimize göre şekilleniyor rüyalarımız. Ama bir süredir aynı rüyayı görüyorum. İlginç geldi. Birine yorumlatmayı düşünüyorum. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz, hisleri güçlü biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…