Hadi bakalim bekliyoruz haberlerini :)Evet
Samsung canım :) yılmadan 1sa pc de ugrastim ve yolladım nihayet :) değer inşallah. ..
canım ,bigisayarda çok kolay, ben paint değil,microsoft office picture da açıp,özelliklerden kesip kırıp, kahve klasörü yapıyorum içince akşam da atması kolay oluyor :)Evet
Samsung canım :) yılmadan 1sa pc de ugrastim ve yolladım nihayet :) değer inşallah. ..
Heh ben de aynen öyle yaptım canımcanım ,bigisayarda çok kolay, ben paint değil,microsoft office picture da açıp,özelliklerden kesip kırıp, kahve klasörü yapıyorum içince akşam da atması kolay oluyor :)
Rezzana canım :) o daha ağır bastı merttenkime gonderdin..mert reikimi?
Atartatart sana mertin fali cikmismiydi hic bende dun denedim onu begendim.canım ,bigisayarda çok kolay, ben paint değil,microsoft office picture da açıp,özelliklerden kesip kırıp, kahve klasörü yapıyorum içince akşam da atması kolay oluyor :)
Bekliyoruz...Rezzana canım :) o daha ağır bastı merttenbu arada 7 kişi vardı ama 45 dk da gelmiş yorummmm! 1 kişi kalmış. Nasıl oluyor yaaa 7 dk mi almış bi fincan hemen dinleyip dönüyorum
Hangı fal türünden atmıştınız..mert hangisinde daha başarılı sizce..Atartatart sana mertin fali cikmismiydi hic bende dun denedim onu begendim.
Kime attın??Evet
Hangı fal türünden atmıştınız..mert hangisinde daha başarılı sizce..
Sence bu akşam açarmı tekrar..mertŞu an kahve atmak için pusuya yattım ama daha önce tarot ve katina baktırmıştım. Tarotta daha iyiydi gibi.
Açmasını umuyorum. Bekliyorum 2 saattir :)Sence bu akşam açarmı tekrar..mert
biryolunvar da emineye ne diyorsunuz kizlar?
Mert iyi bakar kahveye de karta da.
Falsepetinde 150 kağıda bakan bir hatun daha türemiş hayırdır dyrm
biryolunvar da emineye ne diyorsunuz kizlar?
Ben tarot atmistim baskasini denemedim canım.Hangı fal türünden atmıştınız..mert hangisinde daha başarılı sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?