vuhuuuu süper! tebrikler canım
amiiinnnnn :)Teşekkürler hayatım darısı burada kavuşamayan tüm arkadaşlarıma
tebrikler canım,çok sevindim :) bu arada baksanız ya Bir Yolun Var daki Medyum Deniz ile Falalemdeki Deniz Güven aynı kişilermiş gibi geliyo banaKızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
katılıyorum :) he ben sesli sohbet olayını bılmıyorum yafff? :/ yazışmada biraz yavaş ama 10dk lık fal kafadan yarım sa sürdüLaleyi ikk keşfedenlerdenim sitede, o zaman yazılıydı sayfa dolusu yorum yapıyordu 3 kez tarot atmıştım,soınra uzunca bi süre kayboldu, yeni geldi yine 2 kez canlı sohbet yaptık sesli, rahat olabilirsin süre konusunda,hemen başlatmıyor,her sorunu cevaplamadan asla çıkmaz.. kefilim ona :)
Amin canımTeşekkürler hayatım darısı burada kavuşamayan tüm arkadaşlarıma
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin... :)))))Kızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
Kızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
2 kez canli chat baktirdim ne biliyim normal fal daha doyurucu geliyor bana lale hanim canli chatte seslimi fal bakiyor yani birde hislerinemi kartlarami bakar acaba sen onun dediklerini yasadinmi birde canimLaleyi ikk keşfedenlerdenim sitede, o zaman yazılıydı sayfa dolusu yorum yapıyordu 3 kez tarot atmıştım,soınra uzunca bi süre kayboldu, yeni geldi yine 2 kez canlı sohbet yaptık sesli, rahat olabilirsin süre konusunda,hemen başlatmıyor,her sorunu cevaplamadan asla çıkmaz.. kefilim ona :)
tebrikler canım,çok sevindim :) bu arada baksanız ya Bir Yolun Var daki Medyum Deniz ile Falalemdeki Deniz Güven aynı kişilermiş gibi geliyo bana
Amin canım çok teşekkürlerTebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin... :)))))
Teşekkürler hayatım darısı burada kavuşamayan tüm arkadaşlarıma
canlı yazılı da bakıyor,sesli sohbet te yukarı da var tıllayıp etkinleştir,izin ver dediğnde zaten telefonla konuşuyormuş gibi oluyosun.. evet onla acayip bi frekansımız var beni de çok sever.. tarotun anlamlarını onun kadar incelik ve ustalıkla harmanlayanını görmedim.. nitekim süreç hep onun öngördüğü şekilde gerçekleşmiştir :) deneyebilirsin, çok büyük konuşmak istemem ama bunu samimiyetimle söylüyorum o çok farklı bir yorumcu..2 kez canli chat baktirdim ne biliyim normal fal daha doyurucu geliyor bana lale hanim canli chatte seslimi fal bakiyor yani birde hislerinemi kartlarami bakar acaba sen onun dediklerini yasadinmi birde canim
Bikac gundur merak ediyordum onu ama canli diye pek istememistim ama ses olayi guzelmis onu deneyebilirim o zaman tamam canim cok tesekkur ederimcanlı yazılı da bakıyor,sesli sohbet te yukarı da var tıllayıp etkinleştir,izin ver dediğnde zaten telefonla konuşuyormuş gibi oluyosun.. evet onla acayip bi frekansımız var beni de çok sever.. tarotun anlamlarını onun kadar incelik ve ustalıkla harmanlayanını görmedim.. nitekim süreç hep onun öngördüğü şekilde gerçekleşmiştir :) deneyebilirsin, çok büyük konuşmak istemem ama bunu samimiyetimle söylüyorum o çok farklı bir yorumcu..
Yaaaa ckan fal habeleri duymak cok guzel hayirli ugurlu olsun canim :) Bu arada tellweden bilen yok mu
Canım bu evlilik teklifi birden oldu galiba? Beklediğin birşeymiydi??Teşekkürler hayatım. Çok fazla kişiye göndermedim Nesibe Mayıs ayı, Rezzan abla Haziran ayı,
Fal sepeti Miroskas yaz ayları, Tellwe Saraylıya yolladım baharda dedi. Senin anlayacağın net tarih olarak Biryolunvar Medyum Deniz bildi. İnşallah bir aksilik olmaz ya çok heycanlıyım
Kızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
Çok mutlu oldum senin adına. Allah tamamını erdirsin. Mutluluklar
Canım bu evlilik teklifi birden oldu galiba? Beklediğin birşeymiydi??
Çok sevindim canım senin adına.. Walla bizimkiler de tık yok dahaKısa bir süre önce barıştık. Tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk değil.
Teşekkürler hayatım. Çok fazla kişiye göndermedim Nesibe Mayıs ayı, Rezzan abla Haziran ayı,
Fal sepeti Miroskas yaz ayları, Tellwe Saraylıya yolladım baharda dedi. Senin anlayacağın net tarih olarak Biryolunvar Medyum Deniz bildi. İnşallah bir aksilik olmaz ya çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?