Binnaz Abla

tebrikler canım,çok sevindim :) bu arada baksanız ya Bir Yolun Var daki Medyum Deniz ile Falalemdeki Deniz Güven aynı kişilermiş gibi geliyo bana

katılıyorum :) he ben sesli sohbet olayını bılmıyorum yafff? :/ yazışmada biraz yavaş ama 10dk lık fal kafadan yarım sa sürdü sağ olsun

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin... :)))))

Tebrikler Umuscan çok sevindik senin adına

2 kez canli chat baktirdim ne biliyim normal fal daha doyurucu geliyor bana lale hanim canli chatte seslimi fal bakiyor yani birde hislerinemi kartlarami bakar acaba sen onun dediklerini yasadinmi birde canim

2 kez canli chat baktirdim ne biliyim normal fal daha doyurucu geliyor bana lale hanim canli chatte seslimi fal bakiyor yani birde hislerinemi kartlarami bakar acaba sen onun dediklerini yasadinmi birde canim
canlı yazılı da bakıyor,sesli sohbet te yukarı da var tıllayıp etkinleştir,izin ver dediğnde zaten telefonla konuşuyormuş gibi oluyosun.. evet onla acayip bi frekansımız var beni de çok sever.. tarotun anlamlarını onun kadar incelik ve ustalıkla harmanlayanını görmedim.. nitekim süreç hep onun öngördüğü şekilde gerçekleşmiştir :) deneyebilirsin, çok büyük konuşmak istemem ama bunu samimiyetimle söylüyorum o çok farklı bir yorumcu..

Bikac gundur merak ediyordum onu ama canli diye pek istememistim ama ses olayi guzelmis onu deneyebilirim o zaman tamam canim cok tesekkur ederim

Yaaaa ckan fal habeleri duymak cok guzel hayirli ugurlu olsun canim :) Bu arada tellweden bilen yok mu

Teşekkürler hayatım. Çok fazla kişiye göndermedim Nesibe Mayıs ayı, Rezzan abla Haziran ayı,
Fal sepeti Miroskas yaz ayları, Tellwe Saraylıya yolladım baharda dedi. Senin anlayacağın net tarih olarak Biryolunvar Medyum Deniz bildi. İnşallah bir aksilik olmaz ya çok heycanlıyım

Canım bu evlilik teklifi birden oldu galiba? Beklediğin birşeymiydi??

Çok mutlu oldum senin adına. Allah tamamını erdirsin. Mutluluklar

olmaz olmaz sen icini ferah tut, cok heyecanli isler valla ben bile heyecanlandim. Denize bakayim bi gerci yine fal orucindayim ama bakayim bakmaktan bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…