Binnaz Abla

Propanol mertin fallari cikti mi sana acaba.

Mert'in dediklerinin çıkmasından ziyade aklımı okumasını ve karakterimi beni çok yakından tanıyormuş gibi yorumlamasını seviyorum açıkçası. Anı ve geçmişi en iyi bilen falcıdır benim için. Ama falı çıktı mı dersen tarotta söylediği bir kaç şeyi yaşadım. Katinada bir konunun üzerinde çok durmuş ama yaşamadım. Fakat şu an öyle bir durum yaşayabilirim. Yani söylediği şey için ortam oluştu. Çıkıp çıkmayacağı 1 ay içerisinde belli olacak.

rezzan ablaya :) çooook samimi, çok tatlı. durum ve geçmiş analizi harika.baktırdığım en iyi kahve analızıydı diyebilirim. ama verdiği taih çoook ileri, ta eylül ekim. naazz da öyle demişti. çok iyi denenlerden birçoğu ilkbahar dedi. selena direkt aldatacak kesin ayrılık dedi bence benim iş yatacak, ondan tarıh vermıyor kimse olumlu konuşup tarıh vermıyorlar lan hepsi anlaşmış gibi ailesinde bir cadaloz oldugunu,ondan çekindiğini söylüyor

Anladim canim bende begendim merti zaten bir kac falciyla paraleldi fali ama benim tarihlerde uzak baya hayirlisi bakalim.

Atartatart sana mertin fali cikmismiydi hic bende dun denedim onu begendim.
Atartatart sana mertin fali cikmismiydi hic bende dun denedim onu begendim.
Canım,ben merte 2 tarot, 2 katina atmıştım.. biriken fallarımı siliyorum.. en son katinasını dün dinlediğimde durum tespitleri iyiymiş,hatta kurban bayramından en geç iletişim olacak demişti nitekim ondan önce eylül de ve kurban bayramında da iletişim oldu.. katina da ama şunu hissettim biraz kart anlamlarına göre yorumluyor,tarotu yok işte hatırlamıyorum,silmişim:) denenebilir ama yani fal dünyasında saygı duyduğum tek kişi diyebilirim..

Erkek olarak

Binnaz abla hülya demir i bi dene derim

Bende tarot attim dun evet kartlarimdan baya bahsetmis ama hepte olumlu kartlar cekmistim hislerimide katiyorum demis ama falda bana sen adim atabilirsin dedi ama ben atmam peki varmi baska begendigin mert gibi onerebilicegin.

Bende tarot attim dun evet kartlarimdan baya bahsetmis ama hepte olumlu kartlar cekmistim hislerimide katiyorum demis ama falda bana sen adim atabilirsin dedi ama ben atmam peki varmi baska begendigin mert gibi onerebilicegin.
Valla canım artık onbinlerce falcıdan eleye eleye piyasada kalmadılar ki.. Bir yolun var Emine Kurtuluş diyebilirşm,2 kez baktırdım kısa ama Cherry nin dediği gibi komşu teyze kıvamında tam kahve bakımı yapıyo.. öyle kısa ama güzel bakıyo, hımm onun dışınsatellwe de venceremos var hiç detay vermemiştim aöma gayet başarılıydı.. başka duruhaneceyi beğenmedim ( detay vermeden olumlu yorum yapmış,soru cevap kısmında olayı çıplaklığıyla açınca ben haliyle olumsuz noktaları da söyledim,hoop olumsuza döndü,bu ne yaman çelişki dedim anne sonra :)

Binnaz da Lale Gül favorimdir( kızlar da denemiş,onların da beğendiğini okuyunca çok sevindim)
Hira Soydan( çok başarılıydı ancak 15 gün önce çok kısa vade verdiği olayı, 15 gün sonra bi yıla uzattı olayı, eledim)
Gonca Polat ( ben de severim ama,kartların direk yorumunu söylüyo bazen o hoşuma gitmiyor)
Rania ( her yeni falcıda olduğu gibi ilk fal çok hoş,2.sinde hele canlı chat ise sohbete dönüyo)
Hep diyorum bundan sonraki demirbaşlarım ; Saraylı,Nesibe,Selena,Rezzan,Ester,Herra belki Mert ve tabiki binnaz da Lale gül)

canım selin imer'e kahve baktırdın mı? çıktı mı onlar?

Canım emineye bakicam simdi hic dedikleri ciktimi peki birde cok mu olumlu konusuyor peki goncayi bende denedim ama bendede kartlar uzerinden gitmis esteri venusu sarayli ve yagmurla enerjimiz baya tuttu laleyi denemek istedim ama canli chat istemiyorum sen ne fali baktirmistin laleye.

Kızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.

vuhuuuu süper! tebrikler canım

Nişan için tebrik ederim :)

Laleyi ikk keşfedenlerdenim sitede, o zaman yazılıydı sayfa dolusu yorum yapıyordu 3 kez tarot atmıştım,soınra uzunca bi süre kayboldu, yeni geldi yine 2 kez canlı sohbet yaptık sesli, rahat olabilirsin süre konusunda,hemen başlatmıyor,her sorunu cevaplamadan asla çıkmaz.. kefilim ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…