- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Çok sevindim canım senin adına.. Walla bizimkiler de tık yok daha
olmaz olmaz sen icini ferah tut, cok heyecanli isler valla ben bile heyecanlandim. Denize bakayim bi gerci yine fal orucindayim ama bakayim bakmaktan bisey olmaz
cokk sevındımm senın adınaa canımm benımm ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olurrr guzell haberler alıyoruzz bu aralar cokkk hosumaa gıdıyor valla umut oluyorsunuzzİnşallah bir tanem bakalım daha 3 ay var. Ama çok heycanlıyım
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adınaKızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
Canım o direkt kartları yorumluyo falın altında kısa bir derleme yapıyo yani aman aman bişey bekleme. kart yorumlarına netten bakıp kafana göre aynı derlemeyi yapabilirsin ama yine de tercih seninKizlar Kali Lukayi bilen var mi cok ilginc geldi ismi resmen ilgimi cekti :)
Canım o direkt kartları yorumluyo falın altında kısa bir derleme yapıyo yani aman aman bişey bekleme. kart yorumlarına netten bakıp kafana göre aynı derlemeyi yapabilirsin ama yine de tercih senin
Yok canım baktırmadım ama burada baktıran çok arkadaş vardı o konuda en net bilgiyi onlar verebilir :)Canım selin imer'e önceden hiç baktırdın mı? verdiği tarihler çıktı mı?
bende bi kaç arkadaşa sormuştum anları iyi bilmiş benimde bildi ama gelecek en çok merak ettiğim :)Yok canım baktırmadım ama burada baktıran çok arkadaş vardı o konuda en net bilgiyi onlar verebilir :)
:))) inşallah tutar canım. çıkan haberleri okuyunca ağzımız kulaklarımıza geliyo buradabende bi kaç arkadaşa sormuştum anları iyi bilmiş benimde bildi ama gelecek en çok merak ettiğim :)
:))) inşallah tutar canım. çıkan haberleri okuyunca ağzımız kulaklarımıza geliyo burada
İnşallah canım. Dilerim hepimizin falları çıkar ve gönlümüzden ne geçiyorsa gerçekleşirbenimde valla yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor :) ah bi çıksa valla çok mutlu olacağım :)
aminİnşallah canım. Dilerim hepimizin falları çıkar ve gönlümüzden ne geçiyorsa gerçekleşir
tebriklerrKızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
Canımmm tebrik ederim Allah tamamına erdirsinKızlar Medyum Denize tarot atmıştım nişan ne zaman olacak diye Mart ayının ilk haftası demişti. Bugün bizimki Mart ayının ilk haftası nişanı yapalım diye geldi.Dün fal alem Mert ve Biryolunvar Neslişah ta Mart ayı içinde nişan olacak dedi. bakalım bir aksilik olmazsa Mart ayı nişan var.
Canımmm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
O da 2014'ün son fake falcısı olacak sanırım doğruysaArkadaşlar biryolun vardaki medyum denizle fal alemdeki denizin aynı kişi olma ihtimalleri çok yüksek..tanıtım yazıları hemen hemen aynı..şüphelendim yaaa..
Ben sadece ona baktiriyordum. Tamamen olumlu konuşan eylül 2ay sonra baktirdigim falda bir anda oncekkilerin tam aksini iddia etti, kendiyle celistian analizi çok iyi ama o olaydan sonra ben bir daha baktormadim
tebriklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?