Binnaz Abla

canım bende aynı dertten muzdaribim.kendime çok kızıyorum ama sürekli elim gidiyor.Demek çok umutsuz hissediyoruz aslında inançlı bir insanım her açıdan kendimi kötü hissediyorum.kac ayakkabı çanta vs parası verdim sonu yok

aynen canım bende aynı durumdayım takıntılı bı ınsan oldum galıba ıyıce dıbe cekıyo bu fallar bızı :S hıc saglıklı degılız bı arkadasım fal cafe ısletıyodu uzun sure gelen ınsanlara delı gozuyle bakıyolarmış bana anlatmıştı o zaman hıc bır fal merakım yoktu yanı pskolojısı bozuk demek ıstedı kendımı su anda aynen oyle goruyorum yasadıklarımızında etkısı var tabıkı ama bı umut duyup boyle baktırmak gercekten beklemek ınsanı yaralıyo nesıbenın bazı huylarını sevıyorum bana baktırdıktan kısa sure sonra yollama en az 15 gun olsun demıstı para ıcın yapmadıgı belli bende onun dedıklerını yasadım ama bu kader kısmet kımse bılemıyo bol bol dua etmemız lazım pozitif dusunmemız lazım ve sunaa cok ınanırım ben hayatımdada hep oyle oldu bız yasarken farkında olmasakta Allah bızım ıcın en ıyısını nasıb edıyo bısey olmuyosa daha ıyısı olucagı ıcın olmuyo kotu yasadıgımız seyler bızı olgunlaştırıyo bıraz hayatın akısına bırakmamız lazım kendımızı cok hassasız en azından ben oyleyım

neyi yap dedi peki. özel değilse tabi. sonra yapsan olmuyormuy muş.

sevgilim şahsiyetlisi(!) beni eski erkek arkadaşımla ilgili sorgulamıştı seviyorum diyerek zır zır ağlayıp küt diye terk etmişti ben dayanamam sana dönerim diye neyse uzatmayım nesibe dedi ki anlat ona o bıkana kadar anlat inanmaya ihtiyacı var dedi tabi o sıra ilkay gür melek öz(tarotta iyidir) lidya (uyanık şey!!!) ve daha nicesi tornisha elif ışık vs vs arama sorma ya da dmönmeyecek adam dengesiz diyordu!!!!hiç biri ara anlat demedi ki.arkadaşlarım ve ankara falcıları dahil arama sorma dedi işte bi nesibe ara dedi ben öyle bişi yapmadım tabi...ikinci falda nesibe dediğimi yapmamışsın yapsan nesibe evlilik ne zaman diyebilirdin ama şimdi bekle o kafasında çözsün olayı dedi...ve son fal "üzgünüm ama ben dönüş göremiyorum kaderin sizi karşılaştırması için dua et"...öyle de oldu ne aradı ne sordu vefasız unuttu beni (( uyun tavsiyelere içinizden geliyorsa tab

Su cansinin kim oldgna cok takildm ylniz bu kadar herseyi bilemez yazms beyza

Cansın a baktırmaktan son anda vazgeçip Meral saydam a baktırdım.Bilmeden doğru bişey yapmışım

Su cansinin kim oldgna cok takildm ylniz bu kadar herseyi bilemez yazms beyza

aynen kım acaba :S boyle sıtelere guvenp paralarımızı yatırıyoruz sonra bızı kandırıyolar oyle bısey daha olmutu onceden rezzan abla perihan sal yerıne yollamıştı falan fılan ama ayıp gercekten

senin adına üzüldüm, Allahtan ümit kesilmez yinede

aynen kım acaba :S boyle sıtelere guvenp paralarımızı yatırıyoruz sonra bızı kandırıyolar oyle bısey daha olmutu onceden rezzan abla perihan sal yerıne yollamıştı falan fılan ama ayıp gercekten

geçmişle ilgili acayip ama yani..ve serrada yeni geldi o da şaşkına çevirdi.Kim bizi kandırıyor lütfen açıklarmısınız yada bir örnek vs verirmisiniz.Böyle bir sey yapabilirlermi yani..?1 kişi iki profil açabilirmi?

Bu arada dün nesibe sisteme girmeyeceğini söylemişti, ama dün gece yorum yapılmış çok teşekkürler balım diye. nasıl yani geç saatte on line mı olmuş şimdi

Ne baktırdın cnm Meral'e? benim eskiden favorimdi artık kendisine asla baktırmam , hele katinası tamamen sallama kahvede 1-2 şey tutuyor...

Vallahamı? Katina baktırdım cok memnun kalanlar vardı dediklerini yaşayanlar bak üzüldüm simdi

ben bu yazılı fallardan hoşlanmıyorum yaw bir daha yazılı baktırmamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…