- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
kızlar hakkaten maşallah dediğim 3 gün yaşamıyorgeçen kirazeye baktırmak istedim kahveyi bırakmış. chloe yi size tavsiye edecektim ara vermiş yazıyor güleyim mi ağlayım mı. şansım buradan belli işte :)
bu arada haleh hanımla ilgili bana yorum yapacak olan var mı?
bende biraz önce tahaya gönderdim, güya ikinci sıradaydı, birinci sıraya çıktıhazır görmüşken
kızlar hakkaten maşallah dediğim 3 gün yaşamıyorgeçen kirazeye baktırmak istedim kahveyi bırakmış. chloe yi size tavsiye edecektim ara vermiş yazıyor güleyim mi ağlayım mı. şansım buradan belli işte :)
nesibeye baktırdın mı hiç
evet canım bekliyorum zamanı var..
Chloe ara verms off bnde saraylihanima kelbk fali gonderdm skntidan son 5tlmle
Kelebek falı nasıl bişi?
bende biraz önce tahaya gönderdim, güya ikinci sıradaydı, birinci sıraya çıktıhazır görmüşken
kızlar acaba bu fallar bizi gerçek hayattan koparıyor mu? kendimizi iyice kaptırmışız.
bence kopariyorya ne zmana kahve içsem istisnasız o fincanı kapatır oldum. fal manyağıyım. evet evet itiraf ediyorum falkoliğim
Bilge bana çok olumsuz konuşmuştu lütfen paylaşırsan sevinirim.O kadar beylik laflar ettiki bu değil şu değil olmaz diye merak içindeyim canımBiraz önce Bilge'ye tarot gönderdim bakalım ne olacak... pişman mı oldum ne şimdi :s Yorum gelsin yazarım tutarlı olup olmadığını
Dün Meral Saydam a katina baktırdım.Sizce nasıl,dedikleri çıkıyormu?Kendi sitesindeki yorumları inanılmaz olumlu,özellikle katina çok övülmüştü.
tahadan geldi mi yorum nasıl? gelince paylaş.
Bilge bana çok olumsuz konuşmuştu lütfen paylaşırsan sevinirim.O kadar beylik laflar ettiki bu değil şu değil olmaz diye merak içindeyim canım
beni yalnız bırakmadın sağol:)))İtiraf edince en azından daha rahat hissediyor insan kendıni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?