Binnaz Abla

Canım 2 kez ilişki için ,1 kezde iş için baktırdım..ama malesef sadece 1 falı çıkar gibi oldu gerisi olmadı (sadece durumları ve kişileri iyi yorumluyor o kadar...1 de en son tarot'un üzerine hç fal baktırmadım..ama gene hiç birşey olmadı...
Dün bir daha sorayım dedim..Nedir bu diye..Falı aldı..5 saat geçti ne gelen,ne giden mail var ..deli oldum..Madem bakmıycan hemen fal niye alıyon..Sen falı al sonra yürü gitbizde kek gibi bekleyelim..Çok saygısızlık yaptı bana ((
Yöneticilere yazdım..Site süper ya..iade istedim...Fal iadesi mi olsun,karta gerimi yükleyelim paranızı dediler..Kart dedim..5 dakikaya geri gönderdiler parayı...

chloe ara vermiş ama, kiraze devam kahveye sorun yok:)

nesibeye baktırdın mı hiç

Chloe ara verms off bnde saraylihanima kelbk fali gonderdm skntidan son 5tlmle

Dün Meral Saydam a katina baktırdım.Sizce nasıl,dedikleri çıkıyormu?Kendi sitesindeki yorumları inanılmaz olumlu,özellikle katina çok övülmüştü.

kızlar acaba bu fallar bizi gerçek hayattan koparıyor mu? kendimizi iyice kaptırmışız.

Biraz önce Bilge'ye tarot gönderdim bakalım ne olacak... pişman mı oldum ne şimdi :s Yorum gelsin yazarım tutarlı olup olmadığını
Bilge bana çok olumsuz konuşmuştu lütfen paylaşırsan sevinirim.O kadar beylik laflar ettiki bu değil şu değil olmaz diye merak içindeyim canım

beni yalnız bırakmadın sağol:)))İtiraf edince en azından daha rahat hissediyor insan kendıni

hayatımın en kötü dönemlerinde ben hep fala sarılıyorum. ne bileyimm bazen arkadaşa bile anlatınca sanki onu sıkıyormuşum gibi geliyor eşime bile bazen anlatamıyorum. fal iyi ki varsın kötü biliyorum ama napayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…