canım meral hiç favorim olmadı benim
ben bu yazılı fallardan hoşlanmıyorum yawbir daha yazılı baktırmamayı düşünüyorum
eskiden tv de fal bakanlar oluyordu kanalları hatırlamıyorum şimdide var mı acaba
Evet evet sesini duymak başka oluyor.Bende çok bomba bişey olmadığı sürece yazılı baktırmam
seslide bana şey gibi geldi süreyi doldurmak için boş şeylerden bahsedilmiş gibi.yazılı olsa daha çok şey anlatabilir ama tabii sesindeki enerjide önemli yazıdan da bu hissedilmez ay off çok karışık
Vallahamı? Katina baktırdım cok memnun kalanlar vardı dediklerini yaşayanlar bak üzüldüm simdi
seslide bana şey gibi geldi süreyi doldurmak için boş şeylerden bahsedilmiş gibi.yazılı olsa daha çok şey anlatabilir ama tabii sesindeki enerjide önemli yazıdan da bu hissedilmez ay off çok karışık
Hakikaten öyle çok karışık .Ama ben yemin ettim en az eylül sonuna kadar ne yazılı ne sesli baktırmicam.Çünkü öyle bişeyki çorap söküğü gibi sonu yok ,sonu gelmiyor.Bi baktırıyoruz sonra başkası popüler oluyo onada baktırıyoruz,sonra bi yorum geliyo o övülen insanların dediği çıkmamış.Sonra yine başa dönüp iyi yorum almış birilerini bulup olaya aynen devam ediyoruz.Bana bu sistemde en doğru gelen kişinin enerjisinin tuttuğu falcıyı belirleyip hayatındaki kararsızlık yada belirsizlik durumunda yada oda olmadı ayda en fazla bir iki kez terapi gibi tek bi falcıyla iletişim kurmak.Yani en azından ben bundan sonra böyle yapıcam.seslide bana şey gibi geldi süreyi doldurmak için boş şeylerden bahsedilmiş gibi.yazılı olsa daha çok şey anlatabilir ama tabii sesindeki enerjide önemli yazıdan da bu hissedilmez ay off çok karışık
Aynen seslide bi giriş var maşallah üç dakikayı buluyorbi de veda edişi var tabi es geçmemeli arada tavsiye mavsiye derken duymak istediklerimiz 3-4 dakika bir şey 10 dklık falda
bi kiraze 5 dknın dolu dolu hakkını veriyor
Böyle kendi analizimizi yapınca nasıl bir tablo çıkıyor gördüğümüz gibi hiçbir kazancımız yok!!Kendime çok kızıyorum cok..Ben yıllar önce bir fal baktırmıştım o falın üzerine de tanımam.ne dediyse hayatımın tüm dönüm noktalarını yasadım.Bulamıyorum kadını üstünde bile çok durmamıştım..Yıllar sonra çıktı.Gerçek fal böyle bişi!
Bende çok para harcadım fala artık kendimi tutmaya çalışıyorum hiç değilse biraz ara vericem internetten mi baktırdın yoksa normal yaşantında mı ben hiç doğru düzgün falcı bulamıyorum burda
Cansinin fali geldi.. "Nasil yumusak bir dille anlatirim" diye cok dusundum ama bulamadim!! Kendini cok akilli, baskasini saf sanan biri bu fali bakan! Oyle seyler soylemis ki hicbir falcinin bilmesine imkan yok! Beni tanidigina yuzde yuz eminim! Yazili fala tovbe ettirdi beni kendisi! Aslinda kim oldugunu da tahmin ediyorum ama burda soylemeyecegim!
Ancak 1 notum olacak:
Bu forumu okudugunu biliyorum, sunu bil ki ne sesli yorumuna, ne de yazili baktigin bu profile bir daha asla gelmeyecegim!
Öncelikle ortaya bişey atıp kaçmış gibi olduğum için hepinizden özür dilerim. Evden çıkmam gerekmişti, gelir gelmez yazıyorum..
Beni tanıyan tanıyor artık, kimseye kırıcı bir laf söylemek istemem, kimsenin de günahını almak istemem.. Öğlende kim olduğunu tahmin ettiğimi yazmıştım, az önceye kadar da onu tahmin ediyordum, ancak kendisine sorduğumda Cansının kendisi olmadığına dair beni ikna etmeyi başardı.. Bu yüzden o ismi paylaşamam..
Ancak Cansın hakkında hala aynı şeyleri düşünüyorum.. Burayı okuyo, faceden de araştırma yapıyo.. Başka türlü bilme ihtimali gerçekten yok! Benim kıymetlilerim Nesibem ve Rezzan Ablam bile bu kadarını söylemedi bana!
Sayısını bilemediğim kadar çok sayıda fal baktırdım, biliyorsunuz.. İlk defa biri için böyle hissediyorum.. Daha fazla açıklama yapamam affedin.. Ama siz siz olun dikkatli olun bu kadarını söyleyebiliyorum..
canım bende çok şüphelendim ama bildiği şeyler kardeşim ve bende asla faceten bulunacak bbilgiler değil..
Canım bu olasılıkları söylemek icin falci olmaya gerek varmıymış?Valla canım ya ben bi de burda onu övmüştüm hep kahve baktırıyodum ona sonra katina baktırayım dedim aşk için daha detaylı çıkar diye
çok yakında çok yakında dedi aşk itirafı gelecekmiş bana ondanbi de haziranın 22si demişti bi şey olmadı parama yazık ettim Şevvale baktırırdım ona baktırcağıma .. üstelik katinada iyice saçmalamış bi diyo aşk itirafı gelecek,yani o adım atacak ben öyle anlıyorum bu lafından bi diyo sen adım atmalısın sen adım atınca gerçek duygularını söyleyecek...
Daha önce fal baktırdığın kişileri iyice düşün.. Kardeşin de düşünsün.. Ben bu kadına inanmıyorum, güvenmiyorum..
Daha önce fal baktırdığın kişileri iyice düşün.. Kardeşin de düşünsün.. Ben bu kadına inanmıyorum, güvenmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?