Bilge bana çok olumsuz konuşmuştu lütfen paylaşırsan sevinirim.O kadar beylik laflar ettiki bu değil şu değil olmaz diye merak içindeyim canım
kızlar acaba bu fallar bizi gerçek hayattan koparıyor mu? kendimizi iyice kaptırmışız.
oo.. bana da çok beylik lafları olmuştu. hatta bir an kötü bir laf mı edecek demiştim, bana değil tabiki, olaylaraorta şeker falcıdır kendisi biraz daha geliştirmesi lazım sadece.
evet kesinlikle kopuyoruz, nasıl uzak durmam gerektiğini buldum. Hiç internete girmemem gerek. Bu da çok zor
Evet ben yasiyorum dediklerini
Cansinin fali geldi.. "Nasil yumusak bir dille anlatirim" diye cok dusundum ama bulamadim!! Kendini cok akilli, baskasini saf sanan biri bu fali bakan! Oyle seyler soylemis ki hicbir falcinin bilmesine imkan yok! Yazili fala tovbe ettirdi beni kendisi! Aslinda kim oldugunu da tahmin ediyorum ama burda soylemeyecegim! Ancak 1 notum olacak:Bu forumu okudugunu biliyorum, sunu bil ki ne sesli yorumuna, ne de yazili baktigin bu profile bir daha asla gelmeyecegim!
son 6 ayda falcılara harcadığım parayla neler yapardımzaman geçip kendime uzaktan bakınca saçmaladığımı görüyorum online fala verdiğim her kuruşa acıyorum(bide cafe falcıları var ki felaket) elde var sıfır...enerjimiz bozuluyor çünkü olumlu dese bi türlü olumsuz dese bi türlü...paradan geçtim 6 aydır hayatımda falcıların dediği en ufak şey çıkmadı(asıl mevzu ile ilgili) bu işe hala bulaşmamış olan varsa aman uzak dursun
Bilge sacmaliyor bence.....bana fal bile bakmamisti, ogutler, kuantum yasasi vs vsGelecekle ilgili tek cumle soylemis, o da olumsuzdu. Sinirlerimi bozduguyla kaldi.
Baska bir arkadasima da bu is olmaz, senin kaderinde gec evlenmek var zaten, gel yildizname bakalim demisTarot kartindan kaderi nasil anlamis cozemedim, bence zirvaliyor
Kimsenin gelecekle ilgili bir sey bildigi yok bence, bari sacmalayip insanlari sinir etmeyin kardesim
bu internet gerçekten bağımlılık yapıyor.Bir süre kendimi alıkoymuştum şimdi yine başladım bırakmam lazım.taha tavsiyede mi bulundu olacakları mı söyledi.
ne oldu canım birşey mi oldu?
canım çok merak ettim ne oldu.bende de çok acayip şeyleri bildiği için çok şaşırdım neden şüpheleniyorsun bizimle paylaşırmısın?
Cansinin fali geldi.. "Nasil yumusak bir dille anlatirim" diye cok dusundum ama bulamadim!! Kendini cok akilli, baskasini saf sanan biri bu fali bakan! Oyle seyler soylemis ki hicbir falcinin bilmesine imkan yok! Beni tanidigina yuzde yuz eminim! Yazili fala tovbe ettirdi beni kendisi! Aslinda kim oldugunu da tahmin ediyorum ama burda soylemeyecegim!
Ancak 1 notum olacak:
Bu forumu okudugunu biliyorum, sunu bil ki ne sesli yorumuna, ne de yazili baktigin bu profile bir daha asla gelmeyecegim!
kimlere baktırmıştın çok merak ettim.
Cansinin fali geldi.. "Nasil yumusak bir dille anlatirim" diye cok dusundum ama bulamadim!! Kendini cok akilli, baskasini saf sanan biri bu fali bakan! Oyle seyler soylemis ki hicbir falcinin bilmesine imkan yok! Beni tanidigina yuzde yuz eminim! Yazili fala tovbe ettirdi beni kendisi! Aslinda kim oldugunu da tahmin ediyorum ama burda soylemeyecegim!
Ancak 1 notum olacak:
Bu forumu okudugunu biliyorum, sunu bil ki ne sesli yorumuna, ne de yazili baktigin bu profile bir daha asla gelmeyecegim!
bişey olmadı canım sorun da bu hiç bişey olmadı :) beni bilen bilir falsepeti binnaz abla tellwe ankara falcıları derken coştum yani...adam seviyo diyen sevmiyo diyenn başkası yok diyen var diyen beynimi uyuşturdum hayatı kaçırdım marttan beri bi bahar bi yaz geçti farkettim sonbahara gireceğiz...yazık dedim kendime hatalarımın farkına varmam gerek üstüne gitmem gerek ki bi daha yapmayayım...insan hayalindeki adamı karşısında görünce kendisini sevdiğini duyunca şaşırıp hatalar yapıyor amaa olmuyorsa da olmaz artık yoruldum hala hergün ağlıyorum falcı bilmez kızlar hisseder bazısı bazısı da atar...bu böyle tuttu diyenler tesadüf benim de tutan şeyler oluyo hatta derya abla sitesinde bile daha çok tutuyo oradan anlayalım işte fal bi saçmalık...para ve en önemlisi umut tuzağı...ankaradaki falcım ki kendisi 100 liradır o bile bilemiyo geleceği bence artık sadece ona gidiyorum gelecek değil şimdiki fikirlerini duymak için.ha tutmadı derken nesibe dönmeyecek demişti son falda bunu da belirteyim...bu tutmuş oluyo galiba...
anladım canım aslında doğru fallara bağlı kalmamak gerekiyor ama fikir alışverişi güzel en azından fikir veriyor.bende iyice kaptırdım bu aralar bırakmam lazım.nesibenin dedikleri tamamen tuttu dediğin birşey oldu mu?
nesibe yap dedi yapmadım sonra bekle dedi sonra yapmadığın için olmayacak dedi olmadı işte...umut vermedi boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?