Binnaz Abla

emıneye baktırmısmıydın bıtanemm ? hangısıne baktırıyım emıne anladıgım kadarıylaa bır mahalle falcısı havasında serap nasıldı ??

emıneye baktırmısmıydın bıtanemm ? hangısıne baktırıyım emıne anladıgım kadarıylaa bır mahalle falcısı havasında serap nasıldı ??

Ben emineye baktırmamıştım Kardeşimin telefonundan accık para çekip Serap sultana attım beğendim şahsen ben tavsiye ederim ayın onuna kadar mobil ödeme sıfırlanmadan bana fal yok

Ben emineye baktırmamıştım Kardeşimin telefonundan accık para çekip Serap sultana attım beğendim şahsen ben tavsiye ederim ayın onuna kadar mobil ödeme sıfırlanmadan bana fal yok

tamam bıtanem cok sagoll bende bırıne atıyım dıyordum serabı denıyım barı bendee ayy allahım ztn ısımlerı gectı burda kesın zam yapıcaklarr zam olmadann bır degerlendırelım durumu
gelsın faturalar bısey demıyorum en son faturam kalbıme oturmustu buda oturcak heraldee azımlıyımm
sanadaa kıyamam bız ıpın ucunu kacırıyoruzz bıde boylee yenı ısımler cıkıncaa

Emineye baktırmadım. Serap'ın üslubu gayet hoş ve mesafeli. Arım balım peteğim değil.

Kızlarrr emıneye attım 5 gun once ıctıgım bı kahveydı ama eger eskı falcılardan bırı degılse pembe tablocu degılse ben cokkk begendım...hele bır konuda bır nokta atışı varr sok oldum:)) bugune kadar durduk yere kımse dememişti... Bı konuda ufak bı karışıklık olmuş ama okadar da olur ben cok begendım.ama cok olumlu oluncada bı korkuyor ınsan ayy ıyı derler suphe ederız kotı derler negatıf derız haha bızde az alem degılız ha.serap ada attım bakalım gelınce yazıcam.buarada aylınim 2. Yorumu hıcc begenmedım..ılkının aynısını yazmış sasırdım.bırde dun falalmemde soyadı ışık dıe bı kadın var adını unuttum sakın dıyorum..yenı zaten gercekten berbat paranıza yazıkk.

Fincanımın resimlerini güzelce çektim, yükledim, bilgilerimi doldurdum veeeeee limitim dolmuş

Çook sinir oldum yaaa

Tellwe de naazz ve klothoyagmur un falımı yorumlamasını beklemekle tatmin olacağım şimdilik

Ben de beğendim Emine yi

bendede rania ile aynı paralellikte ama gelecek için söylediklerinin imkanı yok yani eskisiyle biteli 1 yıl oldu emineye hiç bilgi vermedim tüm özelliklerini saydı ama imkansız birsey yani

Kızlar bakıyorum da Fal sepeti ,Tellwe derken bu arada Biryolunvar'a sardık. ama epey iyi falcılarla dolmaya başladı.
Suriye den mi geliyor anlamadımki

Serap sultanda biryolunvar'a gelmiş özel değilse biraz açarmısın canım nokta atışları filan varmıydı?

Kızlar bakıyorum da Fal sepeti ,Tellwe derken bu arada Biryolunvar'a sardık. ama epey iyi falcılarla dolmaya başladı.
Suriye den mi geliyor anlamadımki

Birbirimizi teşvik ediyoruz ya. Biri çok beğendim deyince içimiz gıdıklanmaya başlıyor hemen

Kizlar Serap sultanin fali bana kisaydi. Oyle nokta atisi filan da yoktu denebilir. Fincanim cok az cikmisti enerjisinin de bittigi saatteydim galiba. Subat dedi bence imkansiz ama cikarsa yaxarim. Tellwe sedee ye 3 lirayken sanal fincan atmistim onunla ayni tarihi verdi. Selenada olumlu konusmus ama net tarih vermemisti. Son fallarim bunlardi hic olumsuz konusan olmadi ama Sedee cok sasirtti beni kendi icimden dusundugum vazgectigim seyleri soyledi. Cok oumsuzsun azicik olumlu ol demis evet huyum kurusun cok negatif dusunurum hala da oyle dusunuyorum. Ama sedee fiyatini indirjrse bir dusunun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…