Kızlar serap sultan'ın falı gelmiş. Beğendim nokta atışları vardı. 1-2 şey demiş. 1 tanesi büyük ihtimal zamanıyla beraber çıkacak. Durum analizi güzeldi. Benim okuldaki kıskanç cadalozları filan bilmiş. Fiyatı yükselmeden merak edenler varsa denenmeye değer derim.
ben kahve falı atmıştım bu arada.
emıneye baktırmısmıydın bıtanemm ? hangısıne baktırıyımemıne anladıgım kadarıylaa bır mahalle falcısı havasında serap nasıldı ??
Ben emineye baktırmamıştım Kardeşimin telefonundan accık para çekip Serap sultana attım beğendim şahsen ben tavsiye ederim ayın onuna kadar mobil ödeme sıfırlanmadan bana fal yok
emıneye baktırmısmıydın bıtanemm ? hangısıne baktırıyımemıne anladıgım kadarıylaa bır mahalle falcısı havasında serap nasıldı ??
Emineye baktırmadım. Serap'ın üslubu gayet hoş ve mesafeli. Arım balım peteğim değil.
ohhhh tamam o zaman bende bır denıyımm haber verıcem kızlar :)
Nazz ıyımıFincanımın resimlerini güzelce çektim, yükledim, bilgilerimi doldurdum veeeeee limitim dolmuş
Çook sinir oldum yaaa
Tellwe de naazz ve klothoyagmur un falımı yorumlamasını beklemekle tatmin olacağım şimdilik
Aha size bugünün falcısını peşinen söyliyeym. Bu da günün menüsü gibi oldu
Huriser Çetinok bu da yeni başlamış 7,5 tl. Eğer hemen bugün buradan deneyen çıkmazsa ben de deepbluem değilim
Aha size bugünün falcısını peşinen söyliyeym. Bu da günün menüsü gibi oldu
Huriser Çetinok bu da yeni başlamış 7,5 tl. Eğer hemen bugün buradan deneyen çıkmazsa ben de deepbluem değilim
Nazz ıyımı
Ben de beğendim Emine yi
bendede rania ile aynı paralellikte ama gelecek için söylediklerinin imkanı yok yani eskisiyle biteli 1 yıl oldu emineye hiç bilgi vermedim tüm özelliklerini saydı ama imkansız birsey yani
Kızlar serap sultan'ın falı gelmiş. Beğendim nokta atışları vardı. 1-2 şey demiş. 1 tanesi büyük ihtimal zamanıyla beraber çıkacak. Durum analizi güzeldi. Benim okuldaki kıskanç cadalozları filan bilmiş. Fiyatı yükselmeden merak edenler varsa denenmeye değer derim.
ben kahve falı atmıştım bu arada.
Ben emineye baktırmamıştım Kardeşimin telefonundan accık para çekip Serap sultana attım beğendim şahsen ben tavsiye ederim ayın onuna kadar mobil ödeme sıfırlanmadan bana fal yok
Kızlar bakıyorum da Fal sepeti ,Tellwe derken bu arada Biryolunvar'a sardık.ama epey iyi falcılarla dolmaya başladı.
Suriye den mi geliyor anlamadımki
Birbirimizi teşvik ediyoruz ya. Biri çok beğendim deyince içimiz gıdıklanmaya başlıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?