- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Serap sultanda biryolunvar'a gelmiş özel değilse biraz açarmısın canım nokta atışları filan varmıydı?
lale gülarkadaşlar binnaz da pembe tablocu olmayan önerebileceğiniz biri varmı ?
hahha koptum :)))))Kızlar bakıyorum da Fal sepeti ,Tellwe derken bu arada Biryolunvar'a sardık.ama epey iyi falcılarla dolmaya başladı.
Suriye den mi geliyor anlamadımki
şevvaalı merak edıyorum ama bı boş kalmıyor kac gundurşevval erdalmı sızce ranıa mı pembe tablocu olmayan katinada
rania pembe tablocu değil dimi cnm ona göre ona baktırıyım şevval mesgul hepşevvaalı merak edıyorum ama bı boş kalmıyor kac gundurranıa yı begenmıstım canım ben
benimki çok kötüydu beni tarif etmiş benle alakası yok gelecek için olumsuz o kabul tamam , ama hem görüşme var hemde arkadaş olarak kalıcaz bu saatten sonra ne arkadaşı karşımada hemen yeri biri çıkıyo enerjimiz hiç uymadıSerap sultanda biryolunvar'a gelmiş özel değilse biraz açarmısın canım nokta atışları filan varmıydı?
gelecekle ılgılı olumlu konusmakla beraber, an için olumsuzluklardan bahsetmiştı banarania pembe tablocu değil dimi cnm ona göre ona baktırıyım şevval mesgul hep
benimki çok kötüydu beni tarif etmiş benle alakası yok gelecek için olumsuz o kabul tamam , ama hem görüşme var hemde arkadaş olarak kalıcaz bu saatten sonra ne arkadaşı karşımada hemen yeri biri çıkıyo enerjimiz hiç uymadı
2 günmü?2 günde olabılecek bıseymı pekı?Kızlar birde eminenin yakin tarih verdigi kimse varmi bana 1 2 vade demis sonra 2 gun demis ama.
güzelim enerji işi ama ne bileyim bana hiç tutan tarafı yoktu anlıycanTeşekkür ederim Laleciğim
Kızlar birde eminenin yakin tarih verdigi kimse varmi bana 1 2 vade demis sonra 2 gun demis ama.
güzelim enerji işi ama ne bileyim bana hiç tutan tarafı yoktu anlıycan
bencede bekle kafanı karıştırma boşu boşuna yorumlardada biri yazmış zatenBirkaç gün daha bekleyeceğim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?