Binnaz Abla

Serap sultanda biryolunvar'a gelmiş özel değilse biraz açarmısın canım nokta atışları filan varmıydı?

Eski aşk hikayem hüsranla bittiği için eğitim durumumla ilgili yorum istedim ben ama bu aşkımdan vs. De bahsetmişti şaşırdım açıkçası. Ayrıca bilmiyorum bendeki falı uzun ve detaylıydı. Tüm yaşaşayacağım gelişmeleri vs. Bahsetmiş. Falını arttırırsa diye korkudan attım umarım arttırmaz. Fiyatına göre iyi denenebilir Ama enerji meselesi başkasına tamamen tutmayabilir o yüzden yönlendirmek istemiyorum

Son düzenleme:
bu arada dün pıyangodan buyuk ıkramıye çıkmadı dıye bıletlerı yırttım atmışım belki de mılyarderim haberım yok binnaz bırkac gun once 50kredı hedıye etmıstı, bugun baktım 50 daha vermiş ballı mıyım neyim :)))

Emine Hn.olumlu konuşmuş olmasına rağmen pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.karmaşık bir dili olmasının dışında pek nokta atışı diye tabir edebileceğim birşey söylemedi.Birde çelişkili ifadeler kullandı.falın başında utangaç dediği adama ortasında aslında utangaç olmadığını göreceksin demiş .birde atletik adamı göbekli yapmış.Olumlu konuşmuş olmasına rağmen çok beğenmedim.Aylin bende çok daha iyiydi.

Serap sultanda biryolunvar'a gelmiş özel değilse biraz açarmısın canım nokta atışları filan varmıydı?
benimki çok kötüydu beni tarif etmiş benle alakası yok gelecek için olumsuz o kabul tamam , ama hem görüşme var hemde arkadaş olarak kalıcaz bu saatten sonra ne arkadaşı karşımada hemen yeri biri çıkıyo enerjimiz hiç uymadı

Kızlar kızlar emineye fal atmistim simdi okudum ya begendim cok degisik bir durum vardi onu bilmis ona baya sasirdim ama bazi seyleri tam oturmamis gibi falda bu arada bana yakin vadeler vermis kesin konusmus bir durum icin cikarsa burdan bildiririm size ama pek anlamadim yazis tarzini degisik bir anlatimi vardi.

Teşekkür ederim Laleciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…