- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
4Kızlar merhaba, fal orucunu bozduktan sonra iyice cozuttum tutabilene aşk olsun. tellwe de GeleceginSifresii'ni denedim düşük kredili 7 kredi diye hatta buradan bir arkadaşta bana önermişti onu memnun kaldım diye fakat fal orucundayım diye baktırmamıştım ama bir arkadaşıma da ben önerdim hazır düşük kredili dene istersen diye o memnun kalmıştı, bana da rahat battı bi katina attım. Sonuç: Kısa bakıyor fakat durumu çok iyi tespit etmiş beğendim. Ayrıca eminenin para olayıı aynen o da yazmış ve üstelikte şu cümleyle "muhakkak eline toplu bir para geçecek" ısrarlı bir cümle :)) kısacası az kredili ve denenebilir. hani falında şu da alakasız diyebileceğim birşey yoktu ben sadece ilişki ile ilgili sordum ve sorulara da ayrıca özenle cevap veriyor. Sizlerle de paylaşayım istedim
bana soyledıgı hıcbısey cıkmadı zaman gecelı cok oldu
cherry klothoya baktırmısmıydın sen?
Evet valla ilginç en azından kötüysede 7 kredi diye attım katina ama gerçektende doğru tespitti hepsi. yani uyduruk tek bi cümle yoktu dikkatimi çekti. Uzuzun bi fal beklemeyin kısa ama öz cevap veriyor ve soru dışında da varsa bişey söylüyor ki para olayı zaten sorumda yoktu. Sonra soru sorduğunda kesinlikle cevaplıyor soruları bu da bi artı üstelik bu krediye4
Bir iyi falcı daha mı
banada 1 vade demiş bende 1 yılmı diye sormuştum yok o kadar uzun değil demiş ay olarak düşün canım
Ben önermiştim beğenmene sevidim canım..evet kısa ve öz bakıyor,lafı eveleyip gevelemiyor bide ilgili..inş dedikleride çıkar beklemedeyim..Kızlar merhaba, fal orucunu bozduktan sonra iyice cozuttum tutabilene aşk olsun. tellwe de GeleceginSifresii'ni denedim düşük kredili 7 kredi diye hatta buradan bir arkadaşta bana önermişti onu memnun kaldım diye fakat fal orucundayım diye baktırmamıştım ama bir arkadaşıma da ben önerdim hazır düşük kredili dene istersen diye o memnun kalmıştı, bana da rahat battı bi katina attım. Sonuç: Kısa bakıyor fakat durumu çok iyi tespit etmiş beğendim. Ayrıca eminenin para olayıı aynen o da yazmış ve üstelikte şu cümleyle "muhakkak eline toplu bir para geçecek" ısrarlı bir cümle :)) kısacası az kredili ve denenebilir. hani falında şu da alakasız diyebileceğim birşey yoktu ben sadece ilişki ile ilgili sordum ve sorulara da ayrıca özenle cevap veriyor. Sizlerle de paylaşayım istedim
Evet canım sen önermiştin ben iznin olmadan isim vermek istemedimBen önermiştim beğenmene sevidim canım..evet kısa ve öz bakıyor,lafı eveleyip gevelemiyor bide ilgili..inş dedikleride çıkar beklemedeyim..
Canim emine falinda para olayi icin tarih vermismiydi sana.Kızlar merhaba, fal orucunu bozduktan sonra iyice cozuttum tutabilene aşk olsun. tellwe de GeleceginSifresii'ni denedim düşük kredili 7 kredi diye hatta buradan bir arkadaşta bana önermişti onu memnun kaldım diye fakat fal orucundayım diye baktırmamıştım ama bir arkadaşıma da ben önerdim hazır düşük kredili dene istersen diye o memnun kalmıştı, bana da rahat battı bi katina attım. Sonuç: Kısa bakıyor fakat durumu çok iyi tespit etmiş beğendim. Ayrıca eminenin para olayıı aynen o da yazmış ve üstelikte şu cümleyle "muhakkak eline toplu bir para geçecek" ısrarlı bir cümle :)) kısacası az kredili ve denenebilir. hani falında şu da alakasız diyebileceğim birşey yoktu ben sadece ilişki ile ilgili sordum ve sorulara da ayrıca özenle cevap veriyor. Sizlerle de paylaşayım istedim
Her an eline geçmek üzere olan toplu bir para var. bunun haberini alıcaksın ve çok sevineceksin yazmıştı oysa sadece ilişki hakkında soru sormuştum ve o ne var ne yok yazmışCanim emine falinda para olayi icin tarih vermismiydi sana.
Kizlar suan soktayim eminenin dedigi sey cikti suan dun 2 gun icinde demistiiii inanmamistim ama olduuuuuuuu
Canim konusmadigim birisivardi ve durum baya karisikti acikcasi bidaha bir konusma olmaz diyodum ama bugun onunla bir iletisimimiz oldu emine 2gun icinde demis dunude sayarsak bugun 2 valla nasil denk geldi anlamadim ben.Canım çok özel bir şey değilse kısa bir şey söylermisin
Beni de şaşırttı valla :))) karman çorman yazıyo, konudan konuya atlıyo ama isabetli bakıyo :))Bu arada adimi ben atmadim karsi tarafin yaptigi bir sey ama tuttu valla soktayim.Emine demekki yakin gelecegi tutturuyor karsi tarafin dusuncesini biliyor diye dusunuyorum dun yazmistim ama cikmaz diyodum.
ya kızlar farkındaysanız tesadüfmu ama eminenin falları jet hızıyla çıkıyor yahu :)Canim konusmadigim birisivardi ve durum baya karisikti acikcasi bidaha bir konusma olmaz diyodum ama bugun onunla bir iletisimimiz oldu emine 2gun icinde demis dunude sayarsak bugun 2 valla nasil denk geldi anlamadim ben.
Bu arada adimi ben atmadim karsi tarafin yaptigi bir sey ama tuttu valla soktayim.Emine demekki yakin gelecegi tutturuyor karsi tarafin dusuncesini biliyor diye dusunuyorum dun yazmistim ama cikmaz diyodum.
Bu arada adimi ben atmadim karsi tarafin yaptigi bir sey ama tuttu valla soktayim.Emine demekki yakin gelecegi tutturuyor karsi tarafin dusuncesini biliyor diye dusunuyorum dun yazmistim ama cikmaz diyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?