Binnaz Abla

Kızlar merhaba, fal orucunu bozduktan sonra iyice cozuttum tutabilene aşk olsun. tellwe de GeleceginSifresii'ni denedim düşük kredili 7 kredi diye hatta buradan bir arkadaşta bana önermişti onu memnun kaldım diye fakat fal orucundayım diye baktırmamıştım ama bir arkadaşıma da ben önerdim hazır düşük kredili dene istersen diye o memnun kalmıştı, bana da rahat battı bi katina attım. Sonuç: Kısa bakıyor fakat durumu çok iyi tespit etmiş beğendim. Ayrıca eminenin para olayıı aynen o da yazmış ve üstelikte şu cümleyle "muhakkak eline toplu bir para geçecek" ısrarlı bir cümle :)) kısacası az kredili ve denenebilir. hani falında şu da alakasız diyebileceğim birşey yoktu ben sadece ilişki ile ilgili sordum ve sorulara da ayrıca özenle cevap veriyor. Sizlerle de paylaşayım istedim

4

Bir iyi falcı daha mı

4

Bir iyi falcı daha mı
Evet valla ilginç en azından kötüysede 7 kredi diye attım katina ama gerçektende doğru tespitti hepsi. yani uyduruk tek bi cümle yoktu dikkatimi çekti. Uzuzun bi fal beklemeyin kısa ama öz cevap veriyor ve soru dışında da varsa bişey söylüyor ki para olayı zaten sorumda yoktu. Sonra soru sorduğunda kesinlikle cevaplıyor soruları bu da bi artı üstelik bu krediye

Ben önermiştim beğenmene sevidim canım..evet kısa ve öz bakıyor,lafı eveleyip gevelemiyor bide ilgili..inş dedikleride çıkar beklemedeyim..

Ben önermiştim beğenmene sevidim canım..evet kısa ve öz bakıyor,lafı eveleyip gevelemiyor bide ilgili..inş dedikleride çıkar beklemedeyim..
Evet canım sen önermiştin ben iznin olmadan isim vermek istemedim gerçekten de öyle hem kredisinin az olması da hani tutturamazsa da zaten az kredi dedirtecek cinsten ama alakasız tek cümle yazmamış aferini kaptı yani

Canim emine falinda para olayi icin tarih vermismiydi sana.

binnaz da katina baktırcağım pembe tablocu olmayan varmı şuana kadr kime baktırdıysam pembe tablocu olmayan önerirsiniz ??

Canım çok özel bir şey değilse kısa bir şey söylermisin
Canim konusmadigim birisivardi ve durum baya karisikti acikcasi bidaha bir konusma olmaz diyodum ama bugun onunla bir iletisimimiz oldu emine 2gun icinde demis dunude sayarsak bugun 2 valla nasil denk geldi anlamadim ben.

Bu arada adimi ben atmadim karsi tarafin yaptigi bir sey ama tuttu valla soktayim.Emine demekki yakin gelecegi tutturuyor karsi tarafin dusuncesini biliyor diye dusunuyorum dun yazmistim ama cikmaz diyodum.
Beni de şaşırttı valla :))) karman çorman yazıyo, konudan konuya atlıyo ama isabetli bakıyo :))

Canim konusmadigim birisivardi ve durum baya karisikti acikcasi bidaha bir konusma olmaz diyodum ama bugun onunla bir iletisimimiz oldu emine 2gun icinde demis dunude sayarsak bugun 2 valla nasil denk geldi anlamadim ben.
ya kızlar farkındaysanız tesadüfmu ama eminenin falları jet hızıyla çıkıyor yahu :)

Ayy
Bu arada adimi ben atmadim karsi tarafin yaptigi bir sey ama tuttu valla soktayim.Emine demekki yakin gelecegi tutturuyor karsi tarafin dusuncesini biliyor diye dusunuyorum dun yazmistim ama cikmaz diyodum.

Ayyy super haber :) cok sevindim :) bendede eski esim cok yalanciydi,onu soylemisti..

üye olduğumdan beri BİNNAZ ABLA yı görüyorum ama hiç gelip bakmadım..bir bakayım dedim bu yeni yılda :)) neler oluyor burda ne tarz bir yer :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…