- 23 Ağustos 2012
- 52.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.957
- 898
Bende cok sevincliyim canim hatta dun yazdim foruma ama kesin patlicak diyodum ama oldu valla.
Kesinlikle sallamasyon benimki oyleydi vallaAy üzüldüm ya o zaman benimki de sallamasyonEmine bekle beni ben geliyorum
Cherrycim tek bir şekilde patlamaz o da eğer sana süre verdiyse ahanda buraya yazıyorum seni buradan telli duvaklı uğurlarız ben onu anladım :))) bana bir konuda tarih vermiş bakalım o bi çıksın buradan haykıracam. para konusu dediğim gibi zaten benim sormadığım bişeydi ve her an dedi valla haberi ilk 24 saatte geldi :))Emine bana patlar, bana evleniceksin yazmış
Yakin gelecegi tutturuyor galiba bana ilerisini goremiyorum daha demis falda sana nasil gormus yaaaa niye bana yokEmine bana patlar, bana evleniceksin yazmış
Ya bana oyle yakin ve net bir zaman soylememisEvet falin basi sonu bir tuhafti ama sonunda 2gun demisti :)
Kesinlikle sallamasyon benimki oyleydi valla
Morrigan nedense ben sana hiç kıyamıyorum yaaaYa ne bozuyon moralimi
Cherrycim tek bir şekilde patlamaz o da eğer sana süre verdiyse ahanda buraya yazıyorum seni buradan telli duvaklı uğurlarız ben onu anladım :))) bana bir konuda tarih vermiş bakalım o bi çıksın buradan haykıracam. para konusu dediğim gibi zaten benim sormadığım bişeydi ve her an dedi valla haberi ilk 24 saatte geldi :))
Canim herkesin fali sallamasyon degildir.aksamda yazdim kotununde kotusuydu bende seninki oyle olmayabilir insallah degildirYa ne bozuyon moralimi
Morrigan nedense ben sana hiç kıyamıyorum yaaaüzülme sen iyi düşün iyi olsun
Zam yapmadan gonderin kizlar yakindir cunkudıgerrr dedıgı cıkarsaa ben dugundee gobecıklerr atıcamm asılllben yollıycaktım sımdı kadını doldurmusuzzz
bana da 3 vade demiş emine ablaYa bana oyle yakin ve net bir zaman soylememis3 vade demis,max.aydir heralde
Selena atiyim sana bir bak valla bana net yazmis 2gun icinde diye.Ya bana oyle yakin ve net bir zaman soylememis3 vade demis,max.aydir heralde
İnşallah canım benim :) ayrıca fal baktırmak için sarfettiğin yollar ve çabalar takdire şayan :))))))))))) dilerim herşey istediğin gibi olur canım :))Teşekkür ederiim iyi düşünlerin içinUmarım her şey gönlümüzce olur
İnşallah canım benim :) ayrıca fal baktırmak için sarfettiğin yollar ve çabalar takdire şayan :))))))))))) dilerim herşey istediğin gibi olur canım :))
Cherrycim tek bir şekilde patlamaz o da eğer sana süre verdiyse ahanda buraya yazıyorum seni buradan telli duvaklı uğurlarız ben onu anladım :))) bana bir konuda tarih vermiş bakalım o bi çıksın buradan haykıracam. para konusu dediğim gibi zaten benim sormadığım bişeydi ve her an dedi valla haberi ilk 24 saatte geldi :))
Sus!!! Emine diyosa öyledirKız sevgilim falan yok ne evlenmesi
Cok merak ettim tarzını. Özel değilse bana da atabilir misiniz? Bu günlerde yine kafam karışık.Canim yolluyumde bak begenmessen atma bosuna tarzi cidden farkli geldi bana cunku.
Canim yolladim biraz karisik anlatimi bir bakarsin.Cok merak ettim tarzını. Özel değilse bana da atabilir misiniz? Bu günlerde yine kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?