- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Gerçekten de lalecim o kadar popüler falcıların veridikleri zamanları çile doldurur gibi beklerken komşu teyze tadındaki emine patır patır tutturuyo süre verdiğinde :)))ya kızlar farkındaysanız tesadüfmu ama eminenin falları jet hızıyla çıkıyor yahu :)
online fal tecrübelerimizi paylaşıyoruz :)üye olduğumdan beri BİNNAZ ABLA yı görüyorum ama hiç gelip bakmadım..bir bakayım dedim bu yeni yılda :)) neler oluyor burda ne tarz bir yer :)))
hem fincan resimleri, hem tarot, katina vs.fincan resimleri falan mı :)))))
Bende cok sevincliyim canim hatta dun yazdim foruma ama kesin patlicak diyodum ama oldu valla.Ayy
Ayyy super haber :) cok sevindim :) bendede eski esim cok yalanciydi,onu soylemisti..
Evet falin basi sonu bir tuhafti ama sonunda 2gun demisti :)Beni de şaşırttı valla :))) karman çorman yazıyo, konudan konuya atlıyo ama isabetli bakıyo :))
Kizlar ben seraba attim dayanamadim keske emineye yollasaymisimbegenmedim yani burc yorumu gibi olmuss hic begenmedim gayet havada kelimeler bir nolta atisi yok ama bak hakkini yemiyim cok fal baktiriyorsuniz diye tuturmus hahahah :) yok kizlar tavsiye etmiyorumm acikcasii begenmedim oylee bilmis diyebilcegim bisey yok burc yorumuyla girmiss olaya sonra mantikli biseyle kapatmiss :) bu arada bu emineyi anlattiginiz kadariylaa fal alemdeki kadina benzettim adini unuttum kizlar siz anlayin artik :):)
Yok kuzumm sana belki bilmistir ama burc yorumu gibi geldi yani bu kadar faldan sonra anliyoruz kimin iyi olup olmadigini yani dedigi seyler oyle ahim sahim degildi falimi arkadasimada yolladim gayet herkesin yapabilcegi bir yorumdu ama sende tuturmustur belki eminedee birden hortladi reklam olmasindan tirstim ama bilen guvendigim arkadaslarima cikmis bi kac seyi ayy yollamak istemiyorumm :):) tutamiycamm kendimi ondan korkuyorum :):)Ay üzüldüm ya o zaman benimki de sallamasyonEmine bekle beni ben geliyorum
Yok kuzumm sana belki bilmistir ama burc yorumu gibi geldi yani bu kadar faldan sonra anliyoruz kimin iyi olup olmadigini yani dedigi seyler oyle ahim sahim degildi falimi arkadasimada yolladim gayet herkesin yapabilcegi bir yorumdu ama sende tuturmustur belki eminedee birden hortladi reklam olmasindan tirstim ama bilen guvendigim arkadaslarima cikmis bi kac seyi ayy yollamak istemiyorumm :):) tutamiycamm kendimi ondan korkuyorum :):)
Canim belki begenmessin emineyi degisik bir tarzi var falin tutmayan seylerde var anda ama begenende cok :)Yok kuzumm sana belki bilmistir ama burc yorumu gibi geldi yani bu kadar faldan sonra anliyoruz kimin iyi olup olmadigini yani dedigi seyler oyle ahim sahim degildi falimi arkadasimada yolladim gayet herkesin yapabilcegi bir yorumdu ama sende tuturmustur belki eminedee birden hortladi reklam olmasindan tirstim ama bilen guvendigim arkadaslarima cikmis bi kac seyi ayy yollamak istemiyorumm :):) tutamiycamm kendimi ondan korkuyorum :):)
bana atarmısın?Kizlar birde sarayli bir iletisiminiz olcak demisti ama sure vermemisti mertte iletisiminiz devam edicek demisti birde rezzan abla aralik bitmeden demisti iletisim icin yagmurda sen bekle o adim aticak demisti ama net tarih veren yoktu emine disinda.Merak edene eminenin falini atabilirim.
Simdi atiyorumm.bana atarmısın?
özel mesaj attım canım sana.Kizlar birde sarayli bir iletisiminiz olcak demisti ama sure vermemisti mertte iletisiminiz devam edicek demisti birde rezzan abla aralik bitmeden demisti iletisim icin yagmurda sen bekle o adim aticak demisti ama net tarih veren yoktu emine disinda.Merak edene eminenin falini atabilirim.
Simdi atiyorumm.
Canim yolluyumde bak begenmessen atma bosuna tarzi cidden farkli geldi bana cunku.kuzumm banada atabılırmısın bende en son ona baktırıp bı kac ay ara vermek ıstıyorumm ınsallahhh yanı =)))))
ayrıcaa canım seraptan daha cok begenıcegıme emınım cunku dedıgım gıbı yanı gazetede burc yorumunu okusam daha ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?