Binnaz Abla

ya kızlar farkındaysanız tesadüfmu ama eminenin falları jet hızıyla çıkıyor yahu :)
Gerçekten de lalecim o kadar popüler falcıların veridikleri zamanları çile doldurur gibi beklerken komşu teyze tadındaki emine patır patır tutturuyo süre verdiğinde :)))

Serap sultanla 8 gün dayancam mecburen ben ( Baktırıp beğenen varsa söylesin bende boşuna umutlanmıyım

Binnaz Abla, tellwe, falalem falan derken yeni moda oldu Biryolunvar. Ama kaliteli falcılar var sevdim orayı tasarımı da güzel

Kizlar ben seraba attim dayanamadim keske emineye yollasaymisim begenmedim yani burc yorumu gibi olmuss hic begenmedim gayet havada kelimeler bir nolta atisi yok ama bak hakkini yemiyim cok fal baktiriyorsuniz diye tuturmus hahahah :) yok kizlar tavsiye etmiyorumm acikcasii begenmedim oylee bilmis diyebilcegim bisey yok burc yorumuyla girmiss olaya sonra mantikli biseyle kapatmiss :) bu arada bu emineyi anlattiginiz kadariylaa fal alemdeki kadina benzettim adini unuttum kizlar siz anlayin artik :):)

Kizlar birde sarayli bir iletisiminiz olcak demisti ama sure vermemisti mertte iletisiminiz devam edicek demisti birde rezzan abla aralik bitmeden demisti iletisim icin yagmurda sen bekle o adim aticak demisti ama net tarih veren yoktu emine disinda.Merak edene eminenin falini atabilirim.

Ay üzüldüm ya o zaman benimki de sallamasyon Emine bekle beni ben geliyorum

Ay üzüldüm ya o zaman benimki de sallamasyon Emine bekle beni ben geliyorum
Yok kuzumm sana belki bilmistir ama burc yorumu gibi geldi yani bu kadar faldan sonra anliyoruz kimin iyi olup olmadigini yani dedigi seyler oyle ahim sahim degildi falimi arkadasimada yolladim gayet herkesin yapabilcegi bir yorumdu ama sende tuturmustur belki eminedee birden hortladi reklam olmasindan tirstim ama bilen guvendigim arkadaslarima cikmis bi kac seyi ayy yollamak istemiyorumm :):) tutamiycamm kendimi ondan korkuyorum :):)

Özelden bir şeyler yazabilirsin mesela Ya umarım zam yapmaz ya

Canim belki begenmessin emineyi degisik bir tarzi var falin tutmayan seylerde var anda ama begenende cok :)

bana atarmısın?

özel mesaj attım canım sana.

Canim yolluyumde bak begenmessen atma bosuna tarzi cidden farkli geldi bana cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…