Binnaz Abla

kızlar medyum denızın profılınde bırısı yoruma ılkayın soyledıklerı cıktı yazmıs medyum deniz ilkaymı acaba?

Canllarrrr :) hepinizi öncelikle sevgiyle kucaklıyorum,yeniyılınızı kutlayıp,Mevlid kandilinizin hayırlar getirmesini dilerim.. böyle bir mübarek gecede Allah affetsin yine fal konuşuyoz ama napah hacılar dertrliyiz,kederliyiz nalet aksi,şeytan mendaburuslar ytüzünden netyse :)
son sayfaları okudum,Emine dediğiniz gibi ben de çok ucuzken baktırmış,kısa olmasına etkilenmiştim.. konudan konuta atlıyor hatta bana da ütü yapmayı ya çok seviyorsun ya hiç sevmiyorsun demişti hakikaten de nefret ederim kumaş pant bile ütüsüz giyerim o kaaaa , o değil 2 yorumda da bana da tarih verdi ve olumluydu hatta ben sanırım konuyu tam anlayamadın bu kadar olamaz demiştim,yo aynen öyle olumsuz görsem söylerdim inan demiş ki binnaz,falalem,tellwe gibi falcılarda favorim olan kişiler gibi o da 2 kişi arasında kararsız kalacağımı söylemiş.. benim ocak şubat mart nisan gibi belli olacak.. bakalım..
ha bir de çok mutluyum taaaa geçen yıl şubat ayında ankarada fal baktırdığım biri vardı,fincanı açar açmaz noktalar atışlar demiştim.. sonra kaç kere gittim bulamadım.. forumlara yazdım.. kızılayı aradım taradım.. şuan Ankaradayım.. tesadüf bi gideyim dedim ilk bulduğum yere; hatta öncesinde az daha 50 tl ye medyumların medyumu nur a baktıracaktım.. anaa bi baktım benim hatun gelmiş, o beni hatırlaömadı.. tekrar baktı kahve+kATİNA yine aynı isabet yine aynı öngörüler ve malum yine 2 kişi arasında kalacağım benzer tarihler.. şu durumda yeni yıl tarih öngörüleri,nde benim de fav. larım ;Lale Gül,Şevval ERDAL,Selena,Saraylı,Fama,Selin İmer,Rania /-( sayılbilir), Nesibe oldu diyebilirim.. çünkü bunlara aynı konu üzerine çok kez bakım yaptırdım kartlara göre tamamıyle ağız değiştirip dönenlerden değil,sadece gidişatı ona göre yönlendirenler bunlar olmuştur ha bir de tabiki Ankaradaki falcım
ama şunu itiraf etmeliyim ; ya yeni yıl psikolojisi ya da artık verilen sürelerin yaklaşmasıyla benim de fal baktırma hevesim azaldı..en azından daha gerçekçi oluyoruz deneyimlerle.. nasipse el getirir,yel getirir,sel getirir ; değilse el götürür,yel götürür,sel götürür hesabı..
note : çıkan olumlu fal haberleri de ayrıca çok mutlu etti :)

geçen günnkü promosyom falım gelmiş. treas...ilk kez denk geldi ve sımdıye kadarki en ıyı promosyon faldı dıyebılırım. hele ki merilin ve akila nın sacmalıklarından sonra yalnız treasın ilk cümleyi okuyunca koptum tövbe bismillah dedim noluyor aynen kopyalıyorum kızlar :)
Ey kahvenin piri yemenli kahveci dede mübareği giriver şu fincana da fetheyle porselenimizi.

Canımmmmm bulmana sevindim. Gözünü seveyim şu cafeyi bana tekrar söyler misin. Ankara'da bi tane elle tutulur falcı yok. Belki ben de giderim çok merak ettim

yine bulmuşsun antin kuntin birini

Nerede bu ankaradaki falcı ve ne kadara bakıyor bi yazar mısın canım :) Kızlar yeni yılda fal baktırmayacağım demiştim ya BAKTIRACAĞIM. napıyım hayat yormayaydı baktırmazdım. Sınavım açıklandı. İkinci kez kıyıdan kaldım. Artık baktırıyorum ve fal baktırdım olumsuzlastılara inanmıyorum dertliyim kederliyim baktıracağım

su anda sınırım tepemde ve aglamaktan helak olmus bı haldeyımm
ama benı guldurdun
tovbee tovbeeeee o neymıss beee
bu falcılarda bızı gaza getırmek ıcınmıdır nedır boylee degısık trıplere gırıyorlar

Bir yolun varda falı iptal edemiyormuyummmmm yaaa aaaaa ne saçmaaa

Binnaz Abla da katina veya tarotta önerebileceğiniz biri var mı Lale Gül e gönderdik falı iade ettiler ( Kerem Avşar ve Ranıa Hadwa ya yakın zamanda baktırmıştım )

Binnaz Abla da katina veya tarotta önerebileceğiniz biri var mı Lale Gül e gönderdik falı iade ettiler ( Kerem Avşar ve Ranıa Hadwa ya yakın zamanda baktırmıştım )
Katina gonca polat önerebilirim yine de son karar senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…