Binnaz Abla

oncelikle yazim biraz uzun umarim size yardimci olabilirim.benim fal maceram 2013 eylul ayinda basladi ilk falida
Falsepetinden NESIBEye attim.herseyi gayet guzel bildi.sonra ben bir yil icinde en az ayda bir olmak uzere 20 nin uzerinde fal atmisimdir.benm iliskim devam ederken gayetguzel yprumlar yapiyodu tutuyodu
sonra biz ayrildik biraaya kalmaz barisirsn dedi bir ay gecti yok ben yne fal attim hani olmadi gbisinden evirdi cevirdi zaten agzi baya iyi laf yapiyor.masallah diyeyim yne.D snra dedi 2 aya kalmadan yine yok..bana 9 dklik falin tamaminda ben sana ustune gitme demistm demistim dyor hic sonuc vermiyor cunku 2 dir patliyo dedikleri aslnda bende yuzune vurmak icin fal atiyodum snra bana kasim gbi karsilasacaksiniz dedi ne karsilasmane bisey ztn fiyatini da 40 yapmis nesibe bitti gitti yani 1. dersimi almis oldum ben...giden param 500 civari bir senede..

haram olsun onlara paraların

Fal sepeti 2.dersim ZEUS bu kadna ilkkez subatta baktirmistim 2014 de. ve ozaman bana inanilmaz olumli knusmustu sevglmle ayriydik bana suan ble seni dusunuyor demisti ve bz o faldan bir gun sonra baristik.ben dedim tamm bu sefer buldm birdaha ki ayrilikta bn yne o kadina baktirdim defalarca defalarca aylar boyu zan verp durdu 4 ay bynca ay hazrn ay temmz bekle bekle dur sonuc bu da fiss.... Bunun disinda FALSEPETINDEN:hale,ayda,melih,alex,mikroskos mudur nedir o,ayisigin hepsi hepsi fisss..hicbirinin zamani tutmadi...yalan hepsi..ztn falsepetinde baska adam da yok ben hepsini bizzat denedim en iyisi nesibeydi o da artik bozdu ki 4 kere daha belki duzelir dye baktormistim ....

binnaz abla da da nerdeyse herkese baktirdim dedikleri NET olarak kesin cikmayanlar yani verdikleri taroh coooooktan gecenler: asude, meral saydam,muge aydin,pia,gonca polat, bade, kerem avsar((bu adam bildgn sana soru soruyo dedgnden yorum yapiyo bana dediki eski erkk arkdsnn hayatinda biri varmi sanirim dedim aa evt canim varmis dedi gulermisim aaglarmisn hey allahim(!))) sonracigima serra abla malesef cok iyi knusur ama 2 fal ust uste at bambaska seyler der terapi niyetine gidin knusun ama fal cıkss ..eylul acar var ocagn basi dedi bugn yarn yazmasi gerek ama bu da olmayack belli simdiden... esin var lahvede o sevglmn adyla okudgm bolumu bildi bariscaksiniz dedi 10 gunlul surede eylulle ayni zaman iste bir haftaya kesin cikmayanlara eklicem onu da hayirlisi.. simer mi simge mi imer var bde ona baktirdm ocak sonu dedi bekliyrum bakalim birde deniz devrim var o da sabata kadr dedi garip tarafi hepsi de ayni tarihleri veriyor amagecmiste de byle oldu sonra cikmiyor iste..bende daha yemim ettim omru hayatmda baktirmicam diye

kızlar geldim! ayrıldık kaynanam sorun cıkarıyordu sürekli beni sahipsiz görüyordu bunları ağlayarak yazıyormm şimdi ama hani babam hayattayken pek ilgilenmezdi sonra da vefat etti ama gölgesi yeterdi neyse kaynanam bunu sorun ediyordu sanki ben sahipsizmişim gibi!!! sürekli bir havalar! beni büyütecekmiş de bilmem ne! benimki pek dinlemiyordu başlarda ama bir baktım bir değişti kıvırdı bişiler oldu! sonrada ayrıldık bunu bu ayrılığın olacağını yiğitte nesibede birde selenada söylemişti üçüde kırmamaya çalıştı ama söylemişlerdi tekrar barışma olacakta dediler ama bilmiyorum!! o anası yüzünden gerçekten cok öfkeliyim konuşmuyoruz şimdi istanbuldaki ablamı aramış zezi nasıl diye onla arası bekar ablamdan daha iyi oda pek terslememiş biraz daha iyiyimm ama yinede zoruma giden çok şey var başınızı ağrıttım kızlar yazayım dedim! allah bizi mal erkeklerden ve su fal illetinden kurtarsın

Kizlar bugun itibariyle Ilkayin soyledigi bir olay aynen oldu.O ihtimali soylemisti,sevgilisi meselesi degil baska birsey.Ayrica emine kurtulusunda cikti,3 saat icinde veya 3 gun icinde demis falda,bugun oldu dedigi..
ya bu emine dediginU hangi sitede acaba.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…