- 21 Aralık 2014
- 43
- 46
- 18
- 53
Ben de baktırmamıştım o yüzden daha da bi güven verdi yani bana dair eski bilgi yok onda :)))Ben famaya hic baktirmadim bence rahatliyabiliriz kizlaraylin beni en cok sasirtan falci oldu bugune kdr
var burada baktıranlar yani tam yorumlar için tarama yaparsan karşına çıkacaktırEster Kira ya baktıran var mı acaba varsa hangisinde daha iyi bu saat oldu bir falcı bulamadım kendime
oncelikle yazim biraz uzun umarim size yardimci olabilirim.benim fal maceram 2013 eylul ayinda basladi ilk falida
Falsepetinden NESIBEye attim.herseyi gayet guzel bildi.sonra ben bir yil icinde en az ayda bir olmak uzere 20 nin uzerinde fal atmisimdir.benm iliskim devam ederken gayetguzel yprumlar yapiyodu tutuyodu
sonra biz ayrildik biraaya kalmaz barisirsn dedi bir ay gecti yok ben yne fal attim hani olmadi gbisinden evirdi cevirdi zaten agzi baya iyi laf yapiyor.masallah diyeyim yne.D snra dedi 2 aya kalmadan yine yok..bana 9 dklik falin tamaminda ben sana ustune gitme demistm demistim dyor hic sonuc vermiyor cunku 2 dir patliyo dedikleri aslnda bende yuzune vurmak icin fal atiyodum snra bana kasim gbi karsilasacaksiniz dedi ne karsilasmane bisey ztn fiyatini da 40 yapmis nesibe bitti gitti yani 1. dersimi almis oldum ben...giden param 500 civari bir senede..
medyum denızde ıyıEster Kira ya baktıran var mı acaba varsa hangisinde daha iyi bu saat oldu bir falcı bulamadım kendime
ayyy canim siz uzak durun yeterli ben bnu hakettim ztnharam olsun onlara paraların
medyum denızde ıyı
Acaba neyi bekliyor bakmak icinEMİNEEEE BEN SANA SAATİ KURUP KALKACAM
haram olsun ne bacım ya aklımız var baktırmayalım suç bizde zaten haram fal yani günaha girip üstüne bide beddua edipp günahı katlamayalım oda fazla günah zaten kendimi bataklıkta hissediyorumharam olsun onlara paraların
ya bu emine dediginU hangi sitede acaba.sKizlar bugun itibariyle Ilkayin soyledigi bir olay aynen oldu.O ihtimali soylemisti,sevgilisi meselesi degil baska birsey.Ayrica emine kurtulusunda cikti,3 saat icinde veya 3 gun icinde demis falda,bugun oldu dedigi..
ya selin bana da iki kisi arasnda kalcam diyo ortada bir kisi bile yok.s..d.DAnkarada bakan kişi kim? Nerde bakıyor?
bence seni elinde goruyomus benden gidemez biraz saf oldnu dusunuyoda olabilir balik denince ben bnu anladim canimBalık burcu gibimi görüyor demek istedi acaba? Değişik olmuş
ya bu emine dediginU hangi sitede acaba.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?