Binnaz Abla

Kızlar peki binnaz abla müge aydin hakkinda bi fikri olan var mi
canim ben baktirdim mugeye 3 kere ilk falinda ocak basinda bulusacaksnz dedi sakib sen arama dedi snra ki falimda da srn ara dyo al ocak basi olan biten yok ve ztn tutarsz..

kerem avsara bende basktirmistim ya sallamasyon o adam sitenin en kotulerinden o puanlara aldanmayn arkdslar

Arkadaşlar eylul acara daha once fal baktiran var mi? Beni o kadar umutlandirdi ki, acaba herkese umut mu dagitiyor merak ettim
ben de baktirdim canim bu gunleri vermisti tarih olarak ama bence olumsuz gordugunu de dyr drmkki falimiz olumlu ama patlarsa yazcam

Haydaaaa olayı net bilmesem de şu yazdıklarından dolayı sinir oldum. Özellikle erkek annelerinin bu tavırları adamı hasta ediyor hakikaten ama buna fırsat veren bir erkekte ne kadar kendi kurduğu aileye sahip çıkabilir ki canım Lütfen kendini perişan etme, elbette benim için yazıp çizmek şuan çok kolay içinde bulunduğun duygu durumunu sen biliyorsun ama ebeveyn kontrolünde hareketlerini çekip çeviren erkek ya da kadın, kurduğu aileye tek başına sahip çıkamaz diye düşünüyorum, nolur üzülme

Kizlar bugun itibariyle Ilkayin soyledigi bir olay aynen oldu.O ihtimali soylemisti,sevgilisi meselesi degil baska birsey.Ayrica emine kurtulusunda cikti,3 saat icinde veya 3 gun icinde demis falda,bugun oldu dedigi..
güne güzel haberlerle başlamak muhteşemmmm

Bende gıcık oldum affına sıgınarak hem kaynanaya hemde nişanlına.aynı dertten 1 senedır ayrılık acısı ceken bırı olarak dıyorumkı Allah kurtarmış.bılıyorum boyle demek kolay ama ınan eger anne faktoru sıkıntılıysa ve guya heryerde horozlonan erkek mıllettı attımı mangalda kul bırakmayan sevgılılerımız anne yanında kuzu oluyosa o işten cavık olmuyo.cok argo konuşuyorum affet ama gercekten kan beynıme sıcradı.benım annemde bır erkek annesı ve abımın butun kız arkadaslarına hep bana yaptıgı annelıgı yapmıştır.ben gelın adayını yada gelını mutlu edıyımkı oda huzurlu olarak ogluma evıne yuvasına hanımlık yapsın demıştır.gozumle gordum ya annem hep abımde hata bulur . Hep kızların tarafındadır.hatta bıgun ben evde ısyan ettım anne bu cocukta oglum hepmı kızlar haklı dıe.benımde kızım var dıyıp susturdu benı annem.işte boyle kaynans lazımmmm..varmı bılmıyorum ..sınuncusu bızım evde:) canım şaka bıyana bunlar ogullarını bı b.. Sanıyo kendılerınıde hurrem sultan aslında farkında degıller işledıklerı gunahın.sen lutfen uzulme.Rabbım yazdıysa alnına cadı kaynana olsa bıle bu işşş olur.burdanda butun manyak erkek annelerıne seslenıyorum sızın ego ve kıskanclıklarınız yuzunden manda ogullarınız için fallara servet yatırıyoruzz kendınıze gelın ve sevenleron uzerınden ellerınızı cekın gıdınn altın gunlerıne katılın sızzzxx......

ARKADAŞLARRRRRR

KARDEŞİMİN TELEFONUNDAN ÇEKTİĞİM FALLA SERAP SULTANA ATMIŞTIM BİLİYORSUNUZ

BU KADIN ADAM GİBİ TEK BANA MI BAKTI BİLMİYORUM AMA SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR

MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÖNTEMLERİ'NDEN SINAVIM VARDI BU PAZARTESİ. SERAP SULTAN "5 GÜN İÇERİSİNDE GİRECEĞİN BİR SINAVIN TARİHİ DEĞİŞECEK " YAZMIŞ BİLİN BAKALIM NOLDU?? SINAV 1 HAFTA ERTELEENNDİİ ÇOK KORKUYORDUM ALLAHIM BU KADIN TEK BANA ADAM GİBİ BAKTI SANIRIM YA:))

Ayy banada 2 hafta içinde bişey dedı vıkarsa yazıcam hadı hayırlus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…