Binnaz Abla

Sevindim senin adına canım

Serap Sultana bende atayım bakalım

oy ne guzel bir haber haydi insallah bizimkiler de cikar valla Seroşun falinin cikmasina da sinavinin ertelenmesine de cok sevindim

moleküler biyoloji bla bla cümlesini okuıyunca bir an hangi forumdayım ben dedim ahahahahBu forumda o kadar alışmışım ki sevgili ayrılık barışma görüşme fallarına ahahahahah

Falının çıkmasına çok sevindim canımm

arkdslar emine fal atti3 satir bisey bakti 15 liraaldi falda cok kotuydu valla benim sansima Allah baktirma eser artik anlayamadimmi daha diyo...s.s

Benim aşkla ilgili şeylet çıkmaz ya Teşekkür ederim inşallah diğer dedikleri de çıkar

Oooohooo Oooohooo! !! Ben emine karar kilana kadar fiyati 2 ye katlanmış yaff viyyyy kara bahtli kör Talihi m
emineyi salla canim daha demin atti falli eski sevglm dye yardirmis resmen tamm adam pek parlak degldi sinirliydi de ama ole dedigi gbi biri hic degldi.. en cok da 2 cumle bakmis ona gicik oldum

kizlar birsey sorcamm benim telfnumda 2 ayri kahve fincan ftgrafi vardi ikisi arasida bir gun fark var eskisini atsam degsirimi fal ya.s

emine bie bana mi salladi ya((

zamm mı yapmıss bıdee emıneee ? :S yanı oyleee super bırısı degıl cıkanlar var mahalle falcısı tadında o fıyata baktırılıcak daha gırıs,gelısme,sonucu bellı duzgun fal okunabılır yada dınlenebılır bazı arkadaşlara guzel bakmıs allah ıcın bendede soyledıklerı olmıycakk seyler degıl ama zam yaptıysa bır daha baktırılıcak bırısı oldugunu dusunmuyorumm ..

ayyy ztn burda adları gectı yaa hemen zam yapsınlarrr lutfenn gec kalmasınlar fal mecrasının reklamları burdan donuyorr komıssyon almamızz lazım

arkadaşlar emineye yollamıstım fal kısa baktı fena deil serap sultan nasıl acaba buarada bencede falcı aylin bncede fama yoksa bı ınsan bu kadar cok nokta atısı yapamaz :) canlarım serap sulatana simdi fal atanlar cevap gelince yazarlarsa cok sevınırım

Ben fama oldugunu dusunmuyorum cunku hic baktirmadim ona aylin benide cok sasirtmis bi falci yetenek diyip mutlu olalim kizlar

Canim baktirmadim ama kendimi zor tutuyorum oyle bi hale geldimki ayni begendigim falciyada tasdikletir gibi ust uste baktiriyorum Allah sonumu hayir etsin

Ama aylini bu konuda tebrik ederim lutfen sabirli ol ve bekle dedi yani para icgudusu gutmedigini fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…