- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
Ayy banada 2 hafta içinde bişey dedı vıkarsa yazıcam hadı hayırlus
Sevindim senin adına canımARKADAŞLARRRRRR
KARDEŞİMİN TELEFONUNDAN ÇEKTİĞİM FALLA SERAP SULTANA ATMIŞTIM BİLİYORSUNUZ
BU KADIN ADAM GİBİ TEK BANA MI BAKTI BİLMİYORUM AMA SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR
MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÖNTEMLERİ'NDEN SINAVIM VARDI BU PAZARTESİ. SERAP SULTAN "5 GÜN İÇERİSİNDE GİRECEĞİN BİR SINAVIN TARİHİ DEĞİŞECEK " YAZMIŞ BİLİN BAKALIM NOLDU?? SINAV 1 HAFTA ERTELEENNDİİÇOK KORKUYORDUM ALLAHIM BU KADIN TEK BANA ADAM GİBİ BAKTI SANIRIM YA:))
ARKADAŞLARRRRRR
BU KADIN ADAM GİBİ TEK BANA MI BAKTI BİLMİYORUM AMA SİZLERE ÇOK GÜZEL BİR HABERİM VAR
MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÖNTEMLERİ'NDEN SINAVIM VARDI BU PAZARTESİ. SERAP SULTAN "5 GÜN İÇERİSİNDE GİRECEĞİN BİR SINAVIN TARİHİ DEĞİŞECEK " YAZMIŞ BİLİN BAKALIM NOLDU?? SINAV 1 HAFTA ERTELEENNDİİÇOK KORKUYORDUM ALLAHIM BU KADIN TEK BANA ADAM GİBİ BAKTI SANIRIM YA:))
ARKADAŞLARRRRRR
ARKADAŞLARRRRRR
moleküler biyoloji bla bla cümlesini okuıyunca bir an hangi forumdayım ben dedim ahahahahBu forumda o kadar alışmışım ki sevgili ayrılık barışma görüşme fallarına ahahahahah
Falının çıkmasına çok sevindim canımm
sordumm :) balık tan kastettıgı vucudumu begendıgıymıs balık gıbı guzel vucutlu goruyormusbence seni elinde goruyomus benden gidemez biraz saf oldnu dusunuyoda olabilir balik denince ben bnu anladim canim
allahim ya canim benm .D.D masallahhh ozaman .D ben de demekki hersyi bir kotuye yorma hali varsordumm :) balık tan kastettıgı vucudumu begendıgıymıs balık gıbı guzel vucutlu goruyormusyenı bır tabir eklendi sözlüğüme
emineyi salla canim daha demin atti falli eski sevglm dye yardirmis resmen tamm adam pek parlak degldi sinirliydi de ama ole dedigi gbi biri hic degldi.. en cok da 2 cumle bakmis ona gicik oldumOooohooo Oooohooo! !! Ben emine karar kilana kadar fiyati 2 ye katlanmış yaffviyyyy kara bahtli kör Talihi m
simdi bende attim serap sultana bekliyorum canli fali yapcamSerap Sultana bende atayım bakalım
emine bie bana mi salladi yaEmine diyorum başka da bişey demiyorum
emine bie bana mi salladi ya((
Ben fama oldugunu dusunmuyorum cunku hic baktirmadim ona aylin benide cok sasirtmis bi falci yetenek diyip mutlu olalim kizlararkadaşlar emineye yollamıstım fal kısa baktı fena deil serap sultan nasıl acaba buarada bencede falcı aylin bncede fama yoksa bı ınsan bu kadar cok nokta atısı yapamaz :) canlarım serap sulatana simdi fal atanlar cevap gelince yazarlarsa cok sevınırım
ins cnm ins :) kızlar serap sultan nasılll baktıran var mı sen baktırdın mı canım hic serapaBen fama oldugunu dusunmuyorum cunku hic baktirmadim ona aylin benide cok sasirtmis bi falci yetenek diyip mutlu olalim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?