Binnaz Abla

Emine banada kisa bakti geneldi yani 1 vade verdi aman aman deildi yani

Canim baktirmadim ama kendimi zor tutuyorum oyle bi hale geldimki ayni begendigim falciyada tasdikletir gibi ust uste baktiriyorum Allah sonumu hayir etsin

cnm basakcım o zaman beklıyelım su serabı bı yorum gelsın ona göre atarız ama bnce online ıyı kım dersen ben selena derım o kadar baktırdım kıslere bende tutatn selena olmustur hanı oyle bırebır deıl küçücük bişey sadece o da ama severım selenayı

Canim ben fal sepeti fal alem bir yolun var bi defada binnazdan baktirdim dierlerinde tozuttum ama selena telwede dimi o siteye baktimda bi degisik geldi ondan oraya daha el atmadim deniyim mi selenayi diyosu

Faturam devretsin aylini deneyeceğim fama mı değil mi yazarım. Famanın falı üzerinde o kadar yoğun çalışmalar yaptım ki gördüğüm yerde tanırım

Canim ben fal sepeti fal alem bir yolun var bi defada binnazdan baktirdim dierlerinde tozuttum ama selena telwede dimi o siteye baktimda bi degisik geldi ondan oraya daha el atmadim deniyim mi selenayi diyosu
dene bence çünkü selenayı bence forumdakı %90 kısı bnce begenmıstır bak su falı ıyı dıolar kı ben selenanın oyle bı ayrım yaptıgınıda dusunmuyorum bnce tarotta bakıosa bıle su ıle desteklıyo anda ıyıdır . yanı selenan denemedıysen selena dene bnde mukemmmel bıseyı tuttrmadı ama bişeyi net bildi

Aksamlarimi acik oluyo onuda deniyelim

TELLWE geçmişim; (kasım 2014 sonu itibariyle)

* UGGA- tarot * genel anlamda güzel bir fal olmuş, bildiği noktalar var, mart başı hamile kalacaksın demiş. gelecekle ilgili soru işareti olan kısım bu...An yorumlamada mükemmel

*LİMOS- tarot * gelecekle ilgili konuşmuş, çıkacak-çıkmayacak demem için süre geçmesi lazım.

*BARKİEL- tarot* çocuğum olduğunu bilmiş ama cinsiyetini bilememiş. Genel anlamda tutarlı ve an açısından doğru bir fal bakımı olmuş.

*SİBELLA1- kahve* genel soruma yönelik bir fal olmuş ve henüz çıktı çıkmadı diyemiyorum. Bunun dışında bana tılsımlı dua önermiş, kurşun döktürmemi vs de söylemiş.

*BERTHA-tarot* soruma odaklı bir paragraflık yorum yapmış ve zamanı var.Çıktı-çıkmadı diyemiyorum o nedenle ama net konuşmuş.

*KEHANETTİN-tarot* Beni güzel analiz etmiş ve iş ile ilgili sorduğum soruya net olarak olmayacak demiş,bilmiş Diğer sorum için haziran ayını beklemem gerekiyor :))

*SHAMANİX-sanal fincan* Sorum için sanal fincan olduğundan dolayı :))) tarot kartlarına danışmış ve net cevaplamış, bilmiş

*NUR3455- tarot* genel anlamda idare eder bir yorumlama olmuş. Zaman olarak soruma 9-10 ay demiş...:)))

* FALCIEZRA- tarot* sorduğum iki sorumunda zamanı var.İlki nisan ayı diğeri de şubat ayı gibi...

*VENÜSÜNKIZI- kahve* sağlık anlamında ki anlık şikayetlerimi, karakter analizimi ve şuan ki ilişki durumumu (hisler dialoglar vs anlamında) güzel yorumlamış.

NAAZZ (kahve) ve KLOTHOAGMUR (tarot) için beklemedeyim...

Tellwe geçmişimi paylaşayım dedim arkadaşlar, içinde beni vayyy be diye şaşırtacak olmamış şimdi bunu anladım. Ama yine bir denerim diyebileceklerim;
*Kehanettin
*Shamanix

''Bu falcıyı da nerden bulmuşum da neden baktırmışım alla alla'' dediğim falcılar da olmadı değil bu yazıyı yazarken

Ha yani acik olmasi gerekmiyor anldm cnm hemen bakyrm cok saol

Arkadaslar erkek arkadaşımla ilgili konu icin fal baktirdigimda rezzan abla ve diger falcilar olumlu konustu nesibe ve Tuğçe cetin olumsuz bunlarin fali size çıkmış miydi

Arkadaslar erkek arkadaşımla ilgili konu icin fal baktirdigimda rezzan abla ve diger falcilar olumlu konustu nesibe ve Tuğçe cetin olumsuz bunlarin fali size çıkmış miydi
nesibe bana baştan sona tutmadı. diğerlerine baktırmadım. nesibeyi beğenen çok burada ama gelecekte çıkan falı çok nadir. sanırım nesibe an da iyi gelecekte patlıyo. gerçi bende an da da kötüydü enerji mi nedir bilemedim

Anladim canim bana rezzan abla,saraylihanim,selena,yagmur daha saysam mi ne cok fal baktirmisim hep olumlulardi mesibe boyle konusunca korktum dedigin gibi enerji meselesi

vallahiii katiliyorum bana yazdigina simdi tekrar baktim 5 satir sevglme yardirmis 2 satir sinrada ocakta biryle tanisacaksin sana cicek alcak canli muzige goturcek bilmem ne demis 5.satirla bunu bitirmis kapatmis komsudaki teyze bedavaya yapiyor bnu... 15 lirama yazik oldu.

Yaa bilemedim ki
emineyi salla canim daha demin atti falli eski sevglm dye yardirmis resmen tamm adam pek parlak degldi sinirliydi de ama ole dedigi gbi biri hic degldi.. en cok da 2 cumle bakmis ona gicik oldum
Yaa bilemedim ki canım millet hep çıktı deyince...şimdi kararsız kaldım bak

yok
Yaa bilemedim ki

Yaa bilemedim ki canım millet hep çıktı deyince...şimdi kararsız kaldım bak
hayatim 15 lirana yazik bence esin var binnaz ablada o 17.5 bakiyor bi sayfa yaziyor bnm erkk arkdsmn adini bilmisti birde okudugum bolumu agzim acik kaldi ama 10 gnluk sure verdi 8 ocak gbi iste bitiyo sure sanmiyorm o surede olacagini ama ben begenmistim dedgini

bu

arada arkdslar ayni konuda cok fal ters tepiyomus ben simdi hesapladim 6 aydir ayri oldgma gore baktirdigim fal sayisi 100 civari olcagi varsada kendi.elimle hallettim sanirsam
aslında sadece aynı konu değil üst üste baktırıyoruz ya işte o ya erteliyo ya ters tepiyo ama akıllanamıyoruz

Anladim canim bana rezzan abla,saraylihanim,selena,yagmur daha saysam mi ne cok fal baktirmisim hep olumlulardi mesibe boyle konusunca korktum dedigin gibi enerji meselesi
kesinlikle katiliyorim nesibe gelecekte patliyor birde bisey dicem size nesibenin uc harflileri var bence neden diyeceksiniz bana sz annenle beraber ayni evde kalacaksiniz artk beraber yasayacaksiniz dedi..ben yurtta kaliyorum annem memlekette bu arada. snra zaman gecti okul zamani olunca annem biara yazin ev alalim beraber yasayalim dye dusunuyodum ama snra vazgectim dedi bana ..yani o an kafasindakni kadin cevirmis etmis byle yorumlamis tam Hadisteki gbi bence : cinler kulagina fisildiyor birsey ama o fisildadiklarnin icine 100 yalan karistirarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…