Emine banada kisa bakti geneldi yani 1 vade verdi aman aman deildi yaniarkadaşlar emineye yollamıstım fal kısa baktı fena deil serap sultan nasıl acaba buarada bencede falcı aylin bncede fama yoksa bı ınsan bu kadar cok nokta atısı yapamaz :) canlarım serap sulatana simdi fal atanlar cevap gelince yazarlarsa cok sevınırım
Canim baktirmadim ama kendimi zor tutuyorum oyle bi hale geldimki ayni begendigim falciyada tasdikletir gibi ust uste baktiriyorum Allah sonumu hayir etsin
dene bence çünkü selenayı bence forumdakı %90 kısı bnce begenmıstır bak su falı ıyı dıolar kı ben selenanın oyle bı ayrım yaptıgınıda dusunmuyorum bnce tarotta bakıosa bıle su ıle desteklıyo anda ıyıdır . yanı selenan denemedıysen selena dene bnde mukemmmel bıseyı tuttrmadı ama bişeyi net bildiCanim ben fal sepeti fal alem bir yolun var bi defada binnazdan baktirdim dierlerinde tozuttum ama selena telwede dimi o siteye baktimda bi degisik geldi ondan oraya daha el atmadim deniyim mi selenayi diyosu
telweye her zaman atabılırsın ama sıra var dıolardı seleneda en sonAksamlarimi acik oluyo onuda deniyelim
nesibe bana baştan sona tutmadı. diğerlerine baktırmadım. nesibeyi beğenen çok burada ama gelecekte çıkan falı çok nadir. sanırım nesibe an da iyi gelecekte patlıyo. gerçi bende an da da kötüydü enerji mi nedir bilemedimArkadaslar erkek arkadaşımla ilgili konu icin fal baktirdigimda rezzan abla ve diger falcilar olumlu konustu nesibe ve Tuğçe cetin olumsuz bunlarin fali size çıkmış miydi
nesibe bana baştan sona tutmadı. diğerlerine baktırmadım. nesibeyi beğenen çok burada ama gelecekte çıkan falı çok nadir. sanırım nesibe an da iyi gelecekte patlıyo. gerçi bende an da da kötüydü enerji mi nedir bilemedim
Çok takma bence. fal bu yani ne olacağı belli olmuyoAnladim canim bana rezzan abla,saraylihanim,selena,yagmur daha saysam mi ne cok fal baktirmisimhep olumlulardi mesibe boyle konusunca korktum dedigin gibi enerji meselesi
vallahiii katiliyorum bana yazdigina simdi tekrar baktim 5 satir sevglme yardirmis 2 satir sinrada ocakta biryle tanisacaksin sana cicek alcak canli muzige goturcek bilmem ne demis 5.satirla bunu bitirmis kapatmis komsudaki teyze bedavaya yapiyor bnu... 15 lirama yazik oldu.zamm mı yapmıss bıdee emıneee ? :S yanı oyleee super bırısı degıl cıkanlar var mahalle falcısı tadında o fıyata baktırılıcak daha gırıs,gelısme,sonucu bellı duzgun fal okunabılır yada dınlenebılır bazı arkadaşlara guzel bakmıs allah ıcın bendede soyledıklerı olmıycakk seyler degıl ama zam yaptıysa bır daha baktırılıcak bırısı oldugunu dusunmuyorumm ..
ayyy ztn burda adları gectı yaa hemen zam yapsınlarrr lutfenn gec kalmasınlar fal mecrasının reklamları burdan donuyorr komıssyon almamızz lazım
Yaa bilemedim ki canımemineyi salla canim daha demin atti falli eski sevglm dye yardirmis resmen tamm adam pek parlak degldi sinirliydi de ama ole dedigi gbi biri hic degldi.. en cok da 2 cumle bakmis ona gicik oldum
arada arkdslar ayni konuda cok fal ters tepiyomus ben simdi hesapladim 6 aydir ayri oldgma gore baktirdigim fal sayisi 100 civari olcagi varsada kendi.elimle hallettim sanirsamÇok takma bence. fal bu yani ne olacağı belli olmuyo
hayatim 15 lirana yazik bence esin var binnaz ablada o 17.5 bakiyor bi sayfa yaziyor bnm erkk arkdsmn adini bilmisti birde okudugum bolumu agzim acik kaldi ama 10 gnluk sure verdi 8 ocak gbi iste bitiyo sure sanmiyorm o surede olacagini ama ben begenmistim dedginiYaa bilemedim ki
Yaa bilemedim ki canımmillet hep çıktı deyince...şimdi kararsız kaldım bak
ben beğendim ruhdaşım onuYaa bilemedim ki
Yaa bilemedim ki canımmillet hep çıktı deyince...şimdi kararsız kaldım bak
aslında sadece aynı konu değil üst üste baktırıyoruz ya işte o ya erteliyo ya ters tepiyo ama akıllanamıyoruzbu
arada arkdslar ayni konuda cok fal ters tepiyomus ben simdi hesapladim 6 aydir ayri oldgma gore baktirdigim fal sayisi 100 civari olcagi varsada kendi.elimle hallettim sanirsam
kesinlikle katiliyorim nesibe gelecekte patliyor birde bisey dicem size nesibenin uc harflileri var bence neden diyeceksiniz bana sz annenle beraber ayni evde kalacaksiniz artk beraber yasayacaksiniz dedi..ben yurtta kaliyorum annem memlekette bu arada. snra zaman gecti okul zamani olunca annem biara yazin ev alalim beraber yasayalim dye dusunuyodum ama snra vazgectim dedi bana ..yani o an kafasindakni kadin cevirmis etmis byle yorumlamis tam Hadisteki gbi bence : cinler kulagina fisildiyor birsey ama o fisildadiklarnin icine 100 yalan karistirarak..Anladim canim bana rezzan abla,saraylihanim,selena,yagmur daha saysam mi ne cok fal baktirmisimhep olumlulardi mesibe boyle konusunca korktum dedigin gibi enerji meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?