Binnaz Abla

Kızlar merhaba tellwede ki deneyimi paylaşmak istiyorum size fikir olur çoğu fal patladı benim ama ruhani ve medyum araf ne dediyse çıktı bu falcılar gercekten işini biliyor ruhani biraz pahalı ama medyum araf oldukça uygun fiyatı tavsiye ederim deneyin

Ne reklamı arkadaşım baktırdıklarımı söyledim kadının dedikleri diğer falcılara göre çok iyi siz niye karalıyorsunuz îster baktır ister baktırma amacın ne senin

Yemiyoruz bu numaraları arkadaşım sizde bunu anlayın artık. Enayi değiliz burda

kızlar genelde sesli falı mı yoksa yazılıyı mı tercih ediyorsunuz ? bana sesli daha inandırıcıymış gibi geliyor bazen ama çoğu zaman da yazılıyı okuduğumda daha iyii anladığımı düşünüyorum. sizin fikirleriniz ne?

Ben daha cok sesli yi tercih edoyorum daha inandirici gibimr geliyo herikisindede kendimizi kandiriyoruz ama o an iyi geliyo iste

Ne reklamı arkadaşım baktırdıklarımı söyledim kadının dedikleri diğer falcılara göre çok iyi siz niye karalıyorsunuz îster baktır ister baktırma amacın ne senin
Karalamiyoruz ama su reklamlardan vazgecin medyum araf guya medyum :) faldan haberi yok

Aslında 2 si de aynı ama bence yorumcunun verdiği güvene de bağlısonuçta çoğu her sitede yazılı falları kopyala-yapıştır yapabiliyor , sesli fallar ise mesela binnazda 15 20 gün sonra sistemden kaldırılıyor, canlı chat ise eğer yorumcu sürede cimrilik yapmazsa yazılı-sesli falda yazıp söylemeyi unuttuğun soruları anında sorma şansı tanıyor konuşma gidişatına göre.. bence yorumlama tekniği yorumcunun güvenilirliğine bağlı..

Karalamiyoruz ama su reklamlardan vazgecin medyum araf guya medyum :) faldan haberi yok
ben artık ne binnaz abla'ya ne de tellwe'deki çoğu falcıya inanırım. özellikle arkadaşımın söylediğine göre binnaz'da kötü yorum yapmak yasakmış. yani girdiğiniz zaman siteye pembe tablocu olmak zorundaymışsınız. bu yüzden de çoğu kişi bu siteye bayılıyor çünkü duymak istediklerini duyuyor. tellwe'de ise çoğunun sadece para kazanmak için atmasyon yaptığını düşünüyorum. daha iyi siteler eminim ki vardır ve daha iyi falcılar. bulmak lazım.

Binnaz ablada oyle bisey kesin olabilir cunku hemen hemen hepsi pembe tablo sahrayi tek gecerim yalniz orda hakkini yemek istemem secimime gore neler yasayacagimi soylemisti onun dedigini yapsaydim zamaninda hic uzulmezdim ama yapamiyoruz iste

Merhaba arkadaşlar, şükür kavuşturana

Sevgili arkadaşlar sizleri çok ama çok özledim ve bu gereksizlik yüzünden burada yaşanmış olan ve bizim dışımızda gelişen durumdan dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sadece ve sadece gerçek sayfa üyelerinden özür dilerim. Burada olmasam da sizleri dışarıdan takip edebildim ve hepinizin varlığına tekrar teşekkür ederim

Sözüm xx_9 Nickli kişiye…. Seninle aramızda dağlar kadar algı farkı var çünkü sen bilmeden tanımadan insanları suçlamayı meziyet sayıyorsun, ben ise buradaki duyguyu-paylaşımı- birlikte sevinmeyi ve birlikte üzülmeyi meziyet sayıyorum çünkü her zaman insanca yaşamayı ve insanlığa dair duyguları önemsemişimdir. Foruma saygısızca ortadan dalıp buradaki tüm arkadaşları ki ben de dahil aşağılayan bir insana “ya evet yaptığı tabi ki yanlış” tarzında korumacı tutumun bir tarafa, arkadaş dikiş-nakış-bilim vs başka bir sayfadan dalsaydı o zaman o sayfanın adını yazardım. Benim cümlemdeki şu sayfadan geliyor burayı anlayamaz dememdeki kasıt aşağılamak, suçlamak (ki sen alasını yaptın)değil…. Bu sayfa hakkında ve burada paylaşılanlar hakkında en ufak bir fikre sahip değilken bu şekilde ben dahil tüm arkadaşlarımı aşağılamasıdır…. Gelelim sonrasına sırf senin algın, suçlaman, diğer arkadaşın saldırısı nedeniyle madem öyle algıladınız buyrun bu da sizin algı ve diliniz manasında yazılmıştır. Banlandığmızı göre göre (ki suçlamalar yönelterek ortalığı kışkırtan kişilerden olmana rağmen) tutmuşsun mertlikten bahsedip, cevap veremez durumda olan, sayfada geçici olarak (polemik nedeniyle 2 gün bananmış olan) birilerine mertlik adı altında yazı yazmanı da senin algı ve mertlik anlayışına veriyorum. Mertliği bile nasıl anladığını gördük, mertçe arkasında durun demek istedim deyip mertlikten uzak, yokluğumuzda maşallah yazı yazmayı mertlikten saymışsınJ)) Bu yazı senin MERTÇE yazdığın yazıya cevap hakkı nedeniyle yazılmıştır, bunun dışında muhatabım olmadığını buradan açıkça belirtip ne yazarsan yaz muhatap olmayacağımı söylemek isterim….

Çok sevindim senin adına

Hoş geldin canım :)

Sıkma canını , herkes neyin ne olduğunu biliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…