Binnaz Abla

Sana nasıl anlatsam bilemem ama benim durum uzun vadeli bişey olduğu için tatlım, kısa vadede değil ama evet ben beynimden ,yüreğimden neyin nasıl olacağını kestiriyorsam Lale de ben demeden bunları ifade ediyor ve süreç onun dediği gibi işliyor.. Binnaz a tarot için ondan başkasını bilmem.. Rania da canlı chatte sorumu sormadan sen kartlara bakınca ne hissediyorsun diye sorduğumda ; isabetli bi çıkarım yapmıştı.. analizleri yerindeydi vade olarak da işte bu saydıklarımla aynı süreleri verdiğinden beklemedeyim..
ben artık falcı seçiminde süreye değil ( inanın, hayatta planlarımız bile gün geçmiyor ki değişime uğruyor,takılmamak lazım, 3 oynar 5 oynar,çünkü hayat stabil değil,koşşullar değişken vs) bana durumu nasıl izah ediyor, süreci nasıl değerlendiriyor, gelecek için uç yorum mu yapıyor yoksa olabilecek birkaç öngörüde mi bulunuyor budur.. onlardan da çok şey beklemiyorum.. etten,kemiktenler.. biri süper olsa eminim şuan hepsi çok çok daha farklı konumlarda olurlardı.. bizim için hislerinin bi tık daha kuvvetli olmaları önemli.. zaten ütopik nostradamus,tutankommon lık beklemiyoruz..

sana özelden birşey sormak isterim ama yapamadım :) sen yazsan olur mu?

Damla aksoy nasil kiz ? Ona fal atmayi düşüniyordum :)

İstanbul'da nerede bakıyormuş ve acaba güzel mi?
bakirköyde ofisi varmış bende bilmiyorum haftasonu gidebilirsem yazıcam arkadaşlar bende çok samimi bir arkadaşımın tavsiyesi ile gidicem ne zamandır söylüyor ama baktıracak bişey olmayınca niyetlenmemiştim ama genel anlamda baktıracağım

Kizlar az once cagan arimana fal baktirdim fali mantikliydi ama biraz uzucuydu benim icin soylediklerini ve tarihlerini yasayan var mi
maalesef konuşması çok tatlıdır uzun zamandır yoktu 2 falında dediklerinde yasamıstım 3.fal malesef ve açıklamada çok mantıklıydı tarot ani gelişmeleri göstermez

maalesef konuşması çok tatlıdır uzun zamandır yoktu 2 falında dediklerinde yasamıstım 3.fal malesef ve açıklamada çok mantıklıydı tarot ani gelişmeleri göstermez

Katina baktirdim aslinda ben de katina falini sevmen pek benim icimi karartir bana dilegimle ilgili olumlu seylwr soyledi ama o kadar imkansiz bi zaman soyledi ki insanlar tutmaz dedigim bi faldi acikcasi ama iki falin tutarli olmasi da yine iyi gercekten

2 falı tutarlıydı ufak tefek seyler asıl konuda dediği olmamaıştı 3.faldada imkansız şeyleri söyleyince görüş kısmına yazmıştım.söylediğnizin tam tersioldu diye onun açıklamasıda sizin olayınız çok ani gelişen birsey tarot bunu göstermez pes demiştim sonrada atmadım böyle bir açıklama olamaz o yüzden takılma pembe tablo çizmeyi sever .zaman olarak takılma derim

Baktırdığım tüm falcılar hep olumlu konuştu , hepsi yaklaşık iki ay süre verdiler , şubat veya mart ayında birliktelik olucak dediler.
Ama görüyorum ki adam çok rahat takılıyor gayet mutlu beni arayacapı falan yok ...O kadar verdiğim paralarımı yanayım umutlanıp hayal kırıklığına mı yanayım
Onun bana döneceği falan yok hiç öyle gözükmüyor ,
Offf offffff

Çok merak ediyorum eğer memnun kalırsan muhakkak gideceğim canım

Günaydın Nurayya, umudunu yitirme henüz ocak başındayız İnşallah şubat ya da mart ayında güzel bir gelişme yaşarsın canım

Günaydın Nurayya, umudunu yitirme henüz ocak başındayız İnşallah şubat ya da mart ayında güzel bir gelişme yaşarsın canım

Günaydınnnn

Ne bilim şimdilik durumlar olumsuz gözüküyor o tarihlerde olmazsa hayal kırıklığı ...
Ama umarım güzel şeyler olur , ve bende burda gelir müthiş gelişmelerden haberdar ederim sizleri :)

Zaten bana martta olacak dedigi sey, fali baktirdiktan yarim saat sonra oldu boylece sanal ya da gercek gittigim tum falcilar patlamis oldu.

Kizlar bu arada cok alakasiz olacak ama, simdiye kadar tek bir falcinin dedigi cikti. Taa gecen sene nisan ayinda kinrista girnede sevda diye bi kadin baba fal bakti ve ocakta gorusme goruyorum dedi. Ocaga kadar hic bsy bekleme dedi. Ve cidden kadinin fali cikti. Ama suan o kadini bulamiyorum kim bilir nerde. Soylemek istedim belki imkani olan gider diye

Super bisey o zaman canim zaman olarak patlamis oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…